Förslag på billiga flygresor till Makarska

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Aug 10, 2018

Lite strul med gaten, ändringar

Flyg till Makarska

Makarska är den största staden längs med Makarska rivieran och har ett fantastiskt läge mellan Adriatiska havet och bergsmassivet Biokovo. När du bokar flyg till Makarska anländer du till Splits flygplats, som ligger omkring en timme och 20 minuter med bil från Makarska. Med ett direktflyg till Makarska tar resan knappt tre timmar, men de flesta flygresor har en eller två mellanlandningar på vägen, vilket gör att resan kan bli ganska lång. En resa mellan Arlanda flygplats och Splits flygplats kan ta från omkring sju timmar upp till och med nästan 24 timmar.

Flyg till Makarska: hyrbil eller allmän transport?

Från Splits flygplats är det buss, taxi, privat transfer eller hyrbil till Makarska som gäller. Väljer du att åka buss får du vara beredd på att resan tar nästan två och en halv timme, eftersom du först måste ta bussen från Splits flygplats till busstationen och därefter ta en buss till Makarska. Vill du komma fram så snabbt som möjligt kan det vara bättre att ta en taxi eller privat transfer. Är du ute efter en hyrbil kan du boka den samtidigt som du köper din resa till Makarska och sen hämta hyrbilen på flygplatsen när du har landat.

Flyg till Makarska för en romantisk semester

Makarskas otroliga läge mellan havet och bergen tillsammans med charmiga kvarter och långa stränder gör staden till ett utmärkt resmål för en romantisk semester. Du kan ta en promenad med din käraste längs med det romantiska promenadstråket runt halvön Sveti Petar med ett stopp för ett besök till fyren eller kyrkan innan du avslutar promenaden på ett kafé i marinan. Du kan också boka en hyrbil i Makarska och ta dig en bit utanför staden. Du kan till exempel besöka någon vingård, vandra i bergen eller varför inte besöka någon av städerna Split eller Dubrovnik, omkring en och en kvart respektive två och en halv timme bort.

Boka ett billigt flyg till Makarska

Om du letar efter billiga flyg till Makarska kan det vara bra att välja att resa utanför högsäsongen, eftersom såväl flyg som hotell i Makarska kan vara en hel del billigare under den perioden. Väljer du att boka ett flyg med mellanlandning är det bra att jämföra olika priser eftersom en flygbiljett till Makarska med en mellanlandning ibland kan vara billigare än en resa med två mellanlandningar och vise versa. Är det däremot viktigt för dig att åka direktflyg, vilket kan vara bekvämt om till exempel du reser med småbarn, är det under sommaren du ska resa eftersom du annars måste räkna med en eller flera mellanlandningar.

Flygresor till Makarska för total avkoppling

Fastän Makarska kan erbjuda aktiviteter även för den aktive åker de flesta till Makarska får en avkopplande badsemester. Norr om staden ligger Makarskas längsta strand som kantas av en strandpromenad med flera ställen som säljer tilltugg och förfriskningar. Här finns även möjligheten att hyra parasoll och solstolar. Är du beredd att ta dig en bit utanför staden kan du hitta små undangömda badvikar, där avkopplingen blir total.

Information om flyg till Makarska

Destinationens flygplats Split
IATA-kod för ankomstflygplats SPU
Destination Split

Populära flyg till Makarska

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.