Billiga flygbiljetter till Lloret de Mar

Förslag på billiga flygresor till Lloret de Mar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 429 kr för enkelflyg och 748 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Eurowings
SAS
Air Serbia
Iberia
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Vueling Airlines
SAS
Air Serbia

Om Lloret de Mar

Flyg till Lloret de Mar

Lloret de Mar är en stad vid Medelhavets kust i Katalonien, cirka 75 kilometer från Barcelona. Staden är ett mycket populärt semesterresmål på Costa Brava. Det vackra vädret och stadens huvudstrand, som är mer än 1 kilometer lång, lockar många turister att boka paketresor till Lloret de Mar. Även om huvudstranden är den mest besökta finns det många fler stränder runt om staden, alla med sina egna särdrag. Flera av stränderna har dessutom fått den prestigefyllda Blue Flag-utmärkelsen, som innebär att stranden uppfyller vissa krav på miljö, service och säkerhet. Utöver de många stränderna och vackra naturområdena finns här flera fina kulturella och historiska sevärdheter. Det är bara att boka ett flyg till Lloret de Mar och ge sig iväg!

Boka flyg till Lloret de Mar via Barcelona

När du ska boka flygbiljetter till Lloret de Mar kan det vara bra att veta att staden inte har någon egen flygplats. Flygresor till Lloret de Mar går i stället vanligtvis via Barcelonas flygplats, som ligger 75 kilometer från staden. Om du vill ta dig till ditt hotell i Lloret de Mar så fort som möjligt, behöver du ändå inte oroa dig. Det går flera plan om dagen från Sverige till Barcelona, och den korta flygtiden gör att du ändå kommer fram på relativt kort tid. Det brukar heller inte vara några problem att hitta billiga flyg till Lloret de Mar. Girona är en annan flygplats nära Lloret de Mar, men hit är det svårare att hitta reguljära flyg.

Från Barcelonas flygplats till Lloret de Mar

Barcelonas flygplats är stor och utrustad med åtskilliga faciliteter och bekvämligheter. Här finns flera restauranger och taxfree-affärer, och du hittar även valutaväxling och bankomater i lokalerna. När du ska ta dig från flygplatsen till ditt resmål finns det flera alternativ. Det enklaste är att boka en privat eller delad transport direkt till Lloret de Mar. Annars kan du ta dig in till Barcelonas centrum med tåg, buss eller taxi, och sedan ta dig vidare till din slutgiltiga destination. Även detta kan göras med tåg eller långfärdsbuss. Om du funderar på att ha hyrbil i Lloret de Mar, kan du hyra den redan i Barcelona eller på flygplatsen när du har landat. Med en hyrbil får du uppleva hela det katalanska landskapet ända från flygplatsen till ditt boende.

Sol och bad vid vackra stränder

Det första många tänker på när de hör ”Lloret de Mar” är stränder och bad, och den bilden stämmer verkligen. Det finns många stränder runt staden och i de närliggande områdena, och de har alla sin egen profil. En populär strand är Cala Boadella som är utmärkt för personer som gillar att dyka bland havsklipporna. En annan populär plats är Santa Cristina, som är känd för sin vackra sand. Här ligger även Santa Cristinas kapell, som är en historisk sevärdhet.

Lloret de Mar har även flera vackra naturområden som inte är direkt relaterade till stränderna. Här finns till exempel trädgården Santa Clotilde, med sin vackra katalanska trädgårdsdesign där gröna växter snarare än blommor står i fokus.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Lloret de Mar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 429 kr för enkelflyg och 748 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings