Hyrbil i Paris

Sök och jämför från 4 bilföretag i Paris

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Paris

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Paris
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Paris per dag?
Roliga utflykter i Paris är inom räckhåll när hyrbilspriserna är så billiga som per dag.
Kan man hyra bil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle)?
Ja, och du har gott om valmöjligheter. När du väl har kommit fram till Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) finner du hyrbilarna i varje terminal. Du kan välja mellan pålitliga leverantörer som Alamo, Enterprise eller Sixt, och vill du ha ännu fler alternativ kan du även titta på erbjudandena från Europcar och TT Car Transit.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Paris?
Vi förstår att även de mest välsmidda av planer kan ändras med kort varsel. Därför har du i de flesta fall möjlighet att få en fullständig återbetalning om du avbokar mer än sex timmar före den planerade upphämtningen. Du finner säkert alla uppgifter som behövs i hyrbilspolicyn, men om du undrar något kan du också gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Paris?
Du bestämmer helt själv vad du helst vill ha. En medelstor eller stor modell passar bra om du reser med hela familjen, medan du verkligen kan ta dig fram i stil med en premiumbil. Du skulle även kunna välja någonting i ekonomiklass, vilket är toppvalet i Paris. De är prisvärda och bränslesnåla, och de brukar fungera utmärkt för soloresenärer, par och andra som inte behöver så mycket utrymme. De är särskilt lämpliga om du ska köra i större städer, eftersom du lätt kan komma in i trånga parkeringsutrymmen.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Paris?
Efter att du har utforskat alla otroliga platser i Paris finns det gott om andra saker att se i regionen. Då är det bara att plocka fram nycklarna till din hyrbil, lägga in packningen i bagageluckan och ge dig iväg. Här följer ett par utflyktsmål som du säkert kommer att gilla:

  • Du kan ta dig till Notre-Dame de Reims och många fler inbjudande attraktioner i Reims, ungefär 130 kilometer utanför Paris.
  • Vad sägs om att besöka Dolancourt också? Här kan du exempelvis ta dig till attraktioner som Nigloland. Orten ligger omkring 180 kilometer utanför Paris.
  • Bege dig ut i naturen och ta ett djupt andetag av den friska luften vid Puy-de-Dôme, omkring 350 kilometer utanför Paris.

Varför ska man hyra bil i Paris med Expedia?
Det finns 4 hyrbilsföretag att välja bland i Paris, så att boka en perfekt hyrbil blir inte svårt med Expedia. Om du skapar en paketresa genom att slå ihop bokningen av hyrbil med flyg- och hotellbokningarna så sparar du ännu mer på din resa till Paris. Oavsett om du letar efter en kompakt och billig bil eller ett rymligare alternativ kan Expedia erbjuda nyckeln till ditt nästa äventyr.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Paris med Expedia?
Med Expedia blir det inga problem att jämföra priser, erbjudanden och leverantörer samt hitta recensioner. Slå samman din bokning av hyrbil i Paris med din flyg- och hotellbokning för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Paris?
I vanliga fall måste du vara 21 år eller äldre för att hyra bil i Paris. Observera dock att några hyrbilsföretag tar ut en extra avgift om föraren är under en viss ålder. Reglerna och villkoren skiljer sig från leverantör till leverantör, så ta reda på detta innan du genomför bokningen. Vill du hyra särskilda biltyper, som en stadsjeep eller en premiumbil, kan det även vara en annan åldersgräns som gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Paris?
Att hyra bil i Paris är en enkel match. Vanligtvis är det enda du behöver ett körkort och ett kreditkort. Efter att du har hittat den perfekta hyrbilen ska du dock granska hyresavtalet noggrant för att försäkra dig om att det inte finns fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Paris?
och var det bästa respektive näst bästa priset på hyrbilar i Paris under de senaste sju dagarna.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Paris?
Du kan hyra en bil i en månad eller längre i Paris, så tveka inte att förlänga din välförtjänta resa. Fyll bara i dina resdatum på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning för att hitta den perfekta bilen för dig.
Var kan jag hyra en bil i Paris om jag är under 25?
Om du är en yngre förare som vill hyra bil i Paris rekommenderar vi att du läser hyrbolagens villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma extra avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika oönskade avgifter vid upphämtning bör du vara säker på att du vet exakt vad du kan förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Paris?
Hyrbilsförsäkringarna skiljer sig åt beroende på flera olika faktorer, som åldern på föraren och vad det är för typ av fordon. Glöm inte att gå igenom leverantörens regler och villkor ordentligt innan du slutför bokningen.