Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 750 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Nerja

Boka en hyrbil i Nerja

Nerja är en riktig pärla på den spanska sydkusten, och här bjuds det på sol, bad och historia. Om du har bokat en resa till Nerja kan det vara en god idé att även att hyra en bil. Med en hyrbil i Nerja kan du smidigt ta dig runt till alla sevärdheter i och i området runt staden.

Är biluthyrning i Nerja något för dig kan du redan nu börja planera vart du vill åka under ditt besök på den spanska solkusten. Genom att hyra bil i Nerja får du inte bara tillgång till denna underbara kustort, utan även till hela Andalusiens utbud av badorter, bergsbyar och naturlandskap.

Hämta ut hyrbilen redan på flygplatsen

I Nerja bor det cirka 22 000 personer, men betydligt fler väljer att tillbringa sina dagar i de charmiga gränderna eller på de soldränkta stränderna. Du kan hitta billiga flyg till Nerja tack vare stadens närhet till Malaga Airport. Malagas flygplats ligger cirka 70 kilometer öster om Nerja, och här finns det flera biluthyrningsfirmor. Hämtar du ut din hyrbil på flygplatsen tar det dig runt 50 minuter att köra till centrala Nerja.

Avkopplande strandliv

I Nerja kan du välja och vraka mellan många olika stränder. Flera av dem ligger centralt, men en del ligger något utanför staden och nås bäst med bil. Den största stranden, Burriana, ligger mitt inne i staden. Här finns det gott om solstolar, parasoller och andra bekvämligheter, men framförallt får du tillgång till ett klarblått hav och en underbar sandstrand. Beroende på var ditt hotell i Nerja ligger, kan du välja att promenera eller ta bilen hit. Det finns parkeringsmöjligheter i anslutning till stranden. Är du på jakt efter en strand dit inte så många hittar, kan du hoppa in i din bil i Nerja och köra utmed kusten. Bergen som omger Nerja går ända ned i havet, och här och var öppnar små underbara vikar upp sig.

Från stranden till skidbacken med hyrbil i Nerja

Nerja bjuder på en unik möjlighet. Här kan du nämligen åka skidor i bergen på dagen och ta ett kvällsdopp i havet efteråt. Från Nerja är det bara en och en halv timmes bilväg till skidorten Sierra Nevada. Där väntar 100 kilometer av pister, goda möjligheter till offpist-åkning och Spaniens största snöpark. En annan utflykt du kan göra om du hyr bil i Nerja, är att besöka den imponerande akvedukten El Puente del Águila. Akvedukten, som är i bruk än idag, byggdes på 1800-talet för att leda vatten från Nerja till en sockerfabrik i området. Missa inte heller chansen att besöka en av Nerjas främsta sevärdheter, Nerjas grottor, som ligger omkring 5 kilometer från stadens centrum. Här finns det grottsalar med en takhöjd på upp till 130 meter, världens största stalagmit på 32 meter, samt grottmålningar och arkeologiska fynd som vittnar om att grottorna var bebodda redan 25 000 år f.Kr och fram till bronsåldern. Allt detta finns inom räckhåll om du hyr en bil i Nerja.

Upptäck Nerja

Utforska Nerja med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!