Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Nerja

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Nerja

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Flyg till Nerja

Nerja är ett av svenskarnas favoritresmål längs den spanska solkusten – eller Costa del Sol som spanjorerna själva säger. Hit kommer resenärer för att njuta av den charmiga staden med sina vackra vita hus och torg, äta goda tapas och ta härliga promenader längs hamnen. Många anser att Nerja är det mest idylliska resmålet längs kusten. Stadens silhuett kännetecknas av låga, charmiga hus – i stadskärnan finns det nämligen inga hus högre än 3 våningar. Höghus och stora byggnadskomplex lyser med sin frånvaro.

Malaga flygplats (AGP) – inkörsporten till Costa del Sol

Nerja ligger 5 mil från Malagas flygplats och det är här du anländer med flyget. På flygplatsen finns ett gediget utbud av shopping och matställen och mot en mindre kostnad kan du använda flygplatsens Wi-Fi. Malaga är en stor flygplats och hårt trafikerad under sommaren eftersom solkusten är mycket populär bland resenärer från hela världen – inte minst bland spanjorerna själva som gärna köper semesterhus här. Många arrangörer erbjuder därför solresor till Nerja och andra orter.

Lätt att hitta billiga flygresor till Nerja

Är du ute i god tid har du stor chans att hitta billiga flyg till Nerja – vänta inte till sista sekunden om du vill göra ett riktigt kap. Vill du kanske kicka igång semestern med att resa i stil i första klass? Eller prioriterar du andra saker och vill komma undan så billigt som möjligt? När du köper flygbiljetter till Nerja är valet helt upp till dig! De flesta flygbolagen i Sverige har flygningar till Malaga, både lågprisbolag och lite exklusivare flygbolag.

Ta sig från flygplatsen till Nerja

Många väljer att hyra bil i Nerja eftersom vägarna runt om i området är smidiga och säkra. Från flygplatsen i Malaga tar det drygt en timme med bil och detta färdmedel är även ett perfekt sätt att upptäcka fler pärlor längs solkusten. Costa del Sol har alltid varit ett älskat semesterresmål och det är många som återkommer år efter år. Här hittar du till exempel lyxigt nattliv och shopping i Marbella, massvis av fina golfbanor, fantastiska naturupplevelser och såklart underbara sol- och badmöjligheter. Till denna skandinaviska semesterklassiker söker sig både pensionärer, unga kompisgäng och familjer.

Just Nerja är kanske den ort som har den mest traditionella bykänslan – med det glittrande Medelhavet som kuliss. Om du reser under högsäsong är det säkrast att boka hotell i Nerja i förväg. Utbudet är stort och här finns allt från större, moderna hotell med många bekvämligheter till charmiga, familjeägda värdshus.

En flygresa till Nerja tar bara några timmar från Sverige men när du sätter fötterna på spansk mark känns bekymmer därhemma så väldigt långt borta. Nerja är perfekt för dig som söker lugnet och det kravlösa i en semester: strosa runt i mysiga gränder, bättra på din spanska med lokalbefolkningen eller ta ett dopp i det stora blå – en resa till Nerja kommer du sent att glömma!

Information om flyg till Granada

Destinationens flygplats Granada järnvägsstation
IATA-kod för ankomstflygplats YJG
Destination Granada

Recensioner från verifierade kunder

Jun 18, 2019

Mindre bra vid avstigning

May 27, 2019

Synd att wifi kostade

Apr 2, 2019

Nej

Mar 17, 2019

Inget mer tack