Billiga flygbiljetter till Portofino

Förslag på billiga flygresor till Portofino

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 1 044 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
easyJet
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
ITA Airways
ITA Airways
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Flyg till Portofino

Portofino är en liten fiskeby i regionen Ligurien, och av många ansedd som en av de vackraste i Italien. När du bokar ditt flyg till Portofino anländer du till Genoa Cristoforo Colombo flygplats, omkring 50 minuters bilresa från Portofino. Det kan vara lite knepigt att hitta ett direktflyg till Portofino, men istället kan du ta chansen att få ett stopp i någon annan europeisk stad på köpet, som till exempel Paris eller München. De flesta flyg till Genoa Cristoforo Colombo flygplats har en eller två mellanlandningar, vilket gör att flygresan till Portofino kan ta allt från mellan knappt fem upp till 17 timmar.

Flyg till Portofino: hyrbil eller allmän transport?

Från Genoa Cristoforo Colombo flygplats tar du dig lättast fram med taxi, privat transfer, tåg eller båt. Du kan även hyra bil i Portofino. Vill du åka med allmänna kommunikationer kan du ta tåget till Santa Margherita Ligure-Portofino, och därefter buss eller taxi till Portofinos centrum, en resa på sammanlagt omkring en och halvtimme. Ett annat alternativ är att ta båten till Portofino, det absolut vackraste sättet att komma fram på. Vill du däremot vara flexibel och även ha möjligheten att besöka andra platser under din semester i Portofino kan en hyrbil passa bra. Du kan boka din hyrbil samtidigt som du köper din flygbiljett till Portofino och sen hämta bilen på flygplatsen när du har landat. Med bil tar resan till Portofino omkring 45 minuter. Flygplatsen är inte så stor men erbjuder bland annat kaféer, restauranger, butiker, bankomat, turistinformation och gratis wifi.

Flyg till Portofino för en romantisk resa för två

Det är inte för inte som Portofino räknas till en av Italiens vackraste byar där den klättrar upp från havet längs med berget. Det är svårt att tänka sig en mer romantisk start på semestern än att anlända med båt till Portofino och blicka ut över de färggranna husfasaderna som speglar sig i vattnet. Du stiger då av mitt i centrum och kan börja med att slå dig ner på en av uteserveringarna med ett glas prosecco och blicka ut över lyxyachterna i hamnen. Innan det är dags för middag kan du och din käresta passa på att besöka den vackra kyrkan San Giorgio eller fönstershoppa lite bland de många exklusiva butikerna.

Boka ett billigt flyg till Portofino

Om du letar efter billiga flyg till Portofino kan det vara en bra att resa utanför högsäsongen då både flyg och hotell i Portofino kan vara mycket billigare. Det kan dessutom vara skönt att besöka Portofino när hettan har avtagit lite och de värsta turistströmmarna är över. Väljer du att boka ett flyg med mellanlandning är det bra att jämföra olika priser eftersom en flygbiljett till Portofino med en mellanlandning ibland kan vara billigare än en resa med två mellanlandningar och vise versa.

Flygresor till Portofino för en exklusiv semester

Portofino är en av Italiens mest exklusiva byar och har länge lockat kändisar. Nere i hamnen ligger lyxyachterna på rad och på bergssluttningarna ligger påkostade sommarhus. Vid ett besök i Portofino får du vara beredd att öppna plånboken då det mesta är dyrt här, men i gengäld kan du sola dig lite i glansen från stjärnorna.

Vanliga frågor och svar

Information om flyg till Portofino
Destinationens flygplatsGalileo Galilei
IATA-kod för ankomstflygplatsPSA
DestinationPisa
Flygpris1 044 kr

Populära flyg till Portofino

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 1 044 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd