Billiga flygbiljetter till Sheffield

Om Sheffield

Flyg med Expedia till Sheffield

När du söker efter flyg till Sheffield så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Sheffield och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Sheffield erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Sheffield, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Sheffield. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Sheffield på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Sheffield?
Doncaster (DSA-Robin Hood) är den enda flygplatsen du kan resa till nära Sheffield.
Hur långt från centrala Sheffield ligger DSA?
Resan mellan DSA och centrala Sheffield är relativt lång. Du måste ta dig 35 kilometer från flygplatsen innan du kan lägga av bagaget på ditt hotell i stadskärnan.
Kan jag flyga till Sheffield?
Head to the reseråd under covid-19 för att få veta mer om möjliga reserestriktioner för Sheffield innan du flyger. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Sheffield?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Sheffield kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Sheffield med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Sheffield kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Sheffield?
Om du reser med flyg till Sheffield kommer du förmodligen landa på Manchester (MAN), 55 kilometer från centrum. Doncaster (DSA-Robin Hood), som ligger cirka 35 kilometer från stadskärnan, är den andra större flygplatsen i området.
Hur många flygbolag flyger till Sheffield?
Sheffield hanterar flyg från 49 olika flygbolag, som erbjuder flyg från 179 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Sheffield?
Jet2, Ryanair och TUI Airways är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder resor till Sheffield. De flesta av flygen avgår från Can Pastilla, och Jet2 erbjuder flest valmöjligheter på sträckan.
Hur många direktflyg går det till Sheffield?
Det brukar bli enklare att resa med flyg till en ny destination om man slipper mellanlandningar. Om du ska resa till Sheffield kan du glädjas över att det går omkring 1 962 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Sheffield från?
Flygen till Sheffield som avgår från Gamla stadskärnan, Ashford och Dublin brukar vara de som har störst efterfrågan.
Hur lång tid tar flyget till Sheffield?
Om du reser från Gamla stadskärnan kommer du att vara i luften cirka 2 timmar och 23 minuter innan du är framme i Sheffield. Från Ashford tar resan 1 timme och 3 minuter, medan flygtiden från Dublin är 1 timme och 1 minut.
Hur hittar man det billigaste flyget till Sheffield?
Alla känner vi sådana lyckostar som på något sätt får tag i superbilliga flygbiljetter vart de än ska åka. Vet du hur det går till? De väntar inte till sista minuten innan de bokar. Men stanna inte där. Se dig omkring och se om din destination har flera flygplatser. Flygpriserna skiljer sig ofta beroende på vilken flygplats du landar på. Glöm inte heller att jämföra flygpriser från flera olika flygbolag. Sist men inte minst bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du känner till var priserna brukar ligga kan du slå till snabbt om du väl hittar ett ovanligt bra pris. De finaste erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Sheffield?
Beroende på var du reser från kan ditt flyg till Sheffield gå snabbt eller ta betydligt längre tid. Vi har samlat ihop ett par tips som hjälper dig att komma igång med resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan bli helt stressfri, om du planerar din packning på rätt sätt. För det första ska du packa med ett par extra strumpor, någonting intressant att läsa och några toalettartiklar, såsom deodorant och handkräm. Därefter bör du spara plats i väskan för din mobil med laddare, viktiga mediciner och kanske ett uppblåsbart nackstöd. Slutligen bör du komma ihåg att packa med ditt pass, alla resedokument samt lite extra kontanter.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med otillåtna saker skiljer sig mellan de olika flygbolagen, men en allmän regel är att ingenting som är brandfarligt, explosivt eller vasst tillåts. Här ingår exempelvis saxar, borrar, aerosolburkar och tändare. Sportutrustning som skidstavar eller andra föremål som hade kunnat skada resten av passagerarna, exempelvis vapen och ammunition, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm resa med flyg är ofta så enkel som rätt val av kläder. Om du klär dig i flera lager är du väl förberedd på temperaturväxlingarna ombord och du kan klara av att hålla dig varm om det blir svalt i kabinen. Högklackade skor och sandaler bör du packa ner i det incheckade bagaget, även om det normalt är ditt favoritpar. Välj istället välsittande skor med flat sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Utdragna perioder av stillasittande kan orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är ett tillstånd som då och då drabbar en del passagerare på långa flygturer. De goda nyheterna är att du kan minska risken för detta genom att dricka mycket vatten, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Sheffield?
Var förberedd – det är inte mer komplicerat än så. Vi har plockat fram en lista med bra tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan stress. Nästa stopp är Sheffield.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal måste först försäkra sig om att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du får gå vidare. Se till att du har allt nära tillhands.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Lägg av allt som skulle kunna få larmet att gå, som skärp och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • En kort stund måste du klara dig utan digital teknik. Din mobil, din surfplatta och alla andra elektroniska enheter ska också passera genom skannern.
  • Tandkräm, hårsprej och alla andra vätskor eller geler som du vill ta med dig ombord måste förvaras i förpackningar som rymmer max 100 milliliter. Allt måste dessutom få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Genom att tänka igenom ditt val av skor kan du spara ett par minuter. Vandringsskor och andra kraftiga skor behöver ofta inspekteras separat, medan detta vanligtvis inte gäller för lättare gymnastikskor.
  • Flygbolagen kan inte tillåta att du har med dig vassa föremål i handbagaget. Om du inte kan vara utan dem under din semester måste du lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Sheffield
Destinationens flygplatsManchester
IATA-kod för ankomstflygplatsMAN
DestinationManchester
Flygpris794 kr

Populära flyg till Sheffield

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 573 kr för enkelflyg och 1 199 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd