Flygdestinationer Liguria

Populära städer att besöka i Liguria

Förslag på billiga flygresor till Liguria

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 1 144 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Lufthansa

Boka din resa till Liguria

Expedia erbjuder flyg till Liguria för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Liguria och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Liguria på grund av covid-19?
I dessa ovanliga tider erbjuder många flygbolag mer flexibilitet. Gå till vår kundtjänstportal för att hitta mer information om hur du avbokar ditt flyg till Liguria på grund av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Liguria med flexibel avbokningspolicy?
Idag är flexibilitet viktigare än någonsin när det handlar om flygresor. Det är därför vi har lagt till filteralternativet “Ingen ändringsavgift”, som gör det enklare för dig att boka ett flexibelt och billigt flyg till Liguria. Du kan hitta filtret till vänster på skärmen, under “Flexibla ändringspolicyer”.
Finns det några allmänna tips för resande till Liguria under coronaviruspandemin?
De nya säkerhetsåtgärderna som rör covid-19 har gjort att resandet ser ganska annorlunda ut nuförtiden. Här kommer information som kan vara bra att veta innan du packar dina väskor och ger dig av till Liguria.

 • Innan du bokar dina flygbiljetter bör du kontrollera om det råder några resebegränsningar, både på din avreseort och på din destination. Läs noga igenom de senaste uppgifterna från relevanta myndigheter och flygbolag.
 • När du är på flygplatsen ska du bära munskydd. Personalen på flygplatsen skulle dock kunna be dig att ta av dig skyddet för att verifiera din identitet. Passagerare som inte bär munskydd får kanske inte stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
 • Lämna inte över boardingpasset till personalen på flygplatsen. Istället ska du lägga det på läsaren och sedan hålla upp det för inspektion.
 • Du får lov att ta med dig en behållare med handsprit på max 100 ml i ditt handbagage. Kom ihåg att du måste ta ut behållaren ur väskan när du går igenom säkerhetskontrollen.
 • För att få säkerhetskontrollen att gå snabbare bör du placera föremål som plånboken och mobilen i ditt handbagage istället för på en bricka.
 • Om du har med dig matvaror på flyget ska du förvara dessa i en genomskinlig påse och placera påsen på brickan vid säkerhetskontrollen. Då är risken mindre för att personalen på flygplatsen tar i din väska för att öppna och undersöka den.

Vilka flygbolag flyger till Liguria?
Du kan flyga med Alitalia. Detta välkända flygbolag har 60 flyg varje månad till Genoa (GOA-Cristoforo Colombo), som är en vanlig inkörsport till Liguria.
Hur hittar man billiga biljetter till Liguria?
Du hittar alltid kanonbra erbjudanden här på Expedia, men med funktionen för flexibla datum blir det ännu enklare. Ange vilka datum du vill flyga och klicka sedan på länken “Flexibla datum” över sökresultaten, så får du en jämförelse av priserna för närliggande dagar. Det lägsta priset för ett flyg till Liguria under de senaste sju dagarna var 1 144 kr.
Vad kostar ett flyg till Liguria?
Enkelresor från Stockholm (ARN) såldes för endast 499 kr under veckan som gick. Under samma period kostade flygen tur och retur till Liguria mellan 1 144 kr och 1 610 kr. Om du får syn på ett fint erbjudande bör du slå till direkt, för priserna kan ändras fort.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Liguria?
Genoa (GOA-Cristoforo Colombo) är den primära inkörsporten till Liguria, och här landar 390 flyg varje månad. Hitta ett fint erbjudande, boka ett flyg och förbered dig på att utforska denna spännande region.
Vad kostar det att flyga till Liguria?
Flygpriserna till Liguria varierade mellan 1 144 kr och 1 610 kr under de senaste sju dagarna. I allmänhet kan du få tag i allt bättre erbjudanden ju tidigare du bokar ditt flyg.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Liguria?
Oktober är en billig månad att boka en resa till Liguria. Biljettpriserna är normalt högre under de stora skolloven, så undvik att köpa din biljett då om du vill spara pengar.
Hur lång tid tar flyget till Liguria?
Var du flyger ifrån påverkar hur länge du måste förbli sittande. Nedan ser du ett par av de främsta inrikesresvägarna till Liguria samt deras medelflygtid:

 • Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) till Genoa (GOA-Cristoforo Colombo) – 1 timme och 5 minuter
 • Naples (NAP-Naples Intl.) till Genoa (GOA-Cristoforo Colombo) – 1 timme och 23 minuter
 • Catania (CTA-Fontanarossa) till Genoa (GOA-Cristoforo Colombo) – 1 timme och 50 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Liguria?

 • Genua kan erbjuda kultur och atmosfär så att det heter duga, vilket gör staden till en perfekt startpunkt för ditt besök i Liguria. Utforska kända sevärdheter som Acquario di Genova, shoppa och ät och drick gott på någon av stadens inbjudande restauranger. Du bestämmer själv.
 • I Genua råder ett medelhavsklimat, men innan du ger dig av kan det ändå vara bra att undersöka vilket väder som förväntas under ditt besök. Oavsett om det är soligt eller regnigt är det smart att komma förberedd.
 • Besök Rapallo härnäst. Staden ligger ungefär 25 kilometer öster om Genua, och här finner du bland annat Nostra Signora di Montallegro, som är en av områdets bästa sevärdheter.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Liguria?
En utmärkt tid att resa till Genua är efter den 20 juni, då sommaren har kommit igång. Här i den största staden i Liguria är medeltemperaturen mellan 60Fº (16Cº) och 80Fº (27Cº) – perfekt väder för sightseeing. är de populäraste månaderna för en semesterresa.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Liguria på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Liguria.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Liguria med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Liguria. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Liguria.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Liguria under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Liguria erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.