Billiga flygbiljetter till Olbia

Förslag på billiga flygresor till Olbia

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 504 kr för enkelflyg och 1 586 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

ITA Airways
ITA Airways
easyJet
Wizz Air
ITA Airways
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
ITA Airways
Eurowings
Lufthansa

Flyg till Olbia

Olbia ligger på nordöstra Sardinien, Italien och har cirka 60 000 invånare. Staden ligger vid Costa Smeralda. Sök billiga flyg till Olbia för att upptäcka allt som staden och resten av Sardinien har att erbjuda!

Från Arlanda finns det direktflyg till Olbia. Resan tar cirka tre timmar och femton minuter. Vill du flyga från en annan flygplats i Sverige, till exempel Landvetter eller Malmö, får du göra en eller flera mellanlandningar, då tar resan från fyra och en halv timme och uppåt. Om du vill ha lite mer frihet under din semester kan du välja att boka hyrbil i Olbia, då kan du resa runt på Sardinien precis som du vill. Du kan hämta upp din hyrbil på flygplatsen. Från Olbias flygplats (OLB) kan du även åka tåg eller buss in till staden. Från tågstationen i Olbia kan du sedan resa vidare till andra platser på Sardinien, såsom Cagliari (huvudstad i regionen Sardinien), Oristano eller Sassari.

I Olbia finns mycket att se. Staden är antik och grundades troligen av grekerna, men bosattes först av fenicierna. En av de mest berömda sevärdheterna i staden är Basilica di San Simplicio som byggdes under sent 1000-tal.

Vilken tid på året passar bäst för en flygresa till Olbia?

Medeltemperaturen på dagen från juni till september är mellan 27 och 31 grader, så om du är ute efter sol och bad passar dessa månader utmärkt! Dagstemperaturen på vintern är runt 15 grader, så det går fint att resa till Olbia även då. Det är lättast att hitta billiga flyg till Olbia i september och oktober. Dyrast är det att resa i juni och december.

Flygresor till Olbia för att njuta av hav och strand

Kuststräckan Costa Smeralda är omkring 20 kilometer lång. Längs kusten finns många vackra vita sandstränder där både barn och vuxna kan njuta. En populär strand är Porto Istana som ligger i den lilla byn Murta Maria söder om Olbia. Det går bussar dit från Olbia. Det finns många fina hotell i Olbia, i olika prisklasser. Du hittar både lyxigare hotell och resorter och enklare hotell, B&B och lägenheter till billigare priser. Om du bara bokar en flygstol till Olbia kan du själv hitta det boende som passar dig.

Flygresor till Olbia för den äventyrlige

På Sardinien finns det en mängd aktiviteter för den som är äventyrligt lagd. Du kan bland annat vandra, testa bergsklättring, paddla kajak, åka på tur i bergen med fyrhjulsdrivna fordon och mycket annat. Tack vare läget vid kusten kan du också testa olika vattensporter, till exempel dykning och snorkling eller åka på en segeltur. Det finns också rundturer med katamaran där du får se en stor del av kusten, kanske se delfiner och snorkla i det klarblå havet. Boka flyg till Olbia för att uppleva allt detta!

Vanliga frågor och svar

Information om flyg till Olbia
Destinationens flygplatsCosta Smeralda
IATA-kod för ankomstflygplatsOLB
DestinationOlbia
Flygpris851 kr

Populära flyg till Olbia

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 504 kr för enkelflyg och 1 586 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd