Resor till Genua 2022

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Genua och spara

Topphotell i Genua

Grand Hotel Savoia
Grand Hotel Savoia
5 out of 5
Via Arsenale Di Terra, 5, Genua, GE
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 360 kr per natt mellan 18 jan. och 19 jan.
4.5/5 Wonderful! (973 recensioner)
Very Nice hotel ,good breakfast and location
"Nice hotell only 10min walk to MSC Cruise terminal. Good breakfast and big comfortable room. Sun terrass with sun shair and jacuzi. The women who shecked us in in The morning was lovely. But the evening staff (a men) was not kind in the same way."

Recension från 20 okt. 2020

Grand Hotel Savoia
Starhotels President
Starhotels President
4 out of 5
Corte Dei Lambruschini 4, Genua, GE
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 824 kr per natt mellan 20 jan. och 21 jan.
4.1/5 Very Good! (910 recensioner)
Fräscht rum och god frukost
"Vi trivdes på hotellet. Rent, fräscht och rymligt rum. God frukost, trevlig personal. Vi använde hotellets parkering i garage. Det kostade 22 euro för ett dygn, kanske lite dyrt? Man kunde inte öppna något fönster, så det kändes lite för varmt i rummet. Vi fick tips på en bra fiskrestaurang i hamnen. ..."

Recension från 3 maj 2021

Starhotels President
B&B Hotel Genova
B&B Hotel Genova
3 out of 5
Piazza Acquaverde, 1, Genua, Genua
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 572 kr per natt mellan 1 feb. och 2 feb.
4.3/5 Excellent! (608 recensioner)
Ser bättre ut än vad det är
"Hotellet var mycket fint. Dock fanns det en nyare del och en äldre del. Den äldre delen hade en gammaldags hiss som strulade och gick sönder till och från vilket innebar att den small var 10:de minut högt så väggarna skakade, dessutom fick vi fick gå upp 1-8 våningar beroende vilken våning vi bodde ..."

Recension från 8 juli 2019

B&B Hotel Genova
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Genua

Strandsemester i Genua (med omnejd)

Få saker är så bra för humöret som en semester i Genua (med omnejd). Det rytmiska ljudet av havsvågorna och doften av havssalt i luften hjälper till att väcka trötta hjärnor och kroppar. För att hålla dig i närheten av centrum under din resa till Genua (med omnejd) kan du boka ett hotell i närheten av Arenzano-stranden, endast 20 kilometer bort. Om planen är att boka en långvarig vistelse har du god anledning att titta närmare på våra semestererbjudanden i Genua (med omnejd). Du får då möjlighet att både få mer för pengarna och ta dig tid att utforska andra populära stränder som Spiaggia Circolo Velico Luigi Sirombra och Canoa Arenzano. Kan det bli bättre?

Bra att veta om Genua (med omnejd)

  • Tillbringa nästa semester intill havet och låt all stress driva bort med vågorna. Ta en titt på våra strandhotell i Genua (med omnejd) och njut av lugnet på stranden.
  • Kolla in Lussuosa Dimora del Piombo och La Casa di Dante by Wonderful Italy. Dessa uppskattade lägenheter kan passa helt perfekt för din semester i Genua (med omnejd).
  • I Genua (med omnejd) bor det cirka 580 200 människor. Varför inte ge dig ut och lära känna ett par av dem? Det är ett bra sätt att lära dig lite mer om regionen. Du kan även besöka vår sida med saker att göra i Genua (med omnejd).
  • Om du vill ha förslag på fler attraktioner att stanna till vid under din resa borde du lägga till Genuas hamncenter, Ospedale Pediatrico Gaslini och San Martinos sjukhus för öppenvård på din sightseeinglista. Kom ihåg att även kika på våra semestererbjudanden i Genua (med omnejd) så att du kan spara lite pengar på roliga upplevelser.