Förslag på billiga flygresor till Kemer

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 115 kr för enkelflyg och 1 288 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Kemer

Flyg till Kemer

Kemer är en liten fiskeby i Turkiet som blivit en av de populäraste semesterorterna i landet. Att hitta flyg till Kemer är enkelt eftersom det är ett så omtyckt resmål hos många turister. Sol och bad är en självklar anledning till att många vill besöka staden, men det finns även fantastiska sevärdheter att besöka. Till exempel bör du ta en tur upp i de vackra Taurusbergen. Något som många turister gör är att åka på jeepsafari, ta sig upp på Taurusbergen och titta på den fantastiska utsikten.

Eftersom Kemer är en ganska liten ort så finns det ingen egen flygplats i staden. Du får istället boka din flygresa till Kemer via Antalyas flygplats (AYT). Därifrån kan du åka via kustremsan söderut i ungefär en timme för att komma till Kemer. Flygplatsen ligger cirka 60 kilometer från Kemers stadskärna, och du kan ta dig dit med flygbuss eller egen hyrbil som du kan hyra på flygplatsen. Det finns även biluthyrning i Kemer för dig som inte vill köra ända från flygplatsen och tillbaka.

Flygresor till Kemer från Sverige

Du kan enkelt hitta flygbiljetter till Kemer från Sveriges största flygplatser. Till exempel kan du resa från Stockholm-Arlanda (ARN) eller från Malmö (MMX) via Arlanda. Det finns gott om flyg, både direktflyg och flyg med mellanlandningar, och du kan även boka en paketresa till Kemer. Med en paketresa kan du få flygbiljetter och hotellrum i samma bokning, och ibland går det även att boka en hyrbil på samma gång.

Billiga flyg till Kemer via andra flygplatser

Om du inte hittar flygbiljetter som passar dig till Antalyas flygplats, finns det även flygplatser som ligger lite längre bort. Ibland kan det bli billigare att flyga till dessa flygplatser istället, men du får då en lite längre transport från flygplatsen till Kemer.

Till exempel kan du resa till Ispartas flygplats (ISE). Flygplatsen ligger då mellan två till tre timmars körväg från Kemer. Du kan ta buss, taxi eller hyra egen bil.

Du kan även resa till Alanyas flygplats Gazipasa (GAZ). Flygplatsen ligger då cirka 150 kilometer från Kemer, vilket tar cirka fyra timmar med buss och cirka två och en halv timme med bil eller taxi.

När du letar hotell i Kemer kommer du att upptäcka att de flesta boenden ligger längs med kusten i norra delen av staden, vilket gör det väldigt lätt att ta sig från flygplatsen till ditt hotell. Om du har bokat hotell i den delen av staden är det enkelt att hitta när du kommer norrifrån från flygplatsen. Det är det bara att ta av från motorvägen och köra mot havet.

Få ut det mesta av din flygresa

Flygplatsen i Antalya är södra Turkiets största flygplats, och kan erbjuda massor av rolig shopping, fräscha caféer och mysiga restauranger. Ha inte bråttom därifrån, utan passa på att ta en tur genom de blanka, stora terminalerna och hänge dig åt tax free-shopping eller en lugn stund med en god kopp kaffe i en skön och trevlig kaffebar.

Information om flyg till Kemer

Destinationens flygplats Antalya Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats AYT
Destination Antalya

Populära flyg till Kemer

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 115 kr för enkelflyg och 1 288 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.