Hyrbil i Los Angeles

Sök och jämför från 30 bilföretag i Los Angeles

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Los Angeles

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Los Angeles
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Los Angeles per dag?
Hitta din egen väg i Los Angeles. Priserna för en hyrbil började på endast den senaste veckan, och när det är så plånboksvänligt kan du definitivt hitta ett passande alternativ.
Kan man hyra bil på Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.)?
Det ligger inga hyrbilsföretag direkt på Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.), men det finns ett stort utbud i närheten. Hertz, Enterprise, Avis, Alamo och Advantage har ofta gott om bra erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Los Angeles?
Beroende på hyrbilsavtalet har du möjlighet att få en fullständig återbetalning. Många bokningar som har betalats i förskott ger rätt till återbetalning om du avbokar sex timmar eller mer innan den planerade upphämtningen. Om du har några frågor hittar du nog svaren i din bokningsbekräftelse, men annars kan du besöka vår kundtjänstportal när som helst.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Los Angeles?
Liten storlek med stora fördelar – bilar i ekonomiklass är toppvalet bland turister i Los Angeles. De är lätta att hantera och parkera, vilket passar utmärkt om du tänker köra i stadstrafik, och bränslesnålheten gör det billigare för dig att ta dig runt i regionen. Vill du hellre ha en större bil? Då kan du kika på vårt sortiment med medelstora till stora modeller.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Los Angeles?
När du har upplevt alla otroliga platser i Los Angeles finns det en hel del andra saker att se i regionen. Det är bara att plocka fram nycklarna till din hyrbil, lägga in packningen i bagageluckan och kasta dig ut på vägarna. Här följer ett par besöksmål som du säkert kommer att gilla:

  • San Diego County ligger ungefär 180 kilometer utanför Los Angeles, och när du befinner dig i orten borde lockande attraktioner som SeaWorld ligga högst upp på din lista över saker att se.
  • Nästa anhalt kan bli Santa Barbara, som du finner runt 140 kilometer utanför Los Angeles. Santa Barbara County Courthouse är bara en av många platser du säkert vill se i området.
  • Om du känner för att tillbringa en dag i naturen kan du ta dig till Elephant Seal Rookery för en picknick eller bara för att koppla av en stund. Du kan räkna med en biltur på ungefär 330 kilometer från Los Angeles.

Varför ska man hyra bil i Los Angeles med Expedia?
Det finns 30 olika hyrbilsföretag att välja mellan i Los Angeles, så att hitta ett perfekt fordon blir inte svårt med Expedia. Om du skapar ett semesterpaket genom att kombinera din bokning av hyrbil med dina bokningar av hotell och flyg så sparar du ännu mer på din semester i Los Angeles. Vare sig du letar efter en liten och ekonomisk bil eller ett rymligt lyxalternativ kan Expedia ge dig nyckeln till ditt nästa äventyr.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Los Angeles?
Du ska vara minst 21 år för att få lov att hyra bil i Los Angeles. Observera att förare under en viss ålder kanske bara kan hyra vissa typer av fordon, såsom mini- och ekonomibilar. En annan åldersgräns gäller normalt för specialfordon, till exempel premium- och lyxbilar. En del hyrbilsleverantörer debiterar dessutom en extra avgift för unga förare. Läs avtalet innan du åker så att du kan planera in alla utgifter i resebudgeten.
Vad behöver man för att hyra bil i Los Angeles?
Innan du kan slå dig ner i förarsätet i Los Angeles behöver du visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du inte vill köpa till hyrbilsbolagets ordinarie försäkring kan du även behöva bevisa att du har en annan försäkring. Villkoren varierar, så läs igenom hyrespolicyn noggrant innan du genomför bokningen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Los Angeles?
Det har nog funnits en hel del glada hyrbilsförare i Los Angeles på sista tiden. Under de senaste sju dagarna var de bästa hyrbilspriserna respektive om dagen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Los Angeles?
Ja, och du kan hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina reseuppgifter så får du enastående erbjudanden från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Los Angeles om jag är under 25?
Det beror på uthyrarna i Los Angeles, som normalt har olika regler för minimiålder. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr till förare under 25 år bör du vara medveten om att ytterligare avgifter kan tillkomma. Läs på om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar din hyrbil.