Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 665 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än 590 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.


Förslag på billiga flygresor till Lanzarote

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Lanzarote

Flyg till Lanzarote

Lanzarote är den östligaste ön i det populära resmålet Kanarieöarna. Lanzarotes flygplats ligger i San Bartomé i Las Palmas och är en viktig knytpunkt för resenärer som ska till eller från Lanzarote. Flygplatsen har nästan 6 miljoner resenärer årligen och har regelbundna flyg till de flesta större flygplatser i Europa. Det finns inte så många flygresor till Lanzarote direkt från Sverige, men det går enkelt att flyga via de flesta större flygplatser, till exempel Madrid eller Berlin. Det är därför inga problem att hitta billiga flyg till Lanzarote. Nästan oavsett var du bor i Sverige kan du ta dig till ön på ett eller annat sätt. Genom att söka på smarta webbsidor kan du enkelt hitta den snabbaste och smidigaste resvägen och boka dina flygbiljetter till Lanzarote på bara ett ögonblick.

Utmärkt service på flygplatsen efter din flygresa till Lanzarote

Lanzarotes flygplats är välutrustad och trevlig och här finns alla typer av affärer och tjänster du behöver för att påbörja semestern efter du har landat med ditt flyg. Om du av en händelse skulle landa runt lunchtid kan du inleda resan med att smaka på Kanarieöarnas matkultur redan på flygplatsen. Lanzarote Airport har flera restauranger att erbjuda, med mat från både Kanarieöarna och från andra kulturer i världen, precis som det brukar vara på ett riktigt internationellt turistmål som Kanarieöarna. Om du vill ha en hyrbil på Lanzarote är det heller inga problem. Flygplatsen erbjuder hyrbilsservice med både inhemska och internationella företag, till exempel Avis och Hertz.

Transport till och från flygplatsen

När du ska ta dig vidare från flygplatsen, till exempel in till ditt hotell på Lanzarote, är det sällan några problem. Det finns goda transportförbindelser till och från flygplatsen, både med kollektivtrafik, taxibilar och hyrbilar. Om du åker med buss kan du åka både från terminal 1 eller terminal 2. Det går flera bussturer från tidig morgon till sen kväll som tar dig in till Lanzarotes huvudstad på bara tio minuter. Turerna är billiga och prisvärda.

Flygresor från ö till ö

När du befinner sig på Kanarieöarna kanske du vill hålla dig till en och samma ö och bara ta det lugnt. Det är lätt att tänka att en resa till Lanzarote innebär att man stannar på Lanzarote. Men om du känner för att verkligen utforska allt det Kanarieöarna har att erbjuda kan du faktiskt resa mellan de enskilda öarna med flyg. Lanzarote Airport är långt ifrån den enda tillgängliga flygplatsen. Det finns flera flygplatser utspridda över hela Kanarieöarna, och det går dagligen billiga flyg mellan dem. Du kan till exempel enkelt boka ett flyg från Lanzarote till Teneriffa (där det faktiskt finns inte bara en flygplats, utan två), eller varför inte till Gran Canaria eller La Palma? Flera av dessa flygplatser flyger även internationellt, så om du vill kan du anlända till Lanzarote, flyga till en annan ö mitt under semestern, och till slut flyga hem till Sverige från den nya ön.