Billiga flygbiljetter till Nusa Penida

Om Nusa Penida

Flyg med Expedia till Nusa Penida

När du söker efter flyg till Nusa Penida så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Nusa Penida och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Nusa Penida erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Nusa Penida, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Nusa Penida. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Nusa Penida på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Nusa Penida?
Denpasar (DPS-Ngurah Rai Intl.) är den enda flygplatsen du kan välja nära Nusa Penida.
Hur långt från centrala Nusa Penida ligger Denpasar (DPS-Ngurah Rai Intl.)?
DPS ligger 40 kilometer från centrala Nusa Penida, så var beredd på att resa en bit extra för att komma fram.
Kan jag flyga till Nusa Penida?
Gör flygresan till Nusa Penida så smidig som möjligt genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett smidigt sätt att hålla dig informerad om gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och den senaste hälsoinformationen.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Nusa Penida?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Nusa Penida kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Nusa Penida med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Nusa Penida kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Nusa Penida?
Eftersom det bara finns en stor flygplats i Nusa Penida, blir det enkelt att avgöra vilket flyg som passar bäst. Du kommer att landa på Balis flygplats (DPS), som är belägen 40 kilometer utanför centrum.
Hur många flygbolag flyger till Nusa Penida?
26 flygbolag erbjuder flyg till Nusa Penida, från 36 olika flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Nusa Penida?
Lion Air, Indonesia AirAsia och Citilink är de vanligaste flygbolagen som erbjuder resor till Nusa Penida. De flesta av flygen kommer från Cengkareng, och Lion Air erbjuder flest alternativ på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Nusa Penida?
Det går ungefär 991 direktflyg till Nusa Penida per vecka, så du kan landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Nusa Penida från?
Många av de populäraste flygresorna till Nusa Penida avgår från flygplatser i Kelapa Gading, Cengkareng och Grogol.
Hur lång tid tar flyget till Nusa Penida?
Om du reser med flyg till Nusa Penida från Kelapa Gading tar resan cirka 1 timme och 54 minuter. Om du stiger på planet i Cengkareng bör du räkna med att vara i luften i uppemot 1 timme och 54 minuter. Från Grogol är Nusa Penida ungefär 1 timme och 54 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Nusa Penida?
Erfarna resenärer vet att man inte bör vänta till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är ofta högre strax innan avresedatumet. Men nöj dig inte med det. Bredda sökningen och se om resmålet har mer än en flygplats. Priserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du reser till. Kom även ihåg att jämföra alternativ från flera olika flygbolag. Till sist kan du spara ett par slantar till genom att vara beredd på att boka snabbt. Om du råkar se ett fint erbjudande ska du inte avvakta, utan boka när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Nusa Penida?
Om du inte är väl förberedd kan en resa verka utmanande, men du kan ta det lugnt. Kom bara ihåg att följa de här tipsen, så kan du börja din semester i Nusa Penida utan problem.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, dina resedokument, dina kreditkort samt viktiga mediciner. Utöver detta vill du nog ha någon sorts underhållning ombord på flyget. En bra bok och en surfplatta fullpackad med dina favoritfilmer är två bra alternativ. Om du har planer på att ta en kort tupplur kan en bekväm flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud komma väl till pass. Slutligen ska du inte glömma att lämna plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du har möjlighet att känna dig fräschare när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte råkar ha några vassa föremål som gömmer sig någonstans i handbagaget. Explosiva eller brandfarliga artiklar, såsom tändstickor och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ha med dig geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att vara så avslappnad som möjligt, så välj att klä dig i ventilerande plagg och kom ihåg att ta med dig en jacka, eftersom det kan bli lite kallt på längre flygresor. Gå alltid i välsittande skor med platt sula, eftersom dina fötter kan svullna lite i luften. Lämna dina högklackade skor och tunga kängor i det incheckade bagaget.
  • På långa flygresor finns det en risk för att vissa personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, vilket innebär att blodproppar uppstår i samband med utdragna perioder av stillasittande. För att undvika detta kan du utnyttja alla tillfällen att resa på dig och gå lite fram och tillbaka i mittgången. Du kan även minska risken genom att ta på dig stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Nusa Penida?
Hemligheten är att vara väl förberedd i förväg, innan du kommer till flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan stiga ombord på ditt flyg till Nusa Penida utan onödiga dröjsmål. Följ våra tips för att inleda din semester på rätt sätt.

  • Personalen i kontrollen måste först verifiera att du har ett giltigt pass och korrekta resedokument innan du får gå vidare. Se till att du har allt inom räckhåll.
  • Efter detta är det tid för din jacka, ditt skärp, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel hörlurar, att passera igenom röntgenmaskinen. Proceduren går fortare om du börjar förbereda dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • Under en kort stund måste du klara dig utan digital teknologi. Mobilen, surfplattan och övrig elektronik ska också skannas.
  • Ska du resa med din favoritparfym? Inga problem. Så länge förpackningen inte rymmer mer än 100 milliliter och du förvarar den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse kan du ta med den på flyget.
  • Lätta gympaskor är ett praktiskt val, eftersom det är mindre risk för att du måste ta av dem när du tar dig igenom säkerhetskontrollen. Vandringskängor och andra kraftiga skor granskas ofta separat.
  • Försök inte ta med dig någonting som är förbjudet på flyget. Om du ska ta knivar eller andra vassa föremål med dig måste du packa ner dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att omhändertas.

Information om flyg till Nusa Penida
Destinationens flygplatsNusa Penida
IATA-kod för ankomstflygplatsDPS