Billiga flygbiljetter till Positano

Förslag på billiga flygresor till Positano

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 654 kr för enkelflyg och 1 317 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
ITA Airways
Iberia
easyJet
Air France
easyJet
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines

Flyg till Positano

Positano är en liten stad i Kampanien i sydvästra Italien, en timmes bilfärd söder om Neapel. Staden brukar räknas som Amalfikustens mest pittoreska och fotogeniska plats. När du bokar din flygresa till Positano anländer du till Neapel flygplats, omkring en timme och 20 minuter från Positano. Det kan vara lite knepigt att hitta ett direktflyg till Positano, men istället kan du chansen att få ett stopp i någon annan europeisk stad på köpet, som till exempel Paris eller Frankfurt. De flesta flyg till Neapel har en eller två mellanlandningar, vilket gör att ett flyg till Positano kan ta allt från mellan sex och 16 timmar.

Flyg till Positano: hyrbil eller allmän transport?

Från Neapel flygplats tar du dig lättast med taxi, privat transfer eller hyrbil till Positano. Tyvärr finns inga riktigt smidiga allmänna kommunikationsförbindelser mellan flygplatsen och staden, utan en resa med offentliga kommunikationsmedel innebär flera bussresor eller tåg- och bussresor med flera platser där du måste släpa på ditt bagage en bit. Du kan boka din hyrbil i Positano samtidigt som du köper din flygbiljett till Positano och sen hämta hyrbilen på flygplatsen när du har landat. Med bil tar resan till Positano omkring en och en halv timme. Flygplatsen erbjuder gratis wifi, flera matställen och en shoppinggalleria.

Boka flyg till Positano för en romantisk semester

Positano brukar ofta klassas som Amalfikustens vackraste och mysigaste stad. Att äta en middag i solnedgången på någon av alla de läckra restaurangerna som klättrar sig fast längs med bergsväggen och blickar ner mot det azurblå Medelhavet är verkligen en romantisk upplevelse. Den charmiga staden lockar också många konstnärer och designers, och längs med den slingrande huvudgatan finns många butiker och ateljéer. Känner du hellre för lite sol och bad behöver du inte vara orolig, precis i själva bykärnan finns två stränder, Spiaggia Grande och Spiaggia del Fornillo.

Boka ett billigt flyg till Positano

Om du letar efter billiga flyg till Positano kan det vara bra att resa utanför högsäsongen då både flyg och hotell i Positano kan vara mycket billigare. Eftersom högsommaren ofta kan vara het, kan det till och med vara skönare att resa till Positano under försommaren eller under tidig höst. Väljer du en resa på hösten är vattnet dessutom fortfarande behagligt. Bokar du ett flyg med mellanlandning är det bra att jämföra olika priser eftersom flygbiljetter till Positano med en mellanlandning ibland kan vara billigare än en resa med två.

Flygresor till Positano för livsnjutaren

Positano är ett resmål som passar livsnjutaren. Här är det svårt att inte trivas, och du kan varva middagar på läckra restauranger och sol och bad med exklusiv shopping och utflykter till vackra platser runt omkring. Du kan till exempel besöka städer som Neapel och Sorrento eller den antika staden Pompeji eller vulkanen Vesuvius. Reser du under högsäsong går också båtar till bland annat Neapel, Amalfi, Sorrento och Salerno, vilket kan vara en trevlig upplevelse.

Vanliga frågor och svar

Information om flyg till Positano
Destinationens flygplatsNaples Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsNAP
DestinationNaples
Flygpris1 317 kr

Populära flyg till Positano

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 654 kr för enkelflyg och 1 317 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Lufthansa