Flygdestinationer Dalmatien

Populära städer att besöka i Dalmatien

Förslag på billiga flygresor till Dalmatien

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 627 kr för enkelflyg och 1 255 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
KLM
Croatia Airlines
Norwegian Air International Ltd
Air Serbia
Norwegian Air Shuttle
Air Baltic
Lufthansa
Austrian Airlines
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Austrian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
Air Serbia
Croatia Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines

Boka din resa till Dalmatien

Expedia erbjuder flyg till Dalmatien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Dalmatien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Dalmatien på grund av covid-19?
I dessa osäkra tider erbjuder många flygbolag lite större flexibilitet. Besök vår kundtjänstportal för att få mer information om hur du avbokar ditt flyg till Dalmatien till följd av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Dalmatien med flexibel avbokningspolicy?
Det är hur lätt som helst med Expedia. Börja med att ange reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter klickar du på “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida av skärmen. Sedan är det bara att boka ett billigt och flexibelt flyg till Dalmatien.
Finns det några allmänna tips för resande till Dalmatien under coronaviruspandemin?
Till följd av coronaviruset för resandet med sig en del nya utmaningar. Lägg följande information på minnet innan du hoppar på ditt flyg till Dalmatien.

 • Ta reda på om det finns några reserestriktioner på avreseorten eller på ditt resmål innan du slutför bokningen av biljetterna. Undersök också om några särskilda regler finns som påverkar dig efter ankomsten, såsom obligatorisk karantän.
 • Ha ett munskydd på dig under säkerhetskontrollerna på flygplatsen. Personalen kan dock be dig att ta av skyddet för att kunna verifiera din identitet.
 • Lämna inte över ditt boardingpass till personalen på flygplatsen. Istället ska du placera boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det för inspektion.
 • Du kan bära med dig en behållare med handdesinfektionsmedel på max 100 ml i handbagaget. Kom ihåg att du måste ta ut behållaren ur väskan i säkerhetskontrollen.
 • För att säkerhetskontrollen ska gå smidigare kan du placera föremål som nycklar och lösa mynt i handbagaget istället för i en korg.
 • Ta fram alla matvaror som du eventuellt har med dig för att gå igenom skannern när du passerar säkerhetskontrollen. Om du förvarar matvarorna i en genomskinlig påse som du själv lägger upp på brickan är det mindre risk för att säkerhetspersonalen rör vid din väska för att inspektera den.

Vilka flygbolag flyger till Dalmatien?
När du har kommit fram till vilka dagar du ska resa kan du boka dina biljetter med något av dessa flygbolag:

 • SAS – 21 flyg till Dalmatien eller dess närhet varje månad, inklusive 21 flyg till Split (SPU) per månad.
 • Norwegian Air International – 8 flyg till Dalmatien eller dess närhet varje månad, inklusive 8 flyg till Split (SPU) per månad.
 • TUIfly Nordic – 4 flyg till Dalmatien eller dess närhet varje månad, inklusive 4 flyg till Split (SPU) per månad.

Hur hittar man billiga biljetter till Dalmatien?
Den senaste veckan var det billigaste priset för en flygresa till Dalmatien endast 1 255 kr. Om du vill hitta ett ännu finare erbjudande bör du boka i god tid och vara flexibel med dina datum. Du kan söka efter flygresor till Dalmatien och sedan klicka på “Flexibla datum” högst upp i sökresultaten, så får du en jämförelse av priserna för närliggande dagar.
Vad kostar ett flyg till Dalmatien?
Priset på ett flyg tur och retur till Dalmatien låg på mellan 1 255 kr och 2 743 kr den senaste veckan. Du hade kunnat köpa en enkelresa från Köpenhamn (CPH) för endast 627 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Dalmatien?
När du har bestämt dig för vart du ska ta vägen i Dalmatien kan du välja bland följande flygplatser:

 • Split (SPU) – 1127 flyg per månad.
 • Brac Island (BWK) – 13 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Dalmatien?
Den senaste veckan varierade flygpriserna till Dalmatien från 1 255 kr till 2 743 kr. Hur mycket det kostar beror på flera olika saker, till exempel när flyget avgår, vilken kabinklass du har valt och när du bokar biljetterna.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Dalmatien?
April är den billigaste månaden att resa med flyg till Dalmatien. Priserna är som högst under sommar- och vinterloven, så undvik att köpa din biljett då om du vill spara pengar.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Dalmatien?

 • Börja din resa till Dalmatien i den fartfyllda staden Split. Här finns mycket att hålla dig sysselsatt med, från välkända sevärdheter som Diocletianus’ palats till mat, kultur och mycket mer.
 • När du ska organisera din resa är det bra att komma ihåg att det råder ett kustklimat i Split. För att få veta vad du kan förvänta dig kan du titta på vad väderleksprognosen säger innan du åker.
 • Runt 30 kilometer nordöst om Split hittar du Sinj, som också kan vara värt ett besök. De kända sevärdheterna inkluderar Sinjska Alka museum, som du definitivt bör ta en titt på.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Dalmatien?
En trevlig tid att resa till Dalmatien och dess viktigaste stad Split är under . Sommaren börjar omkring den 20 juni, och du kan se fram emot temperaturer som varierar mellan 66Fº (19Cº) och 80Fº (27Cº). Det varma vädret är perfekt för att upptäcka stadens sevärdheter.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Dalmatien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Dalmatien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Dalmatien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Dalmatien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Dalmatien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Dalmatien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Dalmatien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.