Billiga flygbiljetter till Nusa Dua

Om Nusa Dua

Flyg med Expedia till Nusa Dua

När du söker efter flyg till Nusa Dua så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Nusa Dua och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Nusa Dua erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Nusa Dua, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Nusa Dua. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Nusa Dua på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Nusa Dua?
Nusa Dua har bara en flygplats, och den heter Denpasar (DPS-Ngurah Rai Intl.).
Hur långt från centrala Nusa Dua ligger Balis flygplats (DPS)?
Om du bor i centrala Nusa Dua tar den sista biten av resan inte lång tid när du väl har landat på Balis flygplats (DPS). Terminalen ligger endast 9 kilometer från stadskärnan.
Kan jag flyga till Nusa Dua?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att få veta mer om gällande reserestriktioner för Nusa Dua innan du flyger. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Nusa Dua?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Nusa Dua kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Nusa Dua med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Nusa Dua kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Nusa Dua?
Turister från överallt i världen landar på Balis flygplats (DPS) varje dag. När du har passerat alla kontroller och hämtat dina väskor befinner du dig bara 9 kilometer från centrala Nusa Dua.
Hur många flygbolag flyger till Nusa Dua?
26 flygbolag flyger till Nusa Dua, från 36 olika flygplatser världen över.
Vilka flygbolag flyger till Nusa Dua?
Merparten av flygen till Nusa Dua drivs av Lion Air, Indonesia AirAsia eller Citilink, och det är Lion Air som ligger i topp av dessa tre. Den populäraste avreseorten är Cengkareng.
Hur många direktflyg går det till Nusa Dua?
Att organisera en oförglömlig semester i Nusa Dua är enkelt när det finns 991 direktflyg att välja bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Nusa Dua från?
Många flygresor till Nusa Dua avgår från flygplatserna i Kelapa Gading, Cengkareng eller Grogol.
Hur lång tid tar flyget till Nusa Dua?
Om du ska flyga från Kelapa Gading kommer du att vara i luften 1 timme och 54 minuter innan du anländer till Nusa Dua. Från flygplatsen i Cengkareng tar flyget omkring 1 timme och 54 minuter, medan flygtiden från Grogol är 1 timme och 54 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Nusa Dua?
Avvakta inte till precis innan avfärden med att boka biljetterna. Det tipset har du kanske fått höra från många vana resenärer. Om du bokar långt i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och priserna är ofta lägre. Men stanna inte där. Se dig omkring och se om din destination har mer än en flygplats. Priserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom ihåg att även jämföra priser från flera olika flygbolag. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du vet vad priserna brukar vara kan du slå till snabbt när du väl hittar ett ovanligt bra pris. De allra finaste erbjudandena tar slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Nusa Dua?
Oavsett avreseort kan din flygresa genomföras utan problem, om du bara har planerat ordentligt i förväg. Vi har plockat fram en lista med användbara tips som försäkrar att semestern i Nusa Dua börjar på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan genomföras helt utan stress, om du har rätt packning. Först och främst kommer du behöva ett klädombyte, någonting att läsa och några toalettartiklar, till exempel deodorant och tandkräm. Härnäst bör du reservera plats i väskan för en bärbar dator med laddare, viktiga mediciner och kanske ett nackstöd. Sist men inte minst måste du komma ihåg att packa med ditt pass, alla dina resedokument samt pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte råkar ha en sax som gömmer sig någonstans i väskan. Explosiva eller brandfarliga produkter, såsom tändare och aerosolburkar, är också förbjudna, och du får inte packa med dig geler eller vätskor i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att känna dig så bekväm som möjligt, så klä dig i plagg som andas och kom ihåg att packa med en jacka, eftersom det kan bli lite svalt under resans gång. Ta alltid på dig välsittande skor med flat sula, eftersom dina fötter kan bli lite svullna i luften. Lämna dina högklackade skor och tunga kängor i det incheckade bagaget.
  • Utdragna perioder av stillasittande skulle kunna orsaka djup ventrombos, eller DVT, vilket är ett tillstånd som kan drabba vissa passagerare på långa flygresor. De goda nyheterna är att du kan minska risken för detta genom att dricka mycket, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Nusa Dua?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen blir resan till Nusa Dua betydligt enklare. Här följer några praktiska tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen snabbt och lätt.

  • För det första kommer du behöva visa upp ditt pass och dina resedokument för personalen. Kom ihåg att ha allt inom räckhåll, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Därefter är det dags för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel mynt, att passera igenom röntgenmaskinen. Proceduren går enklare om du börjar förbereda dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • All din elektronik, som bärbara datorer och surfplattor, ska också skannas.
  • Handkräm, rakvatten och andra vätskor eller geler som du vill ha i handbagaget måste ligga i behållare som rymmer högst 100 milliliter. Dessutom måste du lägga allt i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett bra val, eftersom det är mindre risk för att du måste ta av dem när du tar dig igenom kontrollen. Kängor och andra tunga skor granskas ofta separat.
  • Försök inte ta med dig några förbjudna saker ombord på flyget. Om du har några saxar eller andra vassa föremål med dig på resan är du tvungen att lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att konfiskeras.

Information om flyg till Nusa Dua
Destinationens flygplatsNusa Dua
IATA-kod för ankomstflygplatsDPS