Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i New York

Se alla hyrbilar i New York

Boka hyrbil med Expedia i New York

Hyra bil i New York

Från massor av älskade TV-serier som Vänner, Seinfeld, How I Met Your Mother och Sex and the City är du säkert redan väl bekant med staden New York. Kanske är det nu dags att uppleva Manhattan, Central Park, Times Square, Empire State Building, Frihetsgudinnan och allt det andra på egen hand? Passar du på att hyra bil i New York blir resan ännu bättre.

Det är smidigt och praktiskt att ha hyrbil i New York. Du tar dig snabbt dit du vill utan att behöva krångla med bussbiljetter och hitta rätt tunnelbanestation. Dessutom slipper du släpa på bagage utan kan bara slå dig ned bakom ratten och köra iväg.

Hitta rätt hyrbil för dig i New York

Med hjälp av Expedia kan du lätt hitta en billig hyrbil som passar just dig och dina behov under ditt New York-besök. Ange bara när och var du vill hämta bilen och när och var du vill lämna den, så visas en lista med olika biluthyrare och typer av hyrbilar. Tänk på att du inte behöver hämta och lämna bilen på samma ställe.

Kommer du med trevliga flyg till New York, exempelvis till Newark Liberty International Airport eller John F. Kennedy International Airport, är det smidigt att hyra bil direkt på flygplatsen, så att du bara kan sätta dig bakom ratten och köra till hotellet. Om du flyger kan det även vara en god idé att boka en sista minuten New York-resa med både flygbiljetter och hotellrum i New York.

Köra bil i New York

Det är trevligt att köra bil i New York och mycket praktiskt om du till exempel ska åka till Long Island, The Hamptons eller andra platser en bit från centrum. I USA älskar man bilar och bilåkning och därför är vägarna normalt mycket bra med många filer och god skyltning. Det kan vara en god idé att skaffa ett internationellt körkort innan du reser. Skulle du bli stoppad av polisen är det mindre risk för tidsödande krångel och det kan även hända att biluthyraren kräver internationellt körkort. Men se alltid till att du även har med dig ditt svenska körkort och passet.

I USA får man normalt svänga höger vid rött ljus om man lämnar företräde och ser till att stanna först, men detta gäller inte inne i New York. Här är det bara tillåtet om det finns en skylt som uttryckligen säger det. Tänk även på att det kan vara en god idé att köra runt ett tag och lära känna den amerikanska trafiken innan du ger dig in på Manhattan, där trafiktempot är högre och gatorna mer trafikerade.

Besöka New York med hyrbil

Det finns massor att se i New York och med tillgång till hyrbil kan du lätt att ta dig dit du vill. Förutom de sevärdheter som redan räknats upp är det spännande och intressant att besöka Broadway, Wall Street, Battery Park och Chinatown – platser som vi alla har hört talas om och som du nu kan få möjlighet att uppleva på egen hand!

Upptäck New York

Utforska New York med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!