Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Los Angeles

Biluthyrning i Los Angeles

Det finns egentligen bara ett sätt att se LA på – från en cabriolet med nedvevade rutor och vinden i håret. Los Angeles är bilstaden med stort B, så om du planerar din nästa resa till Los Angeles är det läge att du bokar din hyrbil. Men nöj dig inte med en vanlig bil utan gör själva körupplevelsen till ett äventyr i sig. Varför inte hyra en Mustang eller en sportbil och ha lite extra kul på Los Angeles vägar?

I Los Angeles är bilen kung – för att inte säga Gud – och man måste hyra bil för att ta sig runt på ett någorlunda smidigt och effektivt sätt, såvida man inte planerar att hålla sig till en enda stadsdel. Att boka en hyrbil för ens semester i Los Angeles är en självklarhet, men planerar man en resa till USA:s västkust måste man passa på att göra en klassisk roadtrip, antingen sträckan LA-Las Vegas eller LA-San Francisco. Om du ankommer med flyg till Los Angeles Int så hittar du biluthyrningsfirmorna med anslutning till flygplatsen; dit tar du dig med hjälp av bussar som går från alla terminalers ankomsthallar. Boka bil med upphämntning på flygplatsen så tar du dig enkelt till ditt hotell i Los Angeles.

Boka din hyrbil i Los Angeles

Om man planerar en semester på USA:s västkust är det smart att flyga till Los Angeles: Kaliforniens största stad är en utmärkt bas för att upptäcka alla städer, landmärken och sevärdheter runtom i Kalifornien. Men se till att boka in minst några dagar för att njuta av det allra bästa som LA har att erbjuda. Ta dig tid att upptäcka Los Angeles mer glamorösa sida i framförallt West Hollywood och Beverly Hills, men se även till att ta en tur till vackra Malibu, som ligger cirka en timme utanför centrala Los Angeles. Känner du för att slappna av och spela lite golf så ligger en av USA:s mest populära semesterorter ett par timmar norr om Malibu; Santa Barbara är den perfekta platsen för att njuta av livets goda ting.

Los Angeles är en hisnande storstad med många överraskningar, och du bör se till att boka in några unika LA-upplevelser långt ifrån Hollywoods turiststråk- Upplev den mäktiga naturen alldeles utanför LA genom att utforska vandringsspåren runt antingen Runyon Canyon eller Eaton Canyon. Vi lovar att du kommer att få en helt ny syn på LA! En annan annorlunda upplevelse är att ge sig ut på en kajaksafari på Los Angeles River, fram tills nyligen ett bortglömt vattendrag under stadens vägar som ibland kunde skymtas i filmer. Den mystiska floden har fått sig ett uppsving i samband med att en rad företag börjat anordna kajakexpeditioner de senaste åren.

Bilsemester i Kalifornien

Att ta en roadtrip utmed USA:s västkust har blivit en väldigt populär semester bland såväl amerikaner som utlänningar på senare år och det är inte svårt att förstå varför; ett ikoniskt äventyr utmed några av de vackraste kustlandskapen man kan föreställa sig väntar norr om Los Angeles, medan den storslagna, ensliga och mystiska Mojaveöknen breder ut sig utmed Route 15, som tar en till Las Vegas. Tar man Route 40 längre söderut har man även möjlighet att upptäcka delar av mytomspunna Route 66, som inte längre existerar i sin ursprungliga form men ändå har kvar attraktionskraften som en gång i tiden gjorde den till världens mest berömda motorväg. Men Kaliforniens kronjuvel när det kommer till roadtrips är ändå Pacific Coast Highway; se till att köra den spektakulära sträckan mellan Cambria och Monterey innan du ger dig ut på upptäcktsfärd bland vingårdarna i Napa Valley och kör upp till San Francisco; den perfekta avslutningen på en roadtrip innan det är dags att flyga hem. Har du redan bokat en resa till Los Angeles - passa på att boka hyrbil också så är semestern fixad.

Upptäck Los Angeles

Utforska Los Angeles med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!