Hyrbil i Sydney

Sök och jämför från bilföretag i Sydney

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Sydney

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Sydney
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Sydney per dag?
Priserna för hyrbilar började på endast per dag den senaste veckan. Med så fina priser är en lokal hyrbil en prisvärd lösning för dig som vill besöka sevärdheter i Sydney.
Kan man hyra bil på Sydney, NSW (SYD-Kingsford Smith Intl.)?
Du finner hyrbilarna på Sydney, NSW (SYD-Kingsford Smith Intl.) i ankomsthallen för terminal 1. Här kan du hyra bil från till exempel Thrifty, Budget eller Enterprise, och även Hertz och Avis kan ha ett par bra erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Sydney?
När du avbokar din hyrbilsbokning åtminstone sex timmar innan upphämtningstiden har du vanligtvis rätt till en fullständig återbetalning. Det finns dock några undantag, så det är en god idé att kontrollera hyrbilsreglerna och din bokningsbekräftelse. Om du inte hittar vad du letar efter kan du alltid gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Sydney?
Vill du smyga fram i en minihyrbil, glida runt i en lyxbil eller boka något mellanting, som en medelstor modell? Det vanligaste valet i Sydney är en kompakt hyrbil. De är ofta bränslesnåla samt lätta att manövrera och parkera, vilket passar utmärkt om du rör dig inne i storstäder. De erbjuder även lite mer utrymme än bilar i ekonomiklass, men de är ändå ett billigt alternativ.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Sydney?
Med en hyrbil blir det lättare att åka på upptäcktsfärder i området. Sydney är en utmärkt början, men det finns så mycket mer att uppleva häromkring. Fyll din bagagelucka med allt som behövs och ge dig iväg för att kolla in de här platserna:

  • Omkring 70 kilometer utanför Sydney ligger Wollongong, som är en populär destination bland en mängd semesterfirare. Attraktioner som Wollongong City Beach kan se till att du håller dig sysselsatt när du är här.
  • Newcastle, runt 120 kilometer bort, är en annan stad som du borde inkludera i resplanen. Missa inte Newcastle Beach när du är här.
  • Semestern är inte komplett förrän du har upplevt Australiens botaniska trädgårdar. Denna omtyckta naturplats ligger omkring 250 kilometer utanför Sydney, och här har du verkligen en chans att koppla av i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Sydney med Expedia?
Flera års erfarenhet av att hjälpa turister från världens alla hörn att hitta kanonerbjudanden har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till för att hyra bil. Vi har hyrbilsleverantörer att välja bland i Sydney, och de kan erbjuda allt från små, ekonomiska alternativ till något stort med plats för hela kompisgänget. Varför inte så ihop din bokning av hyrbil med flyg, hotell och aktiviteter, så att du sparar ännu mer? Med allt från paketresor till medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan Expedia hjälpa dig att slå dig ner bakom ratten med mer pengar kvar i plånboken.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Sydney?
Minimiåldern för att hyra en bil i Sydney är 21 år. En tilläggsavgift tas ofta ut för unga förare, så kontrollera detta i förväg och ta hänsyn till den eventuella utgiften. Det kan dessutom finnas begränsningar för vilka typer av fordon som unga förare får lov att hyra. Somliga hyrbilsföretag hyr till exempel endast ut små eller medelstora bilar till förare under en viss ålder. Reglerna och villkoren varierar från leverantör till leverantör, så granska avtalet noggrant innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Sydney?
Innan du kan sätta dig tillrätta i din hyrbil i Sydney behöver du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Vill du inte köpa till leverantörens ordinarie försäkring kan du också behöva bevisa att du omfattas av en egen försäkring. Reglerna och villkoren skiljer sig, så gå igenom policyn noggrant innan du bokar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Sydney?
Det lägsta respektive näst lägsta hyrbilspriset i Sydney under den senaste veckan var och . Med så fördelaktiga priser är det enkelt att göra en riktigt bra affär.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Sydney?
Ja, och du hittar din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara din reseinformation så får du enastående erbjudanden från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Sydney om jag är under 25?
Det beror helt på uthyrarna i Sydney, som ofta har olika åldersvillkor. Om du hittar ett företag som hyr till förare under 25 år bör du känna till att extra avgifter kan tillkomma. Gör lite efterforskning om kostnaderna innan du hämtar bilen.