Hyrbil i Los Angeles

Sök och jämför från 30 bilföretag i Los Angeles

;

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

;

Topperbjudanden på hyrbilar i Los Angeles

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Los Angeles
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Los Angeles per dag?
Kostnaden för en hyrbil i Los Angeles kan börja på bara , baserat på priserna den här veckan. När det är så pass billigt blir det lätt att hämta ut nycklarna och ge dig ut på vägarna utan att det kostar skjortan.
Kan man hyra bil på Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.)?
Tyvärr finns det inga hyrbilsföretag inne på Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.), men du hittar flera alternativ inte långt från flygplatsen. Du kan exempelvis boka ditt favoritfordon från Avis, Fox, Budget, Thrifty eller Hertz.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Los Angeles?
Vi förstår att planer kan ändras i sista minuten. Därför har du ofta möjlighet att få en fullständig återbetalning på din förskottsbetalade hyrbil om du avbokar mer än sex timmar före den planerade upphämtningen. Du finner säkert all information du behöver i hyrbilspolicyn, men om du inte hittar vad du letar efter där kan du också besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Los Angeles?
De flesta besökare i Los Angeles hyr en bil i ekonomiklass. Många förare tycker om dem eftersom de är prisvärda och bränsleeffektiva, och den lilla storleken gör det enkelt att ta sig runt i städer där parkeringsfickorna är trånga. Men du har naturligtvis betydligt fler alternativ. Du kan till exempel välja ut en stadsjeep eller en standardbil. Oavsett om du tänker hålla dig inom Los Angeles eller vill göra längre upptäcktsresor har vi en hyrbil som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Los Angeles?
Efter att du har utforskat alla otroliga platser i Los Angeles finns det gott om andra saker att se i området. Då är det bara att plocka fram nycklarna till din hyrbil, lägga in lite packning i bagageluckan och ge dig av. Här kommer några utflyktsmål som vi har tagit fram:

  • Kör till San Diego County på ett sightseeingäventyr. Orten ligger omkring 180 kilometer utanför Los Angeles, och här hittar du uppskattade attraktioner som San Diego Zoo.
  • Nästa stopp kan bli Irvine, som ligger omkring 60 kilometer utanför Los Angeles. University of California-Irvine är bara en av platserna du säkert vill besöka i området.
  • Om du känner för att spendera en dag ute i friska luften kan du styra kosan mot Elephant Seal Rookery för en picknick eller bara för att koppla av en stund. Du kan räkna med en åktur på cirka 330 kilometer från Los Angeles.

Varför ska man hyra bil i Los Angeles med Expedia?
Du har 30 olika hyrbilsföretag att välja bland i Los Angeles, så att boka ett perfekt fordon går enkelt med Expedia. Skapar du ett semesterpaket genom att kombinera hyrbilsbokningen med dina flyg- och hotellbokningar så sparar du ännu mer på din semester i Los Angeles. Oavsett om du är ute efter en liten, billig bil eller ett lyxigare alternativ kan Expedia ge dig nyckeln till ditt nästa äventyr.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Los Angeles med Expedia?
Gå igenom vårt stora hyrbilsutbud, läs recensioner och betyg och jämför alternativ från pålitliga varumärken. Med bara ett par klick hjälper Expedia dig att hitta bästa möjliga erbjudande för din semesterbil. Har du redan bokat flyg och hotell? Lägg till en hyrbil i Los Angeles så kan du spara lite till.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Los Angeles?
Förare på 21 år eller mer kan ge sig ut på vägarna i Los Angeles med en hyrbil. Om du är under en viss ålder får du förmodligen betala en extra avgift, och valet av fordonstyp är vanligtvis begränsat till små eller medelstora bilar. Du kan även vara tvungen att betala för en mer omfattande försäkring. Glöm inte att alltid ange förarens korrekta ålder när du bokar för att kunna få reda på om några särskilda regler gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Los Angeles?
Majoriteten av alla leverantörer kräver minst två saker: ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du ska välja bort den normala försäkringen kan du också behöva bevisa att du täcks av en annan försäkring. Läs igenom hyresavtalet noga så att du vet vad som kommer att behövas när det är dags att hämta upp bilen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Los Angeles?
Vi har undersökt priserna från veckan som gick och dragit slutsatsen att den billigaste hyrbilen i Los Angeles endast kostar om dagen. Det näst lägsta hyrbilspriset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Los Angeles?
Du kan hyra bil i en månad eller längre i Los Angeles, så tveka inte att förlänga semestern. Fyll bara i dina resdatum på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning och hitta det perfekta fordonet för dig.
Var kan jag hyra en bil i Los Angeles om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra en bil i Los Angeles eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det kan vara bra att läsa igenom hyrföretagets villkor för att undvika oförutsedda kostnader vid disken.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Los Angeles?
När du väl har valt fordon ska du läsa leverantörens villkor och regler ordentligt för att få mer information.