Billiga flygbiljetter till Las Vegas

Förslag på billiga flygresor till Las Vegas

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 825 kr för enkelflyg och 1 613 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Alaska Airlines
United
Delta
JetBlue Airways
United
Alaska Airlines
Delta
JetBlue Airways
Delta
Lufthansa

Flyg till Las Vegas

Las Vegas är en oerhört populär destination för resenärer från hela världen och svenskar har på senare fått upp ögonen alltmer för den växande nöjesmetropolen i Nevadas öken. Man hittar flyg från flera svenska storstäder och är man bara ute i god tid kan hitta billiga flygbiljetter till Las Vegas, framförallt från Stockholm. En flygresa till Las Vegas från Stockholm tar minst 15 timmar, vilket innebär att jetlag och sömnsvårigheter lär spöka rejält de första dygnen, så man ska helst boka mer än ett par hotellnätter i Las Vegas för att få ut så mycket som möjligt av sin resa. För de flesta är en vecka i Las Vegas mer än nog, men varför inte boka en tvåveckorsresa och kombinera Vegas med till exempel LA och San Francisco? Du kan antingen boka en hyrbil i Las Vegas och köra längs den vackra amerikanske västkusten eller boka flyg med flera destinationer.

Flygresor till Las Vegas från svenska flygplatser

Det finns ett stort utbud av flyg till Las Vegas från Sverige, dock inga direktflyg. Räkna med att mellanlanda en eller i vissa fall två gånger på vägen över till Vegas. Räkna med att flygen allt som allt tar mellan 15 och 19 timmar från Stockholm. De smidigaste flyganslutningarna går via London Heathrow och New York Newark och man hittar flygbiljetter till Vegas med bland andra Iberia, SAS, American Airlines, US Airways, Finnair och British Airways. Från södra Sverige hittar man flyg från Malmö som tar cirka 18 timmar, medan en avgång från Köpenhamn kan innebära betydligt smidigare flygrutter som inte mer än 13-14 timmar.

Flyg till McCarran International Airport (LAS)

McCarran International Airport, eller i folkmun Las Vegas Airport, är Las Vegas primära flygplats för kommersiella flyg, och är en av världens mest trafikerade flygplatser med över 40 miljoner genomresande passagerare varje år. Flygplatsen är smidigt belägen bara 10-15 minuter med bil från centrala Las Vegas. Även om det finns bussar in till stan är det väl värt att ta en taxi på grund av det korta avståndet; tio olika lokala taxibolag trafikerar flygplatsen så man behöver oftast inte boka en bil i förväg, men under rusningstid kan det spara tid. Man kan givetvis även boka en hyrbil i förväg på McCarran om man planerar att upptäcka Nevadas fantastiska öken eller ska göra en klassisk roadtrip från Las Vegas till LA.

Nöjesmetropolen Vegas

Las Vegas beskrivs bäst som en enorm nöjespark för vuxna. Därmed inte sagt att hela familjen, med barn i alla åldrar, inte lär stortrivas och få sig en hisnande och äventyrsspäckad semester i samlad trupp; Vegas erbjuder kort och gott något – eller snarare mycket – för alla smaker och åldrar. Las Vegas är som allra populärast från vårkanten och framåt, och högsäsongen håller i sig fram till tidig höst när temperaturerna börjar droppa av igen. Las Vegas blir riktigt hett under sommaren, men är man i Las Vegas för att festa så kommer flera av hotellens mytomspunna poolpartyn garanterat att leva upp till förväntningarna, och man bör inte glömma att partysäsongen kulminerar med amerikanernas storslagna 4 juli-firande. Sett till temperaturer så är maj och september vanligtvis behagligast, med en snittemperatur runt 25 grader under båda månaderna, men Las Vegas är en häpnadsväckande destination året runt med sina shower, nattklubbar, äventyrsutflykter och fantastiska restauranger.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Las Vegas

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 825 kr för enkelflyg och 1 613 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Finnair