Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Kraków

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Kraków

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Kraków

Flyg till Kraków från svenska flygplatser

Det finns gott om alternativ för den som vill boka billiga flygbiljetter till Kraków. Till exempel erbjuder lågprisbolaget Ryanair direktflyg till Kraków från Stockholm Skavsta, så du har utmärkta möjligheter att hitta resor till otroliga priser om du börjar leta i god tid. Om du hellre vill flyga från Stockholm Arlanda erbjuder dessutom Norwegian billiga flyg till Kraków. Både Ryanair och Norwegian erbjuder flera avgångar i veckan, så du kan välja vilken avgångstid och flygplats som passar dig bäst.

Börjar du din resa längre söderut i Sverige kan det vara värt att kolla upp flyg från Köpenhamn Kastrup istället. Även härifrån är det Norwegian som erbjuder direktflyg till Kraków. Men har du gott om tid erbjuder även flera större europeiska flygbolag resor med mellanlandning, så se till att du hittar det bästa alternativet för din restid och plånbok när du letar flygavgångar till Kraków.

Flyg till Kraków Airport

Det fullständiga namnet för Krakóws flygplats är John Paul II International Airport Kraków-Balice, vilket oftast förkortas till Kraków Airport. Varje år tar sig nästan fyra miljoner resenärer genom flygplatsens gates, och tack vare stadens ökade internationella popularitet har man under senare år investerat stort på renoveringar för att ta emot de ökade mängderna besökare modernisera flygplatsen. Kraków Airport ligger ungefär elva kilometer väster om Kraków, nära det lilla samhället Balice, och du kan ta dig vidare in mot centrala Kraków på flera olika sätt.

Vare sig du väljer buss, taxi eller hyrbil kan du se fram emot en bekväm resa längsmed de polska landsvägarna in mot Kraków. För den som reser med en begränsad budget kan lokalbussen vara ett utmärkt alternativ, med rutterna 208 och 292 under dagtid, samt buss 902 för den som planerar att flyga till Kraków under nattetid. Bussen tar dig på ungefär 40 minuter in till Krakóws centralstation, nära många av Krakows hotell och attraktioner. Vill du hellre få transport direkt till hotelldörren behöver du inte betala skjortan för en taxi. Från flygplatsen erbjuder taxibolagen enhetstaxa beroende på hur långt du ska åka, så du kan luta dig tillbaka och se fram emot en lugn resa utan överraskningar.

Om du planerar att göra utflykter på egen hand och behöver hyrbil finns det dessutom ett flertal biluthyrningsfirmor som erbjuder upphämtning och avlämning direkt på flygplatsen. Om du bokar en paketresa till Kraków med hyrbil eller hotell tillsammans med din flygbokning kan du dessutom spara lite extra slantar till reskassan.

Upplev Kraków

Kraków är Polens näst största stad och lockar besökare med både sin fascinerande historia och sitt pulserande nattliv. Hit vallfärdar besökare från när och fjärran för att uppleva den historiska stadskärnans traditionella prägel, fynda på en av Polens bästa julmarknader och sedan slå sig ned med en svalkande dryck på någon av stadens många vattenhål. De varma somrarna och oftast snötäckta vintrarna gör Kraków till en lockande destination året runt.

Kraków är en av Polens äldsta städer, och här hittar du imponerande byggnader och platser runt varje hörn. En av de absoluta höjdpunkterna här är slottet Wawel, som tornar sig över staden på en kulle. Men se till att spara lite energi till kvällen, så att du till fullo kan uppskatta Krakóws beryktade nattliv. Med allt från stämningsfulla pubar under gotiska källarvalv till pulserande klubbar och eleganta loungebarer kan du räkna med att hitta något som faller dig i smaken i Kraków.

Information om flyg till Katowice

Destinationens flygplats Pyrzowice
IATA-kod för ankomstflygplats KTW
Destination Katowice

Recensioner från verifierade kunder

Oct 15, 2018

Vi satt ganska långt fram på hemresan...men mackorna som skulle köpas var slut redan efter rad 1. 🤔

Sep 15, 2018

Fantastiskt ! Inte en enda kö.