Billiga flygbiljetter till Split

Förslag på billiga flygresor till Split

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 530 kr för enkelflyg och 1 372 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Eurowings
Croatia Airlines
Austrian Airlines
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Norwegian Air International Ltd

Om Split

Flyg med Expedia till Split

När du söker efter flyg till Split så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Split och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Split erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Split, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Split. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Split på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Split?
Om du reser med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats du ska välja. Split har bara en, Split (SPU).
Hur långt från centrala Split ligger Resnik flygplats (SPU)?
Om du ska bo nära centrum i Split är det en bra idé att planera hur du ska resa in till staden innan du kommer fram. Stadskärnan ligger 12 kilometer från Resnik flygplats (SPU).
Kan jag flyga till Split?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om eventuella reserestriktioner för Split innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Split?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Split kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Split med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Split kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Split?
När du anländer till Resnik flygplats (SPU) börjar ditt äventyr i Split på riktigt. Stadens huvudsakliga flygplats ligger omkring 12 kilometer utanför stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Split?
Sammanlagt finns det 32 olika flygbolag som ansluter Split till 57 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Split?
Turister väljer oftast easyJet, Croatia Airlines eller TUI Airways när de flyger till Split. Merparten av flygen kommer från London, och det är easyJet som är det populäraste alternativet på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Split?
Det brukar bli smidigare att flyga till ett nytt resmål om man slipper mellanlandningar. Om du reser till Split kan du känna dig trygg över att det går ungefär 326 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Split från?
Många som reser till Split hoppar på planet från någon av flygplatserna i Altstadt, Centrum eller Viterbo.
Hur lång tid tar flyget till Split?
Vilken flygplats du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Altstadt till Split tar resan 1 timme och 44 minuter. Flyg från Centrum brukar vara framme på uppemot 1 timme och 52 minuter. Med Viterbo som startpunkt är du normalt i luften i ungefär 1 timme och 14 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Split?
Avvakta inte till precis innan avresan innan du bokar flygbiljetterna. Detta tips har du kanske fått höra från flera vana resenärer. Genom att boka i god tid i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och biljettpriserna brukar vara lägre. Men nöj dig inte med det. Utvidga sökningen och se om destinationen har flera flygplatser. Biljettpriserna skiljer sig ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom även ihåg att jämföra flygpriser från olika flygbolag. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du vet var priserna brukar ligga kan du slå till omedelbart när du väl har hittat ett ovanligt lågt pris. De bästa erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Split?
Om du inte är väl förberedd kan en flygresa kännas som en utmaning, men ta det lugnt. Kom bara ihåg att följa de här tipsen, så kan du börja din resa till Split på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan bli ett rent nöje, om du bara planerar din packning ordentligt. Först och främst kommer du behöva några rena kläder, en tidning eller två och enkla toalettartiklar, såsom deodorant och tandkräm. Härnäst bör du spara plats i väskan för en surfplatta med laddare, eventuella mediciner och kanske en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst bör du komma ihåg att packa med ditt pass, alla dina resedokument samt lite extra kontanter.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte har en sax eller något annat vasst föremål i en ficka i handbagaget. Explosiva eller brandfarliga artiklar, såsom tändare och fyrverkerier, är också förbjudna, och du får inte ha med dig geler eller vätskor i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm resa med flyg kan vara så enkel som rätt val av kläder. Genom att klä dig i flera lager är du redo för temperaturväxlingarna ombord och du kan lyckas hålla dig varm om det blir svalt i kabinen. Skor med höga klackar och sandaler bör du packa ner i det incheckade bagaget, även om de normalt är ditt favoritval. Gå istället i omslutande skor med plan sula, så klarar dina fötter bättre av resan.
  • På längre flygresor finns det en risk för att man drabbas av DVT, eller djup ventrombos, ett tillstånd där blodproppar bildas i samband med utdragna perioder av stillasittande. För att minska risken för detta kan du utnyttja alla tillfällen att sträcka på dig och gå ett par steg i mittgången. Ett annat sätt att minska risken är att ha på dig stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Split?
Hemligheten är att vara förberedd redan innan du anländer till flygplatsen. På så sätt kan du stiga ombord på ditt flyg till Split utan dröjsmål. Följ tipsen nedan för att börja semestern på bästa möjliga vis.

  • Säkerhetspersonalen måste först bekräfta att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du kan fortsätta igenom. Ha allt inom räckhåll.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Töm fickorna och lägg av allt som kan aktivera larmet, exempelvis jackor och hörlurar. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Elektronik, som din surfplatta och bärbara dator, ska också gå genom skannern.
  • Plocka ut eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa behöver ofta skickas genom maskinen separat. Varje produkt måste förvaras i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett bra val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Stövlar och andra tyngre skor inspekteras ofta separat.
  • Flygbolagen tillåter inte att du har med dig saxar eller andra vassa föremål i handbagaget. Om du tvunget måste ha med dem under semestern måste de ligga i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Split
Destinationens flygplatsSplit
IATA-kod för ankomstflygplatsSPU
DestinationSplit
Flygpris1 372 kr

Populära flyg till Split

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 530 kr för enkelflyg och 1 372 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Croatia Airlines