Förslag på billiga flygresor till Staten Island

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Feb 23, 2020

Dyrt wi-fi som var odugligt

Dec 30, 2019

Lufthansa fantastiskt!

Sep 11, 2018

Det ända var att det ej ingick nåt att dricka till mat serveringen, kanske 1 glas vin eller en öl vore att rekommendera. Inte alls nöjd med bagage utlämning på Newarks flygplats, tog väldigt lång tid. Annars var allting bra..👍

Om Staten Island

Flyg med Expedia till Staten Island

När du söker efter flyg till Staten Island så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Staten Island och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Staten Island erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Staten Island, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Staten Island. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Staten Island på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Information om flyg till Staten Island

Destinationens flygplats Liberty Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats EWR
Destination Newark

Populära flyg till Staten Island

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.