Billiga flygbiljetter till Lübeck

Förslag på billiga flygresor till Lübeck

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 798 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
SAS
Eurowings
Air Baltic
Eurowings
Eurowings
Lufthansa
Brussels Airlines

Flyg till Lübeck

Vackra medeltidsstaden Lübeck är en häftig resa i tiden som passar perfekt för stämningsfulla semesterdagar. Staden är kanske mest känd för sin fantastiska julmarknad som varje år lockar tusentals besökare från hela Europa. Marknaden har för många blivit själva symbolen för en klassisk jul, och en resa hit i juletider kommer garanterat sätta stämningen för hela december.

Men det är självklart ett mysigt resmål året om. Varför inte boka in en romantisk weekend eller en shoppingvecka här? I Lübeck kan du dessutom njuta av ett rikt kulturliv och en rad bra restauranger och barer.

När du är här får du inte missa att promenera runt i Altstadt och titta på de många vackra byggnaderna i stadens centrum. Ta en extra tur förbi Holstentor som är den medeltida stadsporten. Byggnaden fanns tidigare på de tyska 50-markssedlarna, och ser ut att vara hämtad ur en saga. I Holstentor finns dessutom ett populärt museum som drar mycket folk.

Du flyger snabbt och smidigt till Lübeck från Sverige. Resan hit tar bara några timmar om du till exempel flyger direkt till Hamburg. Om du vill kan du boka en paketresa till Lübeck. Då ingår både flyg och ett mysigt hotell i Lübeck.

Det enklaste sättet att ta dig runt på i staden och dess omgivningar är att ha egen bil. Du kan hyra bil i Lübecks centrum eller välja att göra det redan på flygplatsen vid ankomst. Hyrbil ingår även ofta i en paketlösning.

Flyg till Lübecks flygplats

Flygplatsen Lübeck-Blankensee ligger endast ungefär 10 minuters bilresa från centrum. Du tar dig enkelt in till stadskärnan med kollektivtrafik, flygbuss eller taxi. Lokalbussarna går ungefär var 30:e minut utanför ankomsthallen, och stannar vid centralstationen. Du kan också ta tåget som har regelbundna avgångar. Även då kliver du av i centrum.

Lübeck-Blankensee har ett begränsat antal avgångar, och därför kan det vara smart att istället flyga till Hamburg och ta dig till Lübeck därifrån. Hamburgs flygplats ligger ungefär en timmes bilresa bort, och du kan ta dig hit med buss eller tåg. Om du flyger till Hamburg har du dessutom större chans att hitta ett snabbt direktflyg.

Bra att tänka på när du bokar flygresa till Lübeck

Som alltid är det viktigt att vara ute i god tid när du bokar flygresor till Lübeck för att se till att du hittar så billiga flyg till Lübeck som möjligt. Tänk på att det är många som letar efter flygbiljetter till Lübeck under vintermånaderna då många turister vill besöka staden. Priserna kan därför gå upp under den här tiden och det kan vara särskilt svårt att hitta ett bra boende under dagarna runt jul.

Flyg till Lübeck på weekendresa

Eftersom Lübeck bara är en kort flygresa bort passar det perfekt att tillbringa en långhelg här. Du kan exempelvis fira Oktoberfest, eller varför inte passa på att köpa julklapparna när du ändå befinner dig i julstämningens Mecka?

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Lübeck

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 798 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings