Billiga flygbiljetter till Leicester

Förslag på billiga flygresor till Leicester

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 441 kr för enkelflyg och 1 019 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Eurowings
Eurowings
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Eurowings
Air France
Lufthansa
Brussels Airlines
Brussels Airlines

Om Leicester

Flyg med Expedia till Leicester

När du söker efter flyg till Leicester så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Leicester och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Leicester erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Leicester, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Leicester. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Leicester på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Leicester?
Om du ska resa med flyg behöver du inte lista ut vilken flygplats som passar bäst. Leicester har bara en enda, Birmingham (BHX).
Hur långt från centrala Leicester ligger BHX?
Åkturen mellan BHX och centrala Leicester kan ta ganska lång tid. Du behöver ta dig cirka 45 kilometer från terminalen innan du kommer fram till ditt hotell i stadskärnan.
Kan jag flyga till Leicester?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om flyg till Leicester. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän krävs efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Leicester?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Leicester kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Leicester med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Leicester kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Leicester?
När du anländer till Birmingham (BHX) börjar ditt äventyr i Leicester på riktigt. Stadens enda större flygplats ligger omkring 45 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Leicester?
Det finns sammanlagt 24 flygbolag som ansluter Leicester till 108 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Leicester?
Ryanair och Aer Lingus är två av de ledande flygbolagen med flyg till Leicester. En mängd resenärer reser från Södra Dublin, och Ryanair har störst utbud på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Leicester?
Det blir mycket smidigare att resa med flyg till ett nytt resmål om man slipper mellanlandningar. Om du ska resa till Leicester kan du glädjas över att det går cirka 860 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Leicester från?
De populäraste flygen till Leicester avgår från flygplatser i Dublin, Gamla stadskärnan och Centrum.
Hur lång tid tar flyget till Leicester?
Var du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Dublin till Leicester tar resan 1 timme och 5 minuter. En flygresa från Gamla stadskärnan brukar vara framme på 2 timmar och 14 minuter. Om du har Centrum som startpunkt är du normalt i luften i 1 timme och 59 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Leicester?
Många erfarna resenärer kan intyga om att man inte bör avvakta till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är vanligtvis som högst strax innan avresedatumet. Men stanna inte där. Bredda sökningen och se om destinationen har mer än en flygplats. Flygpriserna kan skilja sig beroende på vilken flygplats du landar på. Glöm inte heller att jämföra biljettpriser från flera olika flygbolag. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du känner till vad priserna brukar vara kan du slå till med en gång om du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De allra bästa erbjudandena varar inte länge.
Hur tar man sig igenom flygresan till Leicester?
Beroende på var du stiger ombord kan flyget till Leicester vara snabbt avklarat eller ta betydligt längre tid. Här presenterar vi några tips som kanske hjälper dig att starta resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan bli ett rent nöje, om du planerar din packning på rätt sätt. För det första ska du ta med dig några rena kläder, någonting intressant att läsa och enkla toalettartiklar, som deodorant och läppbalsam. För det andra bör du lämna plats i väskan för elektronik med laddare, eventuella mediciner du tar och kanske en uppblåsbar flygkudde. Till sist ska du komma ihåg att packa med dig ditt pass, dina resedokument och pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla fulla flaskor med balsam och hårgelé i dina incheckade väskor. Alla geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter kommer att omhändertas. Spetsiga föremål, som saxar, och övriga farliga objekt, exempelvis tändare och bränsle, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Bekvämlighet ska vara vad som är viktigast när du väljer vad du ska ha på dig på resan. Fundera även på vilka skor du ska ha på dig, eftersom det kan hända att fötterna blir lite svullna under resans gång. Välsittande skor med plan sula är vanligtvis det bästa alternativet.
  • Utdragna perioder utan rörelse skulle kunna orsaka djup ventrombos, eller DVT, vilket är någonting som då och då drabbar vissa passagerare på långa flygturer. De goda nyheterna är att du kan minska risken genom att dricka mycket vatten, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Leicester?
Var förberedd – det är inte mer komplicerat än så. Vi har plockat fram en lista med hjälpsamma tips så att du enklare kan passera igenom säkerhetskontrollen utan stress. Sedan bär det av mot Leicester.

  • Säkerhetspersonalen måste först kontrollera att du har ett giltigt pass och korrekta resedokument innan du kan gå vidare. Ha allt inom räckhåll.
  • Efter detta är det dags för din jacka, ditt skärp, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt, att passera igenom röntgenmaskinen. Det här steget går fortare om du gör dig i ordning medan du väntar på din tur i kön.
  • En kort stund måste du leva utan digital teknologi. Din bärbara dator, din mobil och dina övriga elektroniska enheter ska också passera genom skannern.
  • Läppbalsam, rakvatten och alla andra vätskor eller geler som du vill ha i handbagaget måste förvaras i behållare som rymmer högst 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Om du väljer rätt skor kan du eventuellt spara några minuter. Vandringsskor och andra kraftiga skor ska ofta granskas separat, medan detsamma vanligtvis inte gäller för lätta gympaskor.
  • Saxar och andra vassa föremål är förbjudna i handbagaget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Leicester
Destinationens flygplatsBirmingham
IATA-kod för ankomstflygplatsBHX
DestinationBirmingham
Flygpris1 019 kr

Populära flyg till Leicester

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 441 kr för enkelflyg och 1 019 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings