Billiga flygbiljetter till Wollongong

Om Wollongong

Flyg med Expedia till Wollongong

När du söker efter flyg till Wollongong så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Wollongong och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Wollongong erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Wollongong, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Wollongong. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Wollongong på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Wollongong?
Om du ska resa med flyg behöver du inte lista ut vilken flygplats du ska välja. Wollongong har bara en enda, och den heter Shellharbour, New South Wales (WOL).
Hur långt från centrala Wollongong ligger Shellharbour, New South Wales (WOL)?
WOL ligger cirka 18 kilometer från centrum i Wollongong, så du får räkna med lite extra restid för att ta dig in till hjärtat av staden.
Kan jag flyga till Wollongong?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att lära dig allt du behöver om eventuella reserestriktioner för Wollongong innan din flygresa. Allt från krav på karantän till hälsoråd uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Wollongong?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Wollongong kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Wollongong med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Wollongong kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Wollongong?
Om du landar på SYD är du 60 kilometer utanför stadskärnan. Shellharbour, New South Wales (WOL) tar också emot resenärer på väg till Wollongong och är placerad omkring 18 kilometer utanför centrum.
Hur många flygbolag flyger till Wollongong?
41 flygbolag erbjuder flyg till Wollongong, från 82 flygplatser världen över.
Vilka flygbolag flyger till Wollongong?
Majoriteten av alla flyg till Wollongong flygs av Qantas, Virgin Australia eller Jetstar, och det är Qantas som är det ledande flygbolaget av dessa. Den populäraste avreseorten är Melbourne.
Hur många direktflyg går det till Wollongong?
Att organisera en otrolig resa till Wollongong är inga problem när du har 2 696 direktflyg att välja bland per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Wollongong från?
Många av de populäraste flygen till Wollongong avgår från flygplatser i Albion, Windsor eller Sorrento.
Hur lång tid tar flyget till Wollongong?
Om du reser med flyg till Wollongong från Albion tar resan cirka 5 timmar och 3 minuter. Om du stiger på planet i Windsor kan du planera att vara i luften i uppemot 1 timme och 43 minuter. Från Sorrento är Wollongong ungefär 2 timmar och 21 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Wollongong?
Dröj inte till precis innan avfärden med att boka dina biljetter. Det tipset kan du få höra från flera vana resenärer. Om du bokar långt i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och priserna är vanligtvis lägre. Ett annat bra tips för att hitta specialerbjudanden är att titta på många olika alternativ. Om resmålet har flera flygplatser kan du till exempel kolla upp om du kan hitta lägre priser genom att boka flyg till en mindre använd terminal. Sist men inte minst kan du spara ytterligare några kronor genom att boka omedelbart. Om du hittar ett bra erbjudande ska du inte tveka, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Wollongong?
Om du inte har förberett dig ordentligt kan en resa verka utmanande, men ta det lugnt. Du behöver bara följa de här användbara tipsen, så kan du inleda din semester i Wollongong utan bekymmer.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst ska du ta med dig passet, dina resedokument, pengar samt viktiga mediciner. För det andra kommer du att vilja ha lite underhållning under flygresan. En god bok och en dator fullpackad med dina favoritserier är ett par bra alternativ. Om du har planer på att ta en tupplur kan ett bekvämt nackstöd och ett par öronproppar komma väl till pass. Sist men inte minst bör du inte glömma att reservera lite plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig fräsch när du kommer fram.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte råkar ha en sax någonstans i ditt handbagage. Brandfarliga eller explosiva artiklar, till exempel tändstickor och aerosolburkar, är inte heller tillåtna, och du får inte ta med dig geler eller vätskor i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm resa med flyg är ofta så enkel som rätt klädval. När du klär dig i flera lager är du redo för temperaturväxlingarna ombord och du kan klara av att hålla dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med klackar och sandaler bör du lämna i det incheckade bagaget, även om de normalt är dina favoriter. Välj istället rymliga skor med platt sula, så klarar dina fötter bättre av resan.
  • Du har kanske hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Tillståndet innebär att blodproppar bildas, till viss del på grund av utdragna perioder utan rörelse. Det finns dock sätt att minska risken. Du kan bland annat bära kompressionsstrumpor, dricka mycket vatten och komma ihåg att röra på dig. Gå fram och tillbaka i mittgången eller försök göra lite övningar från ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Wollongong?
Om du har tänkt igenom allt ordentligt innan du kommer till flygplatsen blir din resa till Wollongong betydligt enklare. Här kommer några praktiska tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan problem.

  • För det första kommer du behöva visa upp dina resedokument och ditt pass för säkerhetspersonalen. Se till att du har allt inom räckhåll, så att du slipper leta.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm fickorna och lägg av allt som sannolikt skulle trigga larmet, till exempel jackor och bälten. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • Ett litet ögonblick måste du klara dig utan digital teknik. Din bärbara dator, din mobil och dina övriga elektroniska enheter ska också gå genom skannern.
  • Vill du resa med din favoritparfym? Det går fint. Om behållaren inte rymmer mer än 100 milliliter och du har lagt den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse kan du ta med den ombord.
  • Lätta sneakers är ett behändigt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du tar dig igenom kontrollen. Vandringsskor och andra kraftiga skor inspekteras ofta separat.
  • Vassa och spetsiga föremål får inte tas med ombord. De kommer att omhändertas av personalen i säkerhetskontrollen, så lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Wollongong
Destinationens flygplatsWollongong
IATA-kod för ankomstflygplatsSYD