Hyrbil i Lübeck

Sök och jämför från bilföretag i Lübeck

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Lübeck

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Lübeck
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Lübeck?
Vi råkar alla ut för tillfällen då planer måste ändras. Därför erbjuder vi en fullständig återbetalning för majoriteten av alla bokningar av hyrbil som betalats i förskott, om avbokningen görs sex timmar eller mer före upphämtningstiden. Kom dock ihåg att läsa hyrbilsreglerna noga, för det finns vissa undantag. Om du inte hittar svaren där kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Lübeck?
Du kan fundera på att välja en mellanstor bil, som är den populäraste kategorin i Lübeck. Dessa är lite större än bilar i ekonomiklass, men inte lika stora som fullstora modeller, och du kan få bra bränsleeffektivitet utan att tumma på bekvämligheten. Hade du tänkt göra längre utfärder bortom Lübeck? Då kan en rymligare fullstor bil eller premiummodell eventuellt passa bättre. För kortare äventyr skulle det även kunna fungera med en ekonomihyrbil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Lübeck?
När du har utforskat alla spännande platser i Lübeck finns det en hel del andra saker att göra i området. Då är det bara att plocka fram nycklarna till din hyrbil, fylla bagageluckan med vad du behöver och ge dig av. Här följer ett par utflyktsmål som vi har plockat fram:

  • Du kan uppleva HDI Arena och gott om andra inbjudande sevärdheter i Hannover, omkring 180 kilometer utanför Lübeck.
  • Schwerin, ungefär 55 kilometer från Lübeck, är en annan populär destination. En av orsakerna till att turister kommer hit är för att uppleva Schwerins slott, så se till att inte missa denna sevärdhet när du är i staden.
  • Om du känner för att tillbringa en dag ute i naturen kan du styra kosan mot Wurmberg för en mysig picknick eller bara för att varva ner en stund. Räkna med en resa på runt 230 kilometer från Lübeck.

Varför ska man hyra bil i Lübeck med Expedia?
Flera års erfarenhet av att hjälpa turister från världens alla hörn att hitta de bästa erbjudandena har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till när man ska hyra bil. Vi har olika leverantörer att välja mellan i Lübeck, och de erbjuder allt från små, ekonomiska alternativ till stora stadsjeepar. Varför inte så ihop din bokning av hyrbil med bokningen av flyg, hotell och aktiviteter så att du kan spara ännu mer? Med allt från paketresor till medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan Expedia hjälpa dig att ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar i plånboken.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Lübeck?
Förare som är 18 år eller äldre kan hyra bil i Lübeck. Notera att en hel del hyrbilsbolag tar ut en extra avgift om du som förare är under en viss ålder för att täcka den ökade risken för olyckor. Ofta får unga förare inte heller hyra särskilda fordonsklasser, som stadsjeepar och lyxbilar. Granska hyreskontraktet i förväg för att undvika otrevliga överraskningar när du är på plats.
Vad behöver man för att hyra bil i Lübeck?
Att hyra bil i Lübeck är en enkel match. Oftast är det enda som behövs ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Efter att du har hittat den perfekta bilen bör du dock läsa igenom avtalet noga för att kontrollera att det inte finns fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Lübeck?
Det har nog varit en mängd glada hyrbilsförare i Lübeck på sista tiden. Under veckan som gick var de lägsta hyrbilspriserna respektive om dagen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Lübeck?
Ja, det kan du. Expedia samarbetar med välkända leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla kategorier. Boka ett av våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck sedan varje vrå av Lübeck.
Var kan jag hyra en bil i Lübeck om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan olika företag, så det är bra att göra lite efterforskning. Har du lyckats hitta en biluthyrare i Lübeck som hyr ut till personer under 25 år? Vad bra! Tänk då på att ytterligare avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta hittar du i företagets villkor.