Billiga flygbiljetter till Manchester

Förslag på billiga flygresor till Manchester

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 557 kr för enkelflyg och 1 821 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Austrian Airlines
Finnair
SAS
British Airways
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa

Om Manchester

Flyg till Manchester

Låt Expedia hjälpa dig att hitta flygbiljetter till Manchester. Från Arlanda flyger du direkt till Manchester på 2,5 timmar. Flygplatsen är modern och består av tre terminaler. Butiker och restauranger finns tillgängliga i samtliga terminaler för en bekväm väntetid och det finns även gratis internet i 60 minuter.

När ditt flyg till Manchester har landat vill du så klart in till centrum så snabbt och smidigt som möjligt. Det finns taxibilar utanför varje terminal, och även ett officiellt taxibolag om du föredrar att förhandsboka. Expedia hjälper dig självklart att hitta det billigaste alternativet om du planerar att hyra bil i Manchester. Om du hellre vill åka buss eller tåg beger du dig till flygplatsens station. Det går även en spårvagnslinje direkt från flygplatsen, som enkelt och billigt tar dig till stadens centrum (om än något långsammare än tåget). Kom ihåg att köpa biljett innan du kliver ombord.

Om Manchester

Manchester ligger i nordvästra England och har cirka en halv miljon invånare. Staden ligger nära bland annat Leeds, Liverpool och Sheffield. Under industriella revolutionen förändrades staden och den är framför allt känd för sin textiltillverkning. Det speciella bomullstyget ”manchester” är uppkallat efter staden, men notera att det inte heter samma sak på engelska. Vill du prata om manchestertyg med lokalbefolkning får du säga corduroy. Boka en av Expedias många flygresor till Manchester och köp hem äkta manchestertyg!

Fotbollsresa

Manchester har allt som behövs för att loka fotbollsentusiaster. Två gånger om, faktiskt. De båda lagen Manchester United och Manchester City lockar storpublik närhelst de spelar. Varför inte besöka anrika Old Trafford eller Etihad Stadium? Med Expedia hittar du billiga flyg till Manchester, så ta med dig din vän eller kollega och upplev stämningen på en engelsk fotbollsmatch.

Arkitektur

Boka en flygresa till Manchester och res sedan i tiden. Stadens förflutna syns tydligt i charmiga röda tegelbyggnader. Gamla industribyggnader återanvänds och integreras i stadsbilden, ibland på fantasifulla sätt. Ett exempel är Printworks som tidigare huserade stadens tidningspressar men numera är ett nöjespalats med restauranger, pubar, klubbar och bio. Det är ett charmigt ställe att strosa igenom och se gammalt möta nytt. Manchester har även gott om andra vackra byggnader, som gotiska Manchester Town Hall i stadens centrum. Staden stoltserar även med ett fantastiskt utbud av vackra bibliotek. Du behöver inte vara bokälskare för att uppskatta dessa ljuvliga byggnader. Ta med dig kameran och börja dagen på vackra John Rylands Library. Här finner du vacker arkitektur och läslust i perfekt harmoni.

Äta och bo i Manchester

Expedia hjälper dig självklart att hitta billiga hotell i Manchester. Oavsett om du letar efter lyxiga dubbelrum, mysiga B&B eller billigare alternativ finner du en lista över lämpliga alternativ. Det finns gott om restauranger i Manchester, och fler mysiga och personliga kaféer än du hinner besöka på en helg. I regnbågsfärgade Gay Village ligger Richmond Tea Rooms. Besök detta fik med fantastisk Alice i Underlandet-dekor för en klassisk engelsk cream tea och underbara tårtor. Alla borde resa till Manchester och upptäcka dess charm.

Populära flyg till Manchester

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 557 kr för enkelflyg och 1 821 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air International Ltd