Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i New York

Hyra bil i New York

Från massor av älskade TV-serier som Vänner, Seinfeld, How I Met Your Mother och Sex and the City är du säkert redan väl bekant med staden New York. Kanske är det nu dags att uppleva Manhattan, Central Park, Times Square, Empire State Building, Frihetsgudinnan och allt det andra på egen hand? Passar du på att hyra bil i New York blir resan ännu bättre.

Det är smidigt och praktiskt att ha hyrbil i New York. Du tar dig snabbt dit du vill utan att behöva krångla med bussbiljetter och hitta rätt tunnelbanestation. Dessutom slipper du släpa på bagage utan kan bara slå dig ned bakom ratten och köra iväg.

Hitta rätt hyrbil för dig i New York

Med hjälp av Expedia kan du lätt hitta en billig hyrbil som passar just dig och dina behov under ditt New York-besök. Ange bara när och var du vill hämta bilen och när och var du vill lämna den, så visas en lista med olika biluthyrare och typer av hyrbilar. Tänk på att du inte behöver hämta och lämna bilen på samma ställe.

Kommer du med trevliga flyg till New York, exempelvis till Newark Liberty International Airport eller John F. Kennedy International Airport, är det smidigt att hyra bil direkt på flygplatsen, så att du bara kan sätta dig bakom ratten och köra till hotellet. Om du flyger kan det även vara en god idé att boka en sista minuten New York-resa med både flygbiljetter och hotellrum i New York.

Köra bil i New York

Det är trevligt att köra bil i New York och mycket praktiskt om du till exempel ska åka till Long Island, The Hamptons eller andra platser en bit från centrum. I USA älskar man bilar och bilåkning och därför är vägarna normalt mycket bra med många filer och god skyltning. Det kan vara en god idé att skaffa ett internationellt körkort innan du reser. Skulle du bli stoppad av polisen är det mindre risk för tidsödande krångel och det kan även hända att biluthyraren kräver internationellt körkort. Men se alltid till att du även har med dig ditt svenska körkort och passet.

I USA får man normalt svänga höger vid rött ljus om man lämnar företräde och ser till att stanna först, men detta gäller inte inne i New York. Här är det bara tillåtet om det finns en skylt som uttryckligen säger det. Tänk även på att det kan vara en god idé att köra runt ett tag och lära känna den amerikanska trafiken innan du ger dig in på Manhattan, där trafiktempot är högre och gatorna mer trafikerade.

Besöka New York med hyrbil

Det finns massor att se i New York och med tillgång till hyrbil kan du lätt att ta dig dit du vill. Förutom de sevärdheter som redan räknats upp är det spännande och intressant att besöka Broadway, Wall Street, Battery Park och Chinatown – platser som vi alla har hört talas om och som du nu kan få möjlighet att uppleva på egen hand!

Vanliga frågor om biluthyrning i New York

Vad är det bästa priset för en hyrbil i New York?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i New York .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i New York?

I genomsnitt kostar en hyrbil i New York .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i New York?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i New York?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck New York

Utforska New York med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!