Billiga flygbiljetter till Sestri Levante

Förslag på billiga flygresor till Sestri Levante

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 539 kr för enkelflyg och 1 259 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
KLM

Om Sestri Levante

Flyg med Expedia till Sestri Levante

När du söker efter flyg till Sestri Levante så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Sestri Levante och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Sestri Levante erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Sestri Levante, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Sestri Levante. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Sestri Levante på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Sestri Levante?
Sestri Levante har en enda flygplats, Genoa (GOA-Cristoforo Colombo).
Hur långt från centrala Sestri Levante ligger GOA?
Färden från GOA till centrum i Sestri Levante kan ta ganska lång tid. Du måste ta dig omkring 50 kilometer från flygplatsen innan du är framme på ditt boende i stadskärnan.
Kan jag flyga till Sestri Levante?
Titta på våra reseråd under covid-19 för att lära dig allt du behöver om möjliga reserestriktioner för Sestri Levante innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsoråd uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Sestri Levante?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Sestri Levante kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Sestri Levante med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Sestri Levante kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Sestri Levante?
Det finns 23 flygbolag som erbjuder flyg till Sestri Levante, från 79 olika flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Sestri Levante?
Ryanair driver merparten av flygen till Sestri Levante, och att resa med ett Ryanair-flyg med London som avreseort är ett populärt sätt att ta sig hit.
Hur många direktflyg går det till Sestri Levante?
Att arrangera en otrolig vistelse i Sestri Levante är inga problem när det finns 503 direktflyg att välja mellan varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Sestri Levante från?
Många som reser till Sestri Levante hoppar på planet från en flygplats i London, Viterbo eller Sutton.
Hur lång tid tar flyget till Sestri Levante?
Vilken stad du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från London till Sestri Levante brukar resan ta cirka 2 timmar och 8 minuter. Flyg från Viterbo brukar nå fram på 1 timme och 5 minuter. Om du har Sutton som avreseort är du normalt i luften i 2 timmar och 14 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Sestri Levante?
Alla vana resenärer vet att man inte ska dröja till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är vanligtvis högre precis innan avresedatumet. Men nöj dig inte med det. Utvidga sökningen och se om resmålet i fråga har mer än en flygplats. Biljettpriserna kan variera beroende på vilken flygplats du landar på. Kom ihåg att även jämföra biljettpriser från olika flygbolag. Sist men inte minst kan du spara ytterligare några kronor genom att boka omedelbart. Om du lyckas hitta ett bra erbjudande ska du inte dröja, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Sestri Levante?
Beroende på var du reser från kan flyget till Sestri Levante vara lätt avklarat eller ta lite längre tid. Här kommer en del tips som kanske hjälper dig att komma igång med resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla dina resedokument, dina kreditkort samt dina dagliga mediciner. Utöver detta vill du sannolikt ha någon sorts underhållning under flygresan. Någonting intressant att läsa och bärbar elektronik som du har laddat med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du har planer på att vila en stund kan en bekväm flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud vara användbara. Slutligen bör du komma ihåg att reservera lite plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du har möjlighet att känna dig på topp när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte råkar ha en sax någonstans i din väska. Brandfarliga eller explosiva artiklar, som tändstickor och aerosolburkar, är inte heller tillåtna, och du får inte ta med dig geler eller vätskor i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Ditt mål är att vara så avslappnad som möjligt, så ha på dig plagg i naturliga material och glöm inte att packa med ett extra lager, eftersom det kan bli lite kallt på längre flygresor. Ta alltid på dig välsittande skor med platt sula, eftersom dina fötter kan svullna lite i luften. Lämna stilettklackarna och tunga kängor i de incheckade väskorna.
  • Många resenärer har hört talas om DVT, eller djup ventrombos. Tillståndet innebär att blodproppar uppstår, till viss del på grund av utdragna perioder av inaktivitet. Det finns dock saker som du kan göra för att minska risken att råka ut för detta. Du kan till exempel bära antitrombosstrumpor, se till att du dricker mycket och röra på benen. Res på dig då och då och gå lite fram och tillbaka eller försök göra lite övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Sestri Levante?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har tagit fram en lista med behändiga tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan onödiga dröjsmål. Sedan bär det av mot Sestri Levante.

  • Först och främst måste du presentera dina resedokument och ditt pass för flygplatsens säkerhetspersonal. Kom ihåg att ha allt inom räckhåll, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Efter detta måste du och ditt handbagage röntgas. För att allt ska gå smidigt tar du av dig allt som sannolikt skulle trigga larmet. Föremål som skärp, jackor och hörlurar måste passera igenom maskinen.
  • Ett litet ögonblick måste du leva utan digital teknologi. Din surfplatta, din bärbara dator och all annan elektronik ska också passera genom skannern.
  • Ska du resa med din nya parfym eller handkräm? Det går fint. Så länge förpackningen inte rymmer mer än 100 milliliter och du förvarar den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du ha med den i handbagaget.
  • Om du väljer rätt skor kan du spara några minuter. Stövlar och andra kraftiga skor ska ofta skannas separat, medan du förmodligen slipper detta med lätta gympaskor.
  • Vassa och spetsiga föremål får inte tas med i handbagaget. De kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen, så kom ihåg att packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Sestri Levante
Destinationens flygplatsGalileo Galilei
IATA-kod för ankomstflygplatsPSA
DestinationPisa
Flygpris1 259 kr

Populära flyg till Sestri Levante

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 539 kr för enkelflyg och 1 259 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd