Billiga flygbiljetter till Sydney

Förslag på billiga flygresor till Sydney

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 235 kr för enkelflyg och 4 796 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

AirAsia
Scoot
Thai AirAsia X
Philippine Airlines
Jetstar
AirAsia
Thai AirAsia X
Philippine Airlines
China Southern Airlines
Thai Airways International

Om Sydney

Flyg till Sydney

:

Till andra sidan jordklotet – ja så långt bort kommer man genom att flyga till Sydney! Dessutom finns det billiga flyg till Sydney att hitta! Till vackra Sydney tar man sig med flyg från världens alla hörn. Staden är stor och välbesökt och flygförbindelserna blir således många. Från Sverige är det lättast att flyga från Göteborgs flygplats Landvetter eller Stockholms största flygplats, Arlanda. Bor man runt om i landet bör det inte vara några problem att hitta billiga flyg till någon av dessa. En god idé kan vara att boka en paketresa till Sydney. Då får man boende i Sydney och flyg kombinerat, ofta till mycket fördelaktiga priser. Att besöka Australien är något som man aldrig kommer att ångra!

Flyga till Sydney – Sydney Airport

Efter ditt flyg till Sydney har anlänt har du mycket att se fram emot i vackra Australien, men redan på flygplatsen finns mycket att göra, för shoppingmöjligheterna är stora här! Denna flygplats är även känd under namnet Kingsford-Smith Airport men benämns oftast som Sydney Airport. Den är Australiens största flygplats och utgångspunkt för stora flygbolag såsom Virgin Blue, Jetstar och Qantas. Att ta sig från flygplatsen är lätt, antingen via buss eller via de underjordiska järnvägsstationerna som finns i anslutning till de olika terminalerna. Om man väljer att hyra bil i Sydney så går det utmärkt. Då kan man med fördel ta sig via motorvägen Metroad 1 in till stadens centrum via stadens mycket goda infrastruktur och vägnät.

I Sydney stoltserar man med en mycket bra och välplanerad kollektivtrafik. Pendeltågen drivs av CityRail och består av flera underjordiska stationer inne i centrum, och härifrån kan man ta sig ut till alla omkringliggande förorter. Största delen av kollektivtrafiken består dock av bussar, men är man trött på att åka buss kan man även hoppa på en spårvagn eller ta en färja! Många åker faktiskt färja varje dag för att smidigt ta sig till jobbet på morgonen!

Sydney har hela 4,6 miljoner invånare, och är således landets absolut största stad. Det mest kända monumentet är Sydneys operahus, dit många turister vallfärdar för att ta en bild på sig själva med den vackra byggnaden i bakgrunden. Det de flesta missar är de fantastiska föreställningarna som sker här. Har man planerat in mycket tid i Sydney så ska man absolut kolla upp vilka uppsättningar som spelas under sin planerade vistelse. Staden är omgiven av ett mycket vackert landskap och även inne i stadens centrum breder stora vackra parker ut sig, men har man tagit sig över halva jordklotet till Sydney så får man förstås inte heller missa de fantastiska stränderna som finns här – Bondi Beach och Manly Beach är två av de mest kända. Staden består av många fina stadsdelar, som till exempel Kings Cross, Chinatown, Central Business District och Paddington, och det kan absolut vara en god idé att kolla upp dessa innan man bestämmer sig för vart man vill bo.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Sydney?
Sydney, NSW (SYD-Kingsford Smith Intl.) är den enda flygplatsen du kan välja nära Sydney.
Hur långt från centrala Sydney ligger Sydney, NSW (SYD-Kingsford Smith Intl.)?
Sydney Airport (SYD) har ett behändigt läge nära stadens mitt, bara 9 kilometer från centrum i Sydney.
Kan jag flyga till Sydney?
Head to the reseråd under covid-19 för att lära dig allt du behöver om gällande reserestriktioner för Sydney innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Sydney?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Sydney kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Sydney med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Sydney kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Sydney?
När du anländer till Sydney, NSW (SYD-Kingsford Smith Intl.) börjar din semester i Sydney på riktigt. Stadens huvudflygplats ligger omkring 9 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Sydney?
Sammanlagt finns det 41 olika flygbolag som kopplar samman Sydney med 81 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Sydney?
Qantas, Virgin Australia och Jetstar är de vanligaste flygbolagen som erbjuder biljetter till Sydney. De flesta av flygen avgår från Melbourne, och Qantas har flest alternativ på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Sydney?
Det brukar bli smidigare att flyga till en ny ort om man slipper mellanlandningar. Om du ska resa till Sydney är de goda nyheterna att det går ungefär 2 687 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Sydney från?
Flyg till Sydney som avgår från Albion, Windsor eller Sorrento är mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Sydney?
Vilken stad du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Albion till Sydney tar resan 6 timmar och 1 minut. Ett flyg från Windsor brukar nå fram på uppemot 1 timme och 30 minuter. Med Sorrento som avreseort får du istället räkna med att vara i luften i 2 timmar och 21 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Sydney?
Många erfarna resenärer är medvetna om att du inte ska dröja till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är vanligtvis högre precis innan avresedatumet. Ett annat bra tips för att hitta kanonerbjudanden kan vara att titta på många olika alternativ. Om destinationen har flera flygplatser skulle du kunna kolla upp vad det kostar att resa till en mindre använd terminal. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar ligga på kan du slå till snabbt när du väl har hittat ett ovanligt lågt pris. De allra bästa erbjudandena tar slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Sydney?
Om du inte har förberett dig ordentligt kan en flygresa kännas som en utmaning, men du behöver inte oroa dig. Kom bara ihåg att följa de här användbara tipsen, så kan du inleda din semester i Sydney utan problem.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en bekymmersfri flygresa är att planera ordentligt i förväg. Börja med det viktigaste: ditt pass, resedokument, bankkort och alla viktiga mediciner. Utöver detta ska du koma ihåg att ta med dig saker som får tiden att gå fortare, såsom elektronik eller någonting att läsa. Det kan även vara smart att packa ner din laddare, ett par hörlurar och en flygkudde. Sist men inte minst ska du inte glömma att lämna plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Vad som betraktas som förbjudna föremål kan variera från ett flygbolag till ett annat, men normalt gäller regeln att ingenting som är vasst, brandfarligt eller explosivt tillåts. Här ingår exempelvis rakblad, skruvmejslar, fyrverkerier och sprejburkar. Idrottsutrustning som hockeyklubbor eller andra objekt som hade kunnat skada övriga passagerare, såsom pepparsprej och svärd, får du inte heller ta med dig ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Mittgången på flyget är inte rätt ställe för att visa upp dina trendigaste kläder. Klä dig bekvämt och kom ihåg att packa ner en mysig tröja, eftersom det kan bli ganska svalt ombord. Bekväma skor med flat sula kan också rekommenderas.
  • På långa flygresor finns det en risk för att vissa personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, som är ett tillstånd där blodproppar uppstår till följd av utdragen inaktivitet. För att minska risken att drabbas av detta kan du ta vara på alla tillfällen att resa dig upp och gå lite fram och tillbaka i mittgången. Du kan även minska risken genom att ta på dig stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Sydney?
Tricket är att vara förberedd redan innan du är framme på flygplatsen. På så sätt kan du slå dig ned på flyget till Sydney snabbt och lätt. Följ våra tips för att börja semestern på rätt sätt.

  • Först och främst kommer du behöva visa upp ditt pass och dina resedokument för säkerhetspersonalen. Se till att du har allt nära tillhands, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Därefter ska du och ditt handbagage röntgas. För att försäkra dig om att allt går smidigt lägger du ifrån dig allt som skulle kunna trigga larmet. Saker som hörlurar, bälten och jackor måste gå igenom maskinen.
  • Under ett kort ögonblick måste du leva utan digital teknik. Din mobil, din surfplatta och övrig elektronik ska också skannas.
  • Ta ut alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa ska normalt skannas av maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du även måste ta av skorna och lägga upp dem på röntgenmaskinens band, så det kan vara en bra idé att ha på dig skor som är lätta att ta av och på.
  • Flygbolagen kan inte tillåta att du har med dig knivar eller andra vassa föremål i handbagaget. Om du inte kan vara utan dem på semestern måste du packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Sydney
Ankomstflygplats
Kingsford Smith Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
SYD
Destination
Sydney
Pris tur-och-retur
3 172 kr

Populära flyg till Sydney

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 235 kr för enkelflyg och 4 796 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Xiamen Airlines
Air France