Början av huvudsektionen

Förslag på billiga flygresor till Paris

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Dec 9, 2019

In time. No strike

Sep 16, 2019

USB laddarna funkade inte, det var tråkigt. Men blev överraskade med frukost som vi inte visste om

Sep 5, 2019

The food and complumentary wine was really good - one of the best flights I’ve had!

Jan 26, 2019

Ljudligt plan, lite negativt.

Oct 2, 2018

Flyget punktligt och snabbt. Vi nådde Paris på 2 timmar och 15 minuter. Smidigt och bra.

Sep 13, 2018

Det tog en väldig tid att få bagaget.

Om Paris

Flyga till Paris

Från Sverige kan du boka billiga flyg direkt till Paris från Stockholm och Göteborg. För den som bor närmre Köpenhamn är det också smidigt att åka över Öresundsbron för en flygresa från Kastrup. Beroende på vilken flygplats du flyger ifrån och vilket flygbolag du väljer att boka dina flygbiljetter med landar du på någon av tre flygplatser – Charles de Gaulle, Orly eller Beauvais.

Flygresor från Stockholm till Paris tar något över två och en halv timme medan den som flyger från Göteborg eller Köpenhamn är i luften i två timmar. Med tanke på att flygplatserna ligger på olika sidor om staden kan det vara värt att fundera på var det är bäst att landa för att göra resan vidare till ditt hotell i Paris så smidig som möjligt.

Paris är en av världens mest mytomspunna städer och har en alldeles unik atmosfär. Upplev Frankrike när det är som bäst på en promenad längs floden Seine och dess berömda broar. Låt dig förtrollas av berömda sevärdheter som Eiffeltornet, Notre Dame-katedralen och Triumfbågen, och kom öga mot öga med Mona Lisa på Louvren. Här finns också kultur, shopping och restauranger i överflöd, så det är bara att njuta.

Flyg till Paris Charles de Gaulle

Paris Charles de Gaulle är Frankrikes största och mest trafikerade flygplats. Varje år betjänar den över 60 miljoner passagerare och den är också Europas viktigaste flygplats när det gäller flygfrakt.

Med dess läge 25 kilometer från centrala Paris är Charles de Gaulle en smidig inkörsport för både den franska huvudstaden och de omkringliggande regionerna. Det finns ett antal transportalternativ för den som vill resa vidare till Paris från flygplatsen. Flera olika bussbolag driver linjer in till centrum medan pendeltågen från flygplatsens två stationer går till olika stationer inne i Paris. Snabbast är direkttåget till Gare du Nord, som tar en halvtimme.

Flyg till Paris Orly International Airport

Paris andra stora flygplats, Orly, hittar du 13 kilometer söder om Paris stadskärna. Denna flygplats hanterar cirka 25 miljoner passagerare varje år, varav de allra flesta är från inrikesflygningar. Dock går det att flyga hit från Stockholm, vilket kan vara smidigt om du har affärer i södra Paris. Även Orly har mycket goda transportalternativ för vidare resa in till Paris. Med tåg tar det cirka 35 minuter in till centrum medan flygbussen tar mellan 20 och 30 minuter beroende på trafikflödet.

Flyg till Paris Beauvais-Tillé

Paris Beauvais-flygplatsen är en liten, regional flygplats 85 kilometer norr om Paris som framför allt används av lågprisflygbolag. Trots det långa avståndet in till centrala Paris kan det ändå vara smidigt att flyga hit eftersom den begränsade storleken innebär att passkontroll och bagagehantering går fort och den är enkel att hitta i.

Från Paris Beauvais går det flygbussar in till Palais des Congrès. Resan tar cirka 75 minuter och blir billigare om du bokar i förväg online. Var försiktig så du inte missar bussen på vägen tillbaka – den går från Paris exakt tre timmar och 15 minuter innan flyget.

Information om flyg till Paris

Destinationens flygplats Paris
IATA-kod för ankomstflygplats PAR

Populära flyg till Paris

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.