Billiga flygbiljetter till Oban

Förslag på billiga flygresor till Oban

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 516 kr för enkelflyg och 1 771 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

British Airways
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Finnair
British Airways
Finnair
Finnair

Om Oban

Flyg med Expedia till Oban

När du söker efter flyg till Oban så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Oban och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Oban erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Oban, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Oban. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Oban på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Oban?
Oban har en flygplats, och den heter Oban (OBN).
Hur långt från centrala Oban ligger Oban (OBN)?
OBN ligger nära staden, endast 8 kilometer från centrum i Oban.
Kan jag flyga till Oban?
Titta på våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om gällande reserestriktioner för Oban innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsoråd uppdateras regelbundet för att du ska kunna hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Oban?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Oban kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Oban med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Oban kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Oban?
Innan du väljer flyg till Oban kan det vara en bra idé att avgöra vilken flygplats som har bäst läge. Om du anländer till Glasgow (GLA-Glasgow Intl.) har du 90 kilometer in till stadskärnan, medan OBN ligger 8 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Oban?
Sammanlagt finns det 18 flygbolag som kopplar samman Oban med 71 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Oban?
Flygen till Oban flygs vanligen av British Airways. Merparten av flygresorna hit avgår från London, och det är British Airways som är det mest valda flygbolaget på rutten.
Hur många direktflyg går det till Oban?
Det blir så mycket smidigare att flyga till ett nytt resmål om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du ska resa till Oban är den goda nyheten att det vanligtvis går 687 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Oban från?
Många flyg till Oban avgår från flygplatserna i Ashford, London och Kennington.
Hur lång tid tar flyget till Oban?
Vilken stad du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Ashford till Oban brukar resan ta 1 timme och 19 minuter. Ett flyg från London brukar nå fram på 1 timme och 23 minuter. Med Kennington som avreseort är du normalt i luften i ungefär 1 timme och 26 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Oban?
Vänta inte till precis innan avresan innan du bokar dina biljetter. Det tipset kan du få höra från många vana resenärer. När du bokar långt i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och priserna är ofta lägre. Men stanna inte där. Utvidga sökningen och se om resmålet har mer än en flygplats. Priserna kan variera beroende på vilken flygplats du reser till. Kom ihåg att även jämföra alternativ från flera olika flygbolag. Till sist ska du vara beredd på att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande, för priserna kan ändras snabbt. Med lite kunskap och en gnutta tur går det att leta fram ett perfekt flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Oban?
Beroende på var du reser från kan flyget till Oban vara lätt avklarat eller ta lite längre tid. Vi har sammanställt några tips som kan vara till hjälp för att börja resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du ta med dig passet, dina resedokument, dina kreditkort samt dina dagliga mediciner. Härnäst vill du sannolikt ha lite underhållning under resan. En spännande bok och bärbar elektronik fullpackad med dina favoritprogram är ett par bra alternativ. Om du vill kunna ta en tupplur kan en uppblåsbar flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud komma väl till pass. Sist men inte minst ska du inte glömma att spara plats i väskan för några toalettartiklar, så att du kan känna dig fräsch när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Packa alla stora flaskor med balsam och hårgelé i väskorna du checkar in. Alla vätskor och geler i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras. Vassa eller spetsiga föremål, som skruvmejslar, och övriga farliga objekt, till exempel fyrverkerier och tändstickor, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm flygresa kan vara så enkel som rätt val av kläder. Om du klär dig i lager är du redo för den skiftande temperaturen ombord och du kan klara av att hålla dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med klackar och badtofflor bör du packa ner i dina incheckade väskor, även om det normalt är ditt favoritpar. Välj istället heltäckande skor med platt sula, så mår dina fötter som bäst.
  • Ett tillstånd vid namn djup ventrombos, eller DVT, kan uppstå under långa flygresor. Då bildas det blodproppar, oftast i benen, vilket skulle kunna bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan minska risken för detta genom att resa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par bra antitrombosstrumpor kan också vara till hjälp.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Oban?
Hemligheten är att vara förberedd innan du kommer till flygplatsen. På så sätt kan du slå dig ned på flyget till Oban utan onödiga dröjsmål. Följ våra tips för att inleda din semester på rätt sätt.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal måste först försäkra sig om att du har ett giltigt pass och korrekta resedokument innan du får fortsätta. Se till att allt är nära tillhands.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm fickorna och lägg av allt som skulle kunna aktivera larmet, exempelvis jackor och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Alla dina elektronikenheter, till exempel mobiler och bärbara datorer, ska också skannas.
  • Ska du resa med din favoritparfym? Det går fint. Så länge förpackningen inte rymmer mer än 100 milliliter och du har placerat den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du lov att ta med den på flyget.
  • Det är sannolikt att du dessutom måste ta av dig skorna och lägga dem på bandet, så det kan vara bra att ha på dig skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Flygbolag kan inte tillåta att du har med dig saxar eller andra vassa föremål i handbagaget. Om du tvunget måste ha med dem på semestern måste du packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Oban
Destinationens flygplatsGlasgow Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsGLA
DestinationGlasgow
Flygpris1 771 kr

Populära flyg till Oban

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 516 kr för enkelflyg och 1 771 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

British Airways
Lufthansa