Billiga flygbiljetter till Wick

Förslag på billiga flygresor till Wick

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 443 kr för enkelflyg och 3 918 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet
Loganair
British Airways
Loganair
Loganair
Loganair
Loganair
British Airways
British Airways

Om Wick

Flyg med Expedia till Wick

När du söker efter flyg till Wick så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Wick och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Wick erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Wick, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Wick. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Wick på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Wick?
Wick har bara en enda flygplats, och den heter Wick (WIC).
Hur långt från centrala Wick ligger Wick (WIC)?
WIC har ett behändigt läge nära staden, endast 1 kilometer från centrala Wick.
Kan jag flyga till Wick?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om att flyga till Wick. Här kan du läsa mer om alla aktuella reserestriktioner och om karantän är ett krav efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Wick?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Wick kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Wick med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Wick kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Wick?
Det finns totalt 5 flygbolag som ansluter Wick till 13 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Wick?
EasyJet erbjuder merparten av flygen till Wick, och ett easyJet-flyg från London är ett populärt sätt att ta sig hit.
Hur många direktflyg går det till Wick?
Det går cirka 116 direktflyg till Wick varje vecka, så du kommer att kunna landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Wick från?
De populäraste flygresorna till Wick avgår från flygplatserna i London, Ashford eller Newport.
Hur lång tid tar flyget till Wick?
Om du ska resa från London kommer du att vara i luften 1 timme och 41 minuter innan du anländer till Wick. Från flygplatsen i Ashford tar flyget omkring 1 timme och 33 minuter, medan den genomsnittliga restiden från Newport är ungefär 1 timme och 28 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Wick?
Dröj inte till sista stund innan du bokar biljetterna. Det tipset har du nog fått höra från många vana resenärer. Om du bokar i god tid har du fler alternativ att välja bland, och flygpriserna brukar vara lägre. Men nöj dig inte med det. Utvidga sökningen och se om resmålet i fråga har mer än en flygplats. Flygpriserna kan skilja sig beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom ihåg att även jämföra priser från flera olika flygbolag. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar ligga på kan du slå till omedelbart om du väl har hittat ett ovanligt lågt pris. De bästa erbjudandena säljer slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Wick?
Om du inte är redo kan en flygresa kännas som en utmaning, men du behöver inte oroa dig. Följ bara de här tipsen, så kan du inleda din resa till Wick utan problem.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygtur kan bli ett rent nöje, om du bara planerar din packning ordentligt. För det första behöver du några rena kläder, en bra bok och några enkla toalettartiklar, till exempel deodorant och handkräm. Därefter bör du spara plats i väskan för elektronik med laddare, eventuella mediciner du tar och kanske ett nackstöd. Till sist måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla dina resedokument och lite kontanter.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan över otillåtna saker varierar mellan flygbolagen, men normalt gäller regeln att ingenting som är vasst, brandfarligt eller explosivt är tillåtet. Här ingår till exempel saxar, borrar, fyrverkerier och sprejburkar. Sportutrustning som hockeyklubbor eller andra föremål som hade kunnat skada resten av passagerarna, till exempel batonger och skjutvapen, får du inte heller ta med dig ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm resa med flyg är inte mer komplicerad än rätt val av kläder. När du klär dig i flera lager är du väl förberedd på den växlande temperaturen ombord och du kan lyckas hålla dig varm om det blir svalt i kabinen. Skor med stilettklackar och kängor bör du lämna i det incheckade bagaget, även om de normalt är dina favoriter. Ta istället på dig rymliga skor med plan sula, så mår dina fötter som bäst.
  • På långa flygresor kan en del personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, ett tillstånd där blodproppar bildas efter utdragna perioder utan aktivitet. För att undvika detta kan du utnyttja alla tillfällen att resa på dig och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Ett annat sätt att minska risken är att ta på dig kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Wick?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har samlat ihop en lista med hjälpsamma tips så att du kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan stress. Sedan är det full fart mot Wick.

  • För det första måste du presentera ditt pass och boardingpass för flygplatsens säkerhetspersonal. Se till att du har allt nära tillhands, så att du slipper leta.
  • Därefter är det dags för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt och hörlurar, att passera igenom röntgenmaskinen. Proceduren går enklare om du gör dig i ordning medan du väntar på din tur i kön.
  • Under ett kort ögonblick måste du leva utan digital teknik. Din bärbara dator, din mobil och alla andra elektroniska enheter ska också passera genom skannern.
  • Schampo, hårsprej och alla andra vätskor eller geler i ditt handbagage måste förvaras i förpackningar som rymmer högst 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett behändigt val, eftersom det är mindre risk för att du måste ta av dem när du går igenom kontrollen. Vandringskängor och andra tyngre skor skannas ofta separat.
  • Flygbolagen kan inte tillåta att du tar med dig vassa föremål ombord på flyget. Om du inte klarar dig utan dem på din semester måste du lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Wick
Destinationens flygplatsInverness
IATA-kod för ankomstflygplatsINV
DestinationInverness
Flygpris780 kr

Populära flyg till Wick

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 443 kr för enkelflyg och 3 918 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

British Airways
KLM