Flygdestinationer Florida

Populära städer att besöka i Florida

Förslag på billiga flygresor till Florida

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 420 kr för enkelflyg och 4 415 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
SAS
Finnair
TAP Portugal
Virgin Atlantic
American Airlines
American Airlines
Iberia
Lufthansa
Swiss International Air Lines
British Airways
Icelandair
TAP Portugal
LOT-Polish Airlines
TAP Portugal
Turkish Airlines
Virgin Atlantic
Delta
KLM
Air France

Boka din resa till Florida

Expedia erbjuder flyg till Florida för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Florida och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

❓ Kan jag avboka min flygresa till Florida på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Florida.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Florida med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Florida. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Florida.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Florida under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Florida erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.