Billiga flygbiljetter till Ubatuba

Förslag på billiga flygresor till Ubatuba

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 207 kr för enkelflyg och 4 477 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
Swiss International Air Lines
TAP Portugal
TAP Portugal
KLM
Lufthansa
Delta

Om Ubatuba

Flyg med Expedia till Ubatuba

När du söker efter flyg till Ubatuba så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Ubatuba och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Ubatuba erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Ubatuba, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Ubatuba. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Ubatuba på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Ubatuba?
Många turister väljer att landa på Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.) när de reser till Ubatuba. Det finns dock flera andra flygplatser i trakten, vilket kan vara bra att komma ihåg när du gör dina planer.
Kan jag flyga till Ubatuba?
Titta på våra reseråd under covid-19 för att lära dig allt du behöver om eventuella reserestriktioner för Ubatuba innan du flyger. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att du ska kunna hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Ubatuba?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Ubatuba kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Ubatuba med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Ubatuba kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Ubatuba?
28 flygbolag erbjuder flyg till Ubatuba, från 94 flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Ubatuba?
Besökare väljer vanligtvis LATAM Airlines, Gol eller Azul när de flyger till Ubatuba. Större delen av flygen kommer från Rio de Janeiro, och LATAM Airlines är det ledande alternativet på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Ubatuba?
Att arrangera en uppiggande resa till Ubatuba är hur lätt som helst när det finns 3 381 direktflyg att välja mellan varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Ubatuba från?
Många som flyger till Ubatuba hoppar på planet i Centro, Petropolis eller Boa Vista.
Hur lång tid tar flyget till Ubatuba?
Om du reser från Centro kommer du att vara i luften cirka 2 timmar och 13 minuter innan du landar i Ubatuba. Från Petropolis tar resan 1 timme och 22 minuter, medan den genomsnittliga flygtiden från Boa Vista är ungefär 2 timmar.
Hur hittar man det billigaste flyget till Ubatuba?
Vi har alla stött på några lyckostar som på något sätt kan hitta omöjligt billiga biljetter vart de än åker. Skulle du vilja veta hur de gör? De avvaktar inte till sista minuten innan de bokar. Men stanna inte där. Bredda sökningen och se om destinationen har flera flygplatser. Flygpriserna kan variera beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom ihåg att även jämföra flygpriser från flera olika flygbolag. Till sist bör du vara beredd på att boka direkt om du väl har hittat ett fint erbjudande, för priserna kan ändras fort. Med lite förkunskap och kanske lite tur går det att få tag i bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Ubatuba?
Vi har sammanställt all information som behövs för att din flygresa ska bli så enkel som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt ut från flygplatsen och kan börja njuta av allt vad Ubatuba har att erbjuda.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en stressfri flygtur är god planering. Vi börjar med det som är viktigast: pass, dina resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner. Utöver detta bör du komma ihåg att ta med dig sådant som håller dig sysselsatt, som en surfplatta eller någonting att läsa. Det kan även vara en bra idé att packa med dig en laddare, hörlurar och ett nackstöd. Sist men inte minst får du inte glömma att reservera plats i väskan för dina toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte har en schweizisk armékniv som gömmer sig någonstans i väskan. Brandfarliga eller explosiva artiklar, som tändare och aerosolburkar, är inte heller tillåtna, och du får inte ta med dig geler eller vätskor i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm flygresa är ofta så enkel som rätt klädval. När du klär dig i flera lager är du väl förberedd på den växlande temperaturen ombord och du kan klara av att hålla dig varm om det skulle bli svalt i kabinen. Skor med klackar och sandaler gör du bäst i att lämna i ditt incheckade bagage, även om det normalt är ditt favoritpar. Ha istället på dig omslutande skor med platt sula, så klarar dina fötter bättre av resan.
  • På längre flygsträckor finns det en risk för att man drabbas av DVT, eller djup ventrombos, vilket innebär att blodproppar bildas efter utdragna perioder utan aktivitet. För att undvika att drabbas av detta kan du ta vara på varje tillfälle att resa dig upp och gå lite fram och tillbaka ombord på flyget. Du kan även minska risken genom att ta på dig stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Ubatuba?
Tricket är att ha planerat allt ordentligt redan innan du kommer till flygplatsen. På så sätt kan du stiga ombord på flyget till Ubatuba utan dröjsmål. Följ våra tips för att inleda din semester på rätt sätt.

  • Säkerhetspersonalen måste först kontrollera att du har rätt resedokument och ett giltigt pass innan du kan gå vidare. Se till att allt är nära tillhands.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Töm dina fickor och lägg av allt som kan trigga larmet, såsom jackor och bälten. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Elektronik, som surfplattor och bärbara datorer, måste också skannas. Men du behöver inte oroa dig. Du är snart online igen.
  • Packa upp eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste ofta skickas separat genom röntgenmaskinen. Varje enskild produkt måste ligga i en förpackning som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste läggas i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du också måste ta av dina skor och låta dem gå genom skannern, så det kan vara en god idé att ha på dig skor som går snabbt att ta av och på.
  • Saxar och andra vassa föremål är förbjudna i handbagaget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Ubatuba
Destinationens flygplatsGuarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsGRU
DestinationSao Paulo
Flygpris4 477 kr

Populära flyg till Ubatuba

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 207 kr för enkelflyg och 4 477 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
TAP Portugal