Topperbjudanden på hyrbilar i Paris

Se alla Paris hyrbilar

Dölj

Boka hyrbil med Expedia i Paris

Boka hyrbil i Paris

Oavsett om det är första gången du är i Paris eller om du återkommer varje år kommer en hyrbil att förbättra din reseupplevelse. Den ger dig frihet och flexibilitet, oavsett om du reser själv, med familjen, vännerna eller i tjänsten. Om du vill hyra bil i Paris har Expedia en smidig lösning som passar just dig och dina behov. Förutom hyrbil kan Expedia även hjälpa dig att hitta billiga hotell i Paris. Du hittar något för alla smaker och plånböcker, så passa på att boka din skräddarsydda resa!

Det är lika enkelt att hämta din bil, oavsett om du flyger till Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY). Det finns tre terminaler på Charles de Gaulle-flygplatsen, och i var och en av dem finns en hyrbilsdisk. Självklart är de tydligt skyltade så att du lätt hittar dem. Om du istället flyger till Orly finns hyrbilsdiskarna rakt fram när du kommer ut från tullen. Det finns flera sätt att ta sig till ditt slutresemål. Om du inte vill förlita dig på enbart skyltningen kan du fråga om vägvisning i informationen innan du hämtar hyrbilen. Passa på att även boka flyg till Paris med Expedia.

Nya minnen med hyrbil

Är du redo för ett oförglömligt besök? Spana in alla olika paketresor till Paris som Expedia erbjuder! Paris med alla sina sevärdheter gör ingen besviken. En hyrbil från Expedia ger dig dessutom fria tyglar att själv bestämma när du vill komma och gå. Vad sägs om ett besök till solkungens Versailles? Detta palats från 1600-talet erbjuder en heldag av upptäckter.

En hyrbil för alla

Reser du i tjänsten? I hyrbilen får du enkelt och smidigt med dig allt för mötet. Dela en bil med kollegorna och kom i god tid till mötet utan stress eller krångel. Det är bara att stuva in bagaget och sätta sig bekvämt till rätta i bilen. Du behöver inte ens oroa dig för att kavajen ska bli skrynklig. Med en egen bil har du full koll!

Är det dags för en biltur med vännerna?

Upptäck Paris med omnejd och fyll bilen med goda ostar och läckra makroner. Vandra längs Seine, se Paris från ovan i Eiffeltornet och låt er charmas av Notre Dames gotiska arkitektur. Reser du med familjen är en hyrbil ett smidigt sätt att få med sig allt som behövs helt utan stress. Ta en tur till Disneyland och släpp lös barnet inom dig. Roligt för hela familjen!

Flytta inom Paris med hyrbil

Expedia erbjuder prisvärda sätt att förenkla din flytt. Se vilka erbjudanden om hyrbil i Paris som passar bäst för just dig, och gör dagen lättare för dig och din flytthjälp med en egen bil. Nu kan du enkelt stuva in allt du vill ta med dig utan krångel! Och när flytten är över kan du unna dig själv och dina vänner en härlig biltur! Packa in en picknick och njut av ett väl utfört värv i någon av Paris alla parker.
Upptäck Paris

Utforska Paris med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!