Billiga flygbiljetter till Pompeji

Förslag på billiga flygresor till Pompeji

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 098 kr för enkelflyg och 1 577 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Iberia
KLM
KLM
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
KLM
Scandinavian Airlines

Om Pompeji

Flyg med Expedia till Pompeji

När du söker efter flyg till Pompeji så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Pompeji och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Pompeji erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Pompeji, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Pompeji. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Pompeji på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Pompeji?
Om du ska flyga behöver du inte fundera länge på vilken flygplats du ska välja att landa på. Pompeji har bara en, och den heter Naples (NAP-Naples Intl.).
Hur långt från centrala Pompeji ligger Naples (NAP-Naples Intl.)?
Om du har bokat boende vid centrum i Pompeji kan det vara en god idé att undersöka hur du ska åka dit innan du landar. Stadskärnan ligger ungefär 25 kilometer från terminalen på NAP.
Kan jag flyga till Pompeji?
Besök våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om flyg till Pompeji. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän är ett krav när du landar.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Pompeji?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Pompeji kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Pompeji med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Pompeji kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Pompeji?
När du reser med flyg till Pompeji kommer du att anlända till NAP. Efter att du har stigit av planet och fått tag i dina väskor är du inte mer än 25 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Pompeji?
Pompeji hanterar flyg från 38 olika flygbolag, som erbjuder flyg från minst 116 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Pompeji?
EasyJet, Ryanair och Wizz Air är de vanligaste flygbolagen som flyger till Pompeji. Merparten av flygen avgår från Milano, och det är easyJet som har flest valmöjligheter på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Pompeji?
Det går ungefär 916 direktflyg till Pompeji varje vecka, så du kommer att landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Pompeji från?
Flygen till Pompeji som avgår från Magenta, San Siro eller Milano brukar vara mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Pompeji?
Om du ska resa från Magenta kommer du att vara i luften uppemot 1 timme och 23 minuter innan du anländer till Pompeji. Från San Siro tar flygresan omkring 1 timme och 23 minuter, medan den genomsnittliga restiden från Milano är ungefär 1 timme och 23 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Pompeji?
Dröj inte till sista minuten med att boka din flygresa. Detta tips har du kanske fått höra från ett flertal vana resenärer. Om du bokar lång tid i förväg har du fler alternativ att välja mellan, och priserna är ofta lägre. Men nöj dig inte med det. Bredda sökningen och se om resmålet har flera flygplatser. Priserna kan variera beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom ihåg att även jämföra alternativ från flera olika flygbolag. Slutligen kan du spara lite till genom att vara beredd på att boka omedelbart. Om du råkar se ett bra erbjudande ska du inte avvakta, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Pompeji?
Oavsett var du stiger ombord kan din flygresa gå smidigt, så länge du är väl förberedd. Vi har plockat fram en lista med användbara tips som hjälper dig se till att din semester i Pompeji börjar på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygtur kan bli helt stressfri, om du bara planerar din packning ordentligt. För det första kommer du behöva ett par extra strumpor, någonting intressant att läsa och lite toalettartiklar, till exempel deodorant och läppbalsam. Därefter bör du reservera plats i väskan för elektronik med laddare, eventuella mediciner du tar och kanske ett nackstöd. Till sist ska du komma ihåg att ta med ditt pass, dina resedokument samt lite extra kontanter.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte råkar ha några vassa föremål någonstans i ditt handbagage. Brandfarliga eller explosiva produkter, till exempel tändare och aerosolburkar, är inte heller tillåtna, och du får inte packa med dig vätskor eller geler i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm resa med flyg är ofta så enkel som rätt val av kläder. Om du klär dig i lager är du redo för den skiftande temperaturen ombord och du kan klara av att hålla dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med höga klackar och vandringskängor bör du packa ner i dina incheckade väskor, även om de normalt är dina favoriter. Gå istället i heltäckande skor med plan sula, så klarar dina fötter bättre av resan.
  • På långa flygresor kan en del personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, vilket innebär att blodproppar uppstår efter utdragna perioder utan aktivitet. För att undvika att drabbas av detta kan du utnyttja varje tillfälle att resa på dig och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Ett annat sätt att minska risken är att ha på dig antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Pompeji?
Tricket är att vara förberedd redan innan du kommer till flygplatsen. På så sätt kan du stiga ombord på ditt flyg till Pompeji utan dröjsmål. Följ de här tipsen för att inleda semestern på bästa möjliga vis.

  • Se till att du har dina resedokument och ditt pass redo. De är det första du kommer att behöva visa upp under säkerhetskontrollen.
  • Efter detta är det dags för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel hörlurar, att gå igenom röntgenmaskinen. Hela proceduren går snabbare om du förbereder dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • Elektroniska enheter, som din mobil och bärbara dator, ska också gå genom skannern.
  • Packa upp eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste vanligtvis skickas genom maskinen separat. Varje enskild produkt måste ligga i en förpackning som rymmer max 100 milliliter, och allt måste få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gymnastikskor är ett praktiskt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du går igenom kontrollen. Vandringsskor och andra kraftigare skor skannas ofta separat.
  • Flygbolagen kan inte tillåta att du tar med dig vassa föremål i ditt handbagage. Om du inte kan vara utan dem på semestern måste du packa ner dem säkert i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Pompeji
Destinationens flygplatsPompeji
IATA-kod för ankomstflygplatsNAP

Populära flyg till Pompeji

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 098 kr för enkelflyg och 1 577 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM