Flygdestinationer i Campania

Populära städer att besöka i Campania

Förslag på billiga flygresor till Campania

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 599 kr för enkelflyg och 1 653 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Vueling Airlines
Austrian Airlines
Air Serbia
Brussels Airlines
Air Baltic

Boka din resa till Campania

Expedia erbjuder flyg till Campania för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Campania och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Campania på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal får du tag i information om att byta eller avboka ditt flyg till Campania till följd av covid-19. Innan du genomför din bokning kan det vara en bra idé att läsa igenom reglerna och villkoren från flygbolaget.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Campania med flexibel avbokningspolicy?
Med Expedia går det snabbt och lätt. Börja med att ange reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du för “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” till vänster på skärmen. Sedan är det fritt fram att välja ut ditt billiga och flexibla flyg till Campania.
Finns det några allmänna tips för resande till Campania under coronaviruspandemin?
Covid-19 må ha ändrat hur vi reser, men det har inte tagit kål på folks aptit på att utforska världen. Här följer en del tips som hjälper dig att ta dig an förändringarna.

 • Innan du genomför bokningen av flygbiljetterna bör du undersöka om det finns några resebegränsningar, både på avreseorten och på ditt resmål. Läs de senaste nyheterna från myndigheter och flygbolag.
 • När du rör dig genom flygplatsen ska du bära munskydd. Personalen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att kunna bekräfta din identitet. Resenärer som vägrar bära munskydd kanske inte får lov att stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
 • Istället för att lämna fram ditt fysiska eller elektroniska boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen ska du själv placera det på läsaren. Håll sedan upp boardingpasset så att det kan inspekteras visuellt.
 • Säkerhetspersonalen tillåter att du tar med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på högst 100 ml i handbagaget. Du måste ta ut behållaren ur din väska när du går igenom säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla personliga föremål, som mobil och plånbok, ur fickorna och placera dem i ditt handbagage istället för i en korg. Då går det fortare genom säkerhetskontrollen.
 • Förvara alla matvaror i en genomskinlig påse och lägg upp påsen på brickan vid säkerhetskontrollen. Om du tar ut matvarorna ur handbagaget är det mindre risk för att säkerhetspersonalen ber om att öppna och inspektera din väska.

Vilka flygbolag flyger till Campania?
Boka ditt flyg med SAS så är du redo att börja planera din kommande semester i Campania. Detta välkända flygbolag har 4 flygresor per månad till Naples (NAP-Naples Intl.), som är en vanlig inkörsport till resmålet.
Hur hittar man billiga biljetter till Campania?
Det finns många sätt. Du kan exempelvis boka långt i förväg, titta på flygresor till olika flygplatser och undvika semestertider. Ett annat smart sätt är att prova Expedias funktion för flexibla datum. Sök efter flyg till Campania och jämför sedan priserna för närliggande datum. Den senaste veckan var det billigaste priset för en flygresa till Campania 1 653 kr.
Vad kostar ett flyg till Campania?
Du hade kunnat boka flyg tur och retur till Campania för mellan 1 653 kr och 2 890 kr under de senaste sju dagarna. Vad gäller enkelresor från Stockholm (ARN) var det lägsta priset under samma period bara 599 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Campania?
Den största flygplatsen i Campania är Naples (NAP-Naples Intl.). Börja ditt semesteräventyr genom att boka biljett till något av de 2772 flyg som anländer hit i månaden.
Vad kostar det att flyga till Campania?
Priset för en resa med flyg till Campania låg på mellan 1 653 kr och 2 890 kr under de senaste sju dagarna. Normalt sett kan du få tag i allt bättre erbjudanden ju tidigare du bokar ditt flyg.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Campania?
November är den bästa månaden att hitta bra priser på resor till Campania. Men kom ihåg att i Sverige är resorna som dyrast under sommar- och vinterloven.
Hur lång tid tar flyget till Campania?
Hur lång tid du kommer att spendera i flygstolen beror på ett par olika faktorer, men framför allt var ditt flyg avgår från. Du ser medelrestiden för tre vanliga inrikesresvägar till Campania nedan:

 • Milano (LIN-Linate) till Naples (NAP-Naples Intl.) – 1 timme och 16 minuter
 • Milano (MXP-Malpensa Intl.) till Naples (NAP-Naples Intl.) – 1 timme och 26 minuter
 • Catania (CTA-Fontanarossa) till Naples (NAP-Naples Intl.) – 1 timme och 6 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Campania?

 • Neapel kan erbjuda kultur och karaktär så att det heter duga, vilket gör staden till en perfekt startpunkt för ditt äventyr i Campania. Utforska kända sevärdheter som Herculaneum, shoppa och ät och drick gott på några av stadens fantastiska restauranger. Det är du som bestämmer.
 • När du ska organisera aktiviteter för ditt äventyr bör du inte glömma att det råder ett medelhavsklimat i Neapel. Ta en titt på vad väderleksprognosen säger innan du beger dig.
 • När du är redo att uppleva mer av detta underbara område kan du hämta upp nyckeln till någon av våra budgetvänliga hyrbilar och följa vägen till Nola. Staden ligger runt 25 kilometer öster om Neapel och har många välkända sevärdheter, som Parco di Pinocchio.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Campania?
Om du skulle vilja upptäcka den ledande staden i Campania när det är som mest liv ska du planera en semester i Neapel under . Här på det norra halvklotet börjar sommaren omkring den 20 juni, och medeltemperaturen ligger på mellan 71Fº (22Cº) och 84Fº (29Cº).

❓ Kan jag avboka min flygresa till Campania på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Campania.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Campania med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Campania. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Campania.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Campania under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Campania erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Campania

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa