Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Trollhättan

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Trollhättan

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Trollhättan

Flyg till Trollhättan

:

Oavsett om du ska till Trollhättan på älgsafari eller besöker staden med jobbet finns det alla möjligheter att ta sig hit på ett enkelt och smidigt sätt. Trollhättan-Vänersborgs flygplats ligger bara tio minuter från centrum, och om du vill flyga till Trollhättan från Stockholm tar du dig hit på mindre än en timme. Varför inte hitta en billig flygbiljett till Trollhättan och tillbringa några av semesterdagarna i denna vackra stad som omges av vatten? Med sin charmiga stadskärna och natursköna promenader längs Göta Älv och Vänerns strand är Trollhättan med omnejd ett resmål som inte bör missas. Om du dessutom väljer att boka en paketresa till Trollhättan har du möjlighet att kombinera flygbiljetten med boende i Trollhättan till ett bra pris. Det finns ett antal boenden i centrala Trollhättan, allt från bed and breakfast till lyxiga hotell, för den som vill tillbringa några dagar just här. Om du hyr bil i Trollhättan har du större möjlighet att utforska de vackra omgivningarna. Bil hyr du på någon av uthyrningsfirmorna i centrala Trollhättan.

Flyga till Trollhättan – Bara en timme från Stockholm

Trollhättan-Vänersborgs flygplats ligger ungefär tio minuter från centrum och har reguljärtrafik till Bromma flygplats i Stockholm. Hit tar man sig lätt med bil och parkeringen är gratis. Den som vill kan till och med cykla på cykelbana hela vägen fram till den lilla flygplatsen som har en gemytlig småstadskänsla. Det tar lite mindre än en timme att flyga till Bromma, och den som sedan vill vidare i landet kan med fördel byta där.

Eftersom Trollhättan-Vänersborgs flygplats är så pass liten är serviceutbudet begränsat. Det finns ett café som serverar lunch, lättare rätter, smörgåsar och snacks samt har hand om catering till flyget. Om du reser med jobbet kan caféet också ordna buffé för företaget. Om du har behov av särskild assistans på flygplatsen är det viktigt att boka detta i förväg. Av säkerhetsskäl kan flygbolaget inte ta emot fler än två personer med behov av särskild assistans per flygtur. Kontrollera därför i god tid att du får den hjälp du behöver. Du tar dig in till Trollhättans centrum med buss som avgår utanför terminalbyggnaden. Busslinjen har dock sommaruppehåll till mitten av augusti, kontrollera därför vad som gäller för de datum som du vill resa på. Det går också att boka flygtaxi från flygplatsen till centrum. Om du reser med ett större sällskap går det även att boka minibuss hos Karl-Everts busstouring. Mer information om hur du tar dig från flygplatsen till Trollhättans centrum finns på http://www.fyrstadsflyget.se/.

Om det inte passar att resa från eller via Bromma flygplats till Trollhättan går det också att flyga till Landvetters flygplats i Göteborg, och därefter ta sig till Trollhättan. Landvetter ligger ungefär en timmes bilresa från Trollhättan, och antalet inrikesflyg som ansluter i Landvetter är betydligt större än på Bromma flygplats. Om du inte har tillgång till egen bil går det att även att åka med Swebus flygbussar från Landvetter till Trollhättans station. Resan tar ungefär tre timmar och därför är egen bil att föredra.

Information om flyg till Göteborg

Destinationens flygplats Landvetter
IATA-kod för ankomstflygplats GOT
Destination Göteborg

Recensioner från verifierade kunder

Jan 2, 2020

servicen var bra även om planet var sen

Sep 17, 2018

För litet plan o hemsk musik annars var allt bra

Aug 28, 2018

Bagage ej i tid

Aug 27, 2018

Små platser men mycket billigt flyg.