Hyrbil i Las Vegas

Sök och jämför från 32 bilföretag i Las Vegas

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Las Vegas

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Las Vegas
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Las Vegas per dag?
En del hyrbilar i Las Vegas kostade bara den här veckan. Med så förmånliga priser är det inget som hindrar dig från att ge dig ut på vägarna i Las Vegas.
Kan man hyra bil på Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Intl.)?
Det ligger inga hyrbilsfirmor direkt på Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran Intl.), men du hittar ett stort utbud däromkring. Thrifty, Hertz, Budget, EZ Rent A Car och Advantage brukar ha gott om bra erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Las Vegas?
När du avbokar din bokning sex timmar eller mer innan den överenskomna upphämtningstiden har du vanligtvis rätt till en fullständig återbetalning. Det förekommer dock vissa undantag, så det är en god idé att gå igenom hyrbilsavtalet och din resplan. Om du inte hittar svaren där kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Las Vegas?
Premium, fullstor, standard eller kompakt – vi kan erbjuda allihop. Mellanstora bilar är dock den mest bokade kategorin i Las Vegas. Dessa modeller är lite större och bekvämare än de kompakta alternativen, men samtidigt mindre än fullstora hyrbilar. Oavsett om du tänker stanna i Las Vegas eller åka på längre upptäcktsfärder har du mycket plats för både benen och bagaget i en mellanstor bil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Las Vegas?
Välj ut en hyrbil, ta emot nycklarna och gör dig redo att ta del av allt vad Las Vegas har att erbjuda. Men glöm inte att även kolla in närområdet, där du hittar intressanta utflyktsmål som följande:

  • Ungefär 200 kilometer bort finner du Lake Havasu City, som är ett uppskattat resmål bland många turister. Sevärdheter som Lake Havasu ser till att du håller dig sysselsatt under din tid här.
  • St. George, cirka 180 kilometer bort, är en annan ort som borde finnas med i din resplan. Missa inte Sand Hollow State Park när du är här.
  • Din vistelse är inte fullständig innan du har upplevt Grand Canyon National Park. Detta omtyckta naturområde ligger omkring 280 kilometer utanför Las Vegas, och här har du verkligen en chans att andas ut och njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Las Vegas med Expedia?
De bästa erbjudandena för hyrbilen får du med Expedia. Oavsett om du hoppas på en stor eller liten bil hittar du vad du letar efter hos någon av våra 32 hyrbilsleverantörer i Las Vegas. Våra exklusiva erbjudanden och bonusprogram kan hjälpa dig att få så mycket som möjligt för pengarna, och om du vill spara ännu mer kan du kombinera dina bokningar till ett semesterpaket. Lägg till en bokning av flyg eller boende ovanpå din hyrbil så kan du få förvånansvärt mycket rabatt.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Las Vegas?
Förare på minst 21 år med ett giltigt körkort får lov att hyra bil i Las Vegas. En hel del hyrbilsföretag tar dock ut en tilläggsavgift om du är under en viss ålder, så du bör ta reda på vilken ålder det här gäller för samt hur hög avgiften är innan du slutför bokningen. Dessutom kan det finnas begränsningar rörande vilka fordonstyper som unga förare kan hyra. Högre åldersgränser gäller normalt för exempelvis stadsjeepar och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Las Vegas?
När du hämtar upp fordonet måste du visa upp ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Kolla upp om hyrbilsföretaget har några fler krav innan du åker, till exempel ett intyg som visar att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Las Vegas?
Det har nog varit många glada hyrbilsförare i Las Vegas på sistone. Under veckan som gick var de bästa hyrbilspriserna respektive om dagen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Las Vegas?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange din reseinformation och välj sedan din drömbil. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Las Vegas eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett utmärkt pris.
Var kan jag hyra en bil i Las Vegas om jag är under 25?
Du behöver gå igenom villkoren hos de hyrföretag i Las Vegas som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut ytterligare avgifter, och det är bäst att veta om detta innan du hämtar bilen så att du inte får några överraskningar. Varje hyrbilsföretag har sina egna villkor för unga förare, så det lönar sig att göra lite efterforskning.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Las Vegas?
Försäkringarna varierar beroende på olika faktorer, såsom förarens ålder och vad det är för typ av fordon. Kom ihåg att läsa hyrbilsföretagets villkor och regler noga innan du bokar.