Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Tampa

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Information om flyg till

Om Tampa

Flyg till Tampa

Staden Tampa är en populär turistdestination. Folk bokar biljetter till Tampa för att njuta av härligt väder året runt, vackra stränder, otaliga parker, exklusiv shopping och roliga festivaler. Här finns populära utomhusaktiviteter som fiske, golf, simning och båtturer, och om du tycker att det är för varmt ute kan du tillbringa tiden i någon av Tampas utmärkta museer eller designerbutiker. Boka en billig flygbiljett till Tampa på Expedia.se redan i dag om vill tillbringa semestern i Tampa.

Flygplatser i Tampa

De flesta flygen till Tampa landar på Tampa Intl. Airport (TPA). Fram till 1952 hette flygplatsen Drew Field Municipal Airport. Flygbolag med omfattande verksamhet vid TPA inkluderar United Express, World Airways och North American Airlines. TPA är den 30:e mest trafikerade flygplatsen i Nordamerika när det gäller passagerartrafik. Flyg till Tampa kan också landa på St. Petersburg-Clearwater International Airport (PIE). Flygplatsen ligger ca 10 km norr om St. Petersburg och trafikeras av både militär- och civilflyg. Två andra flygplatser där flyg till Tampa kan landa är Peter O. Knight Airport (TPF) och Tampa Executive Airport (VDF), tidigare känd som Vandenberg Airport.

Boka ditt flyg till Tampa med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

Tips för att boka flygbiljetter till Tampa

Folk älskar att besöka Tampa året runt tack vare det varma vädret. Flygen hit är som populärast under högsäsongmånaderna januari till april. På våren är vädret behagligt varmt under dagen och svalt på kvällen. Mellansäsongen infaller maj och mellan oktober och november. Lågsäsongen är december och mellan juni och september, så om du vill spara pengar är det då du ska resa. Ett annat bra sätt att spara pengar är att prenumerera på prisinformation – om det finns ett bra erbjudande på en viss sträcka kan Expedia.se skicka ett meddelande till dig. Överväg att flyga till en alternativ flygplats för att spara ännu mer pengar. Du kan spara förvånansvärt mycket på att landa på en flygplats 30 minuter från slutdestinationen.