Hyrbil i New York

Sök och jämför från 33 bilföretag i New York

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i New York

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i New York
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i New York per dag?
Ta dig fram på egen hand i New York. Priserna för en hyrbil började på endast den här veckan, och när det är så billigt kan du säkert hitta något alternativ som passar.
Kan man hyra bil på Newark, NJ (EWR-Liberty Intl.)?
Tyvärr finns det inga hyrbilsleverantörer inne på Newark, NJ (EWR-Liberty Intl.), men det ligger många alternativ nära flygplatsen. Du kan exempelvis boka en hyrbil från Thrifty, Hertz, Budget, Dollar eller Alamo.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i New York?
Beroende på hyrbilskontraktet har du möjlighet att få en full återbetalning. Många bokningar med förskottsbetalning ger rätt till återbetalning om du avbokar minst sex timmar före upphämtningstiden. Om du har några frågor hittar du säkert svaren i bokningsbekräftelsen, och i annat fall kan du besöka vår kundtjänstportal när som helst.
Vilka typer av bilar kan man hyra i New York?
Du avgör själv vad du vill ha. En större modell passar bra för dig som reser i grupp, medan du verkligen kan ta dig fram i stil med en premiumbil. Du skulle också kunna välja någonting i ekonomiklass, vilket är det populäraste valet i New York. De är prisvärda och bränsleeffektiva, och de fungerar utmärkt för enskilda resenärer, par och andra som inte behöver så mycket utrymme. De kan vara särskilt lämpliga om du tänker ta dig fram i stadstrafik, eftersom du lätt får plats i små parkeringsfickor.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från New York?
New York har en hel del att erbjuda, men varför inte bredda blicken? Om du bokar en hyrbil kan du snabbt kasta dig ut på vägarna och upptäcka allt som ligger i närheten. Här är ett par tips:

  • Bege dig till Philadelphia för lite rolig sightseeing. Staden ligger omkring 130 kilometer utanför New York, och här hittar du lockande sevärdheter som Liberty Bell Center.
  • Nästa anhalt kan bli Springfield, som du finner runt 190 kilometer från New York. Naismith Memorial Basketball Hall of Fame är bara en av många platser du nog vill besöka i trakten.
  • Bege dig ut i naturen och andas in den friska luften vid Great Falls Park, som du hittar ungefär 340 kilometer utanför New York.

Varför ska man hyra bil i New York med Expedia?
Om du letar efter en hyrbil i New York kan det inte gå fel med Expedia. Med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan du få förvånansvärt stor rabatt, och med 33 hyrbilsföretag att välja och vraka bland har du tillgång till ett fantastiskt utbud. Har du inget emot att spara ännu mer? Slå då ihop alla dina bokningar till ett semesterpaket. Vi gör det lätt för dig att planera allt inför resan, från hotell och flyg till aktiviteter och hyrbil.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i New York?
I New York måste du som förare vara minst 18 år gammal för att få hyra bil. Förare under en viss ålder bör dessutom räkna med en extra avgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsbolag. Tilläggsavgiften täcker den höjda skaderisken, och begränsningarna brukar avse vilka sorters fordon som erbjuds. Mindre erfarna förare kan exempelvis vara tvungna att hålla sig till små eller medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i New York?
Innan du kan sätta dig tillrätta bakom ratten i New York behöver du visa upp ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du inte vill köpa till hyrbilsföretagets ordinarie försäkring kan du också behöva visa att du redan har en annan försäkring. Villkoren skiljer sig, så läs igenom hyresavtalet noggrant innan du slutför bokningen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i New York?
Vi har kikat på priserna från de senaste sju dagarna och kommit fram till att den billigaste hyrbilen i New York bara kostar per dag. Det näst lägsta hyrbilspriset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i New York?
Ja, så du behöver inte boka en ny hyrbil mitt i semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och boka en bil som är din under hela din vistelse.
Var kan jag hyra en bil i New York om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos hyrföretagen i New York som du är intresserad av. Om du är under 25 år debiterar några företag ytterligare avgifter, och det är bra att vara medveten om detta innan du hämtar fordonet så att du kan anpassa din budget. Varje uthyrare har sina policyer för unga förare, så det lönar sig att göra lite efterforskning.