Billiga flygbiljetter till New York

Förslag på billiga flygresor till New York

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 478 kr för enkelflyg och 3 051 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Vueling Airlines
TAP Portugal
Fly Play
TAP Portugal
Vueling Airlines
TAP Portugal
Fly Play
Virgin Atlantic
Air Canada
Delta

Flyg till New York

Från Sverige går de smidigaste flygresorna till New York från Stockholm, men bor du längre söder ut kan det vara en god idé att boka flygbiljetter från Köpenhamn. Det går knappast att överskatta smidigheten med att flyga direkt, fast givetvis finns det även praktiska lösningar för den som är beredd att flyga i flera steg och letar billiga flyg.

Flygturen från Stockholm tar cirka åtta och en halv timme men med tidsomställningen så landar du bara några timmar senare enligt klockan. Det finns många sätt att hantera jetlagen, fast när det gäller flyget till New York skulle vi rekommendera att du står emot önskan att gå och lägga dig och istället anpassar dig till den lokala tiden.

Flyg till New York JFK International Airport

JFK International Airport är New Yorks största och tyngst trafikerade flygplats. Miljontals passagerare från destinationer världen över passerar igenom JFK varje år, och anländer du från utlandet är oddsen höga att det är här du kommer landa. Från Sverige kan du flyga direkt till JFK från Arlanda och det går också dirketflyg från Köpenhamn om du har närmre dit.

JFK ligger mindre än två mil från Manhattan och med de olika, smidiga transportalternativen tar det inte lång tid innan du är mitt inne i bland skyskraporna. AirTrain tar dig ut till transportnaven Jamaica Station och Howard Beach station varifrån du kan ta buss, tåg eller tunnelbana till alla delar av staden.

Om du mot förmodan skulle ha lust att uppleva hur det är att köra bil i New York kan du förstås också hyra en bil på flygplatsen. Vägen in till centrum är tydligt skyltad, så själva navigeringen är inget problem. Ett annat alternativ för den som vill uppleva vägarna utan stressen är att ta en av de berömda gula taxibilarna direkt till ditt New York hotell.

Flyg till Newark Liberty International Airport

Newark är New Yorks näst mest trafikerade flygplats och hanterar cirka 35 miljoner passagerare om året. Även denna flygplats går att flyga direkt till från Stockholm och Köpenhamn och eftersom avståndet in till centrala New York är det samma som från JFK ska du inte låta valet av flygplats påverka din jakt på billiga flygbiljetter.

Med dess läge cirka 24 kilometer sydväst om centrum är det enkelt att ta sig in från Newark till ”The Big Apple”. Antingen tar du AirTrain-tåget, som går mellan terminalerna, till flygplatsens tågstation varifrån du kan ta dig vidare med tåg åt alla möjliga håll, eller så kan du ta någon av direktbussarna som går raka vägen in till Manhattan.

Drömdestinationen New York

New York är en stad vars magi nästan går att ta på. Här hittar du världens mest berömda stadssilhuett, Frihetsgudinnan, Empire State Building, Central Park och så mycket annat som är bekant från filmer och tv-serier. Passa också på att besöka stadens berömda museer, njuta av all musik och kultur, frestas av fin mat och shoppa loss i New Yorks oändliga utbud av varuhus och butiker.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till New York

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 478 kr för enkelflyg och 3 051 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Vueling Airlines
TAP Portugal