Förslag på billiga flygresor till Sydney

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Sydney

Flyg till Sydney

:

Till andra sidan jordklotet – ja så långt bort kommer man genom att flyga till Sydney! Dessutom finns det billiga flyg till Sydney att hitta! Till vackra Sydney tar man sig med flyg från världens alla hörn. Staden är stor och välbesökt och flygförbindelserna blir således många. Från Sverige är det lättast att flyga från Göteborgs flygplats Landvetter eller Stockholms största flygplats, Arlanda. Bor man runt om i landet bör det inte vara några problem att hitta billiga flyg till någon av dessa. En god idé kan vara att boka en paketresa till Sydney. Då får man boende i Sydney och flyg kombinerat, ofta till mycket fördelaktiga priser. Att besöka Australien är något som man aldrig kommer att ångra!

Flyga till Sydney – Sydney Airport

Efter ditt flyg till Sydney har anlänt har du mycket att se fram emot i vackra Australien, men redan på flygplatsen finns mycket att göra, för shoppingmöjligheterna är stora här! Denna flygplats är även känd under namnet Kingsford-Smith Airport men benämns oftast som Sydney Airport. Den är Australiens största flygplats och utgångspunkt för stora flygbolag såsom Virgin Blue, Jetstar och Qantas. Att ta sig från flygplatsen är lätt, antingen via buss eller via de underjordiska järnvägsstationerna som finns i anslutning till de olika terminalerna. Om man väljer att hyra bil i Sydney så går det utmärkt. Då kan man med fördel ta sig via motorvägen Metroad 1 in till stadens centrum via stadens mycket goda infrastruktur och vägnät.

I Sydney stoltserar man med en mycket bra och välplanerad kollektivtrafik. Pendeltågen drivs av CityRail och består av flera underjordiska stationer inne i centrum, och härifrån kan man ta sig ut till alla omkringliggande förorter. Största delen av kollektivtrafiken består dock av bussar, men är man trött på att åka buss kan man även hoppa på en spårvagn eller ta en färja! Många åker faktiskt färja varje dag för att smidigt ta sig till jobbet på morgonen!

Sydney har hela 4,6 miljoner invånare, och är således landets absolut största stad. Det mest kända monumentet är Sydneys operahus, dit många turister vallfärdar för att ta en bild på sig själva med den vackra byggnaden i bakgrunden. Det de flesta missar är de fantastiska föreställningarna som sker här. Har man planerat in mycket tid i Sydney så ska man absolut kolla upp vilka uppsättningar som spelas under sin planerade vistelse. Staden är omgiven av ett mycket vackert landskap och även inne i stadens centrum breder stora vackra parker ut sig, men har man tagit sig över halva jordklotet till Sydney så får man förstås inte heller missa de fantastiska stränderna som finns här – Bondi Beach och Manly Beach är två av de mest kända. Staden består av många fina stadsdelar, som till exempel Kings Cross, Chinatown, Central Business District och Paddington, och det kan absolut vara en god idé att kolla upp dessa innan man bestämmer sig för vart man vill bo.

Information om flyg till Sydney

Destinationens flygplats Sydney
IATA-kod för ankomstflygplats SYD

Populära flyg till Sydney

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.