Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Los Angeles

Biluthyrning i Los Angeles

Det finns egentligen bara ett sätt att se LA på – från en cabriolet med nedvevade rutor och vinden i håret. Los Angeles är bilstaden med stort B, så om du planerar din nästa resa till Los Angeles är det läge att du bokar din hyrbil. Men nöj dig inte med en vanlig bil utan gör själva körupplevelsen till ett äventyr i sig. Varför inte hyra en Mustang eller en sportbil och ha lite extra kul på Los Angeles vägar?

I Los Angeles är bilen kung – för att inte säga Gud – och man måste hyra bil för att ta sig runt på ett någorlunda smidigt och effektivt sätt, såvida man inte planerar att hålla sig till en enda stadsdel. Att boka en hyrbil för ens semester i Los Angeles är en självklarhet, men planerar man en resa till USA:s västkust måste man passa på att göra en klassisk roadtrip, antingen sträckan LA-Las Vegas eller LA-San Francisco. Om du ankommer med flyg till Los Angeles Int så hittar du biluthyrningsfirmorna med anslutning till flygplatsen; dit tar du dig med hjälp av bussar som går från alla terminalers ankomsthallar. Boka bil med upphämntning på flygplatsen så tar du dig enkelt till ditt hotell i Los Angeles.

Boka din hyrbil i Los Angeles

Om man planerar en semester på USA:s västkust är det smart att flyga till Los Angeles: Kaliforniens största stad är en utmärkt bas för att upptäcka alla städer, landmärken och sevärdheter runtom i Kalifornien. Men se till att boka in minst några dagar för att njuta av det allra bästa som LA har att erbjuda. Ta dig tid att upptäcka Los Angeles mer glamorösa sida i framförallt West Hollywood och Beverly Hills, men se även till att ta en tur till vackra Malibu, som ligger cirka en timme utanför centrala Los Angeles. Känner du för att slappna av och spela lite golf så ligger en av USA:s mest populära semesterorter ett par timmar norr om Malibu; Santa Barbara är den perfekta platsen för att njuta av livets goda ting.

Los Angeles är en hisnande storstad med många överraskningar, och du bör se till att boka in några unika LA-upplevelser långt ifrån Hollywoods turiststråk- Upplev den mäktiga naturen alldeles utanför LA genom att utforska vandringsspåren runt antingen Runyon Canyon eller Eaton Canyon. Vi lovar att du kommer att få en helt ny syn på LA! En annan annorlunda upplevelse är att ge sig ut på en kajaksafari på Los Angeles River, fram tills nyligen ett bortglömt vattendrag under stadens vägar som ibland kunde skymtas i filmer. Den mystiska floden har fått sig ett uppsving i samband med att en rad företag börjat anordna kajakexpeditioner de senaste åren.

Bilsemester i Kalifornien

Att ta en roadtrip utmed USA:s västkust har blivit en väldigt populär semester bland såväl amerikaner som utlänningar på senare år och det är inte svårt att förstå varför; ett ikoniskt äventyr utmed några av de vackraste kustlandskapen man kan föreställa sig väntar norr om Los Angeles, medan den storslagna, ensliga och mystiska Mojaveöknen breder ut sig utmed Route 15, som tar en till Las Vegas. Tar man Route 40 längre söderut har man även möjlighet att upptäcka delar av mytomspunna Route 66, som inte längre existerar i sin ursprungliga form men ändå har kvar attraktionskraften som en gång i tiden gjorde den till världens mest berömda motorväg. Men Kaliforniens kronjuvel när det kommer till roadtrips är ändå Pacific Coast Highway; se till att köra den spektakulära sträckan mellan Cambria och Monterey innan du ger dig ut på upptäcktsfärd bland vingårdarna i Napa Valley och kör upp till San Francisco; den perfekta avslutningen på en roadtrip innan det är dags att flyga hem. Har du redan bokat en resa till Los Angeles - passa på att boka hyrbil också så är semestern fixad.

Vanliga frågor om biluthyrning i Los Angeles

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Los Angeles?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Los Angeles .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Los Angeles?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Los Angeles .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Los Angeles?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Los Angeles?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Los Angeles

Utforska Los Angeles med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!