Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Leksand

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Leksand

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Leksand

Om Leksand

Flyg till Leksand via Dala Airport

Du som bestämmer dig för en resa till Leksand har mycket att se fram emot. Framför allt är det friluftsliv och kulturupplevelser som lockar besökare till Dalarna. Den här lilla staden är inget undantag. Här väntar spännande evenemang och upplevelser oavsett årstid. Boka en flygbiljett till Leksand och se efter själv. Den korta flygtiden till Dala Airport i Borlänge gör att den här helgfavoriten är lättillgänglig för besökare från hela Sverige. Alltså är det en utmärkt destination för barnfamiljer, kompisgäng, kuttrande turturduvor på parresa, eller soloresenärer. Koppla av i din flygstol till Leksand, så kommer du att vara här på nolltid.

Boka flyg till Leksand och ta dig snabbt från flygplatsen

Letar du efter billiga flyg till Leksand? Borlänge flygplats (BLE) ligger drygt 70 kilometer från staden. Det är en liten flygplats som ändå hyser restaurang och konferensrum. Härifrån bör det inte ta mer än en dryg timme att åka till ditt hotell i Leksand. Du kan ta bussen eller tåget från flygplatsen. I kommunen finns tre järnvägsstationer, en i centralorten Leksand, en i Insjön och en i Tällberg. Ett annat alternativ är att hyra bil i Leksand och hämta den på flygplatsen, så är det bara att susa iväg längs riksväg 70. Sedan är du fri att upptäcka Dalarna i din egen takt och kan planera in trevliga utflykter. Glöm inte att hitta övernattning i Leksand som möter just dina önskemål. Det ska inte vara svårt att hitta rätt boende, eftersom det här är en populär turistort med ett brett utbud. I stadens centrala delar finns bra cykelbanor längs huvudstråken.

Tur och retur till Leksand för alla leksugna

Flygresor till Leksand passar dig som kommer hit med familjen. Du är säkert redan väl medveten om att det finns mängder med smultronställen för yngre besökare. Varför inte ta med dig dina nära och kära till Leksands Sommarland? Du kommer definitivt att göra dig populär med barnen. Roa dig i vattenparken, på lantgården, bland mängder av åkattraktioner och trevliga restauranger.

Många besökare väljer att boka flyg till Leksand för att fira midsommar. De stora festligheterna i Sammilsdal, eller ”Gropen”, passar hela familjen. Du kommer att kunna ta oförglömliga semesterbilder.

Missa inte heller de många kulturevenemang och folkmusikfestivaler som särskilt går av stapeln på sommaren. Du kan gå på konserter, utställningar, workshops, och mer därtill. Föredrar du att resa hit på vintern arrangeras bland annat en underbar julmarknad.

Du kan flyga till Leksand och känna lugnet

Utöver de många aktiviteter som väntar i Dalarna kan man säga att Leksand är en sevärdhet i sig. Det finns många trevliga platser att utforska. Du får till exempel inte missa den vackra strandpromenaden Solvändan. Andra sevärdheter i närheten av Leksand är Naturum Dalarna, som ligger i Siljansnäs. Glöm inte att gå och se Leksands kyrka, Japanska parken och Karlfeldtsgården. Här kommer du inte få slut på saker att göra i första taget. Därför är det perfekt att flygtiden från Stockholm till Dala Airport i Borlänge bara är 35 minuter. Det betyder nämligen att du kan komma tillbaka gång på gång.