Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Glemminge 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Glemminge med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Glemminge. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Topphotell i Glemminge

2 Sovrum Boende i Glemmingebro
2 Sovrum Boende i Glemmingebro
Ingelstorps Mossaväg, Glemmingebro, Skåne County
Hämta priser
2 Sovrum Boende i Glemmingebro
1 Sovrum Boende i Glemmingebro
1 Sovrum Boende i Glemmingebro
Glemmingevägen, Glemmingebro, Skåne County
Hämta priser
4/5Very Good! (1 recension)
Glemmingebro

"Jättefint hus, men det borde kanske framgå i annonsen att det ligger fem meter från riksväg 9 med otroligt mycket bullrig trafik, särskilt nu i skördetider med skördetröskor och jättetraktorer som far fram och tillbaka hela tiden, även på nätterna. Och så kunde det finnas ett mattmunstycke till dammsugaren. ..."…"

Recension från 26 aug. 2019

1 Sovrum Boende i Glemmingebro
2 Sovrum Boende i Glemmingebro
2 Sovrum Boende i Glemmingebro
Ingelstorps Mossaväg, Glemmingebro, Skåne County
Hämta priser
2 Sovrum Boende i Glemmingebro
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Glemminge

Köp ett paket med flyg och hotell hos Expedia. Att hitta rätt flyg och hotell är väsentligt för en lyckad resa. Att kombinera dem i ett paket tar bort lite av stressen och sparar dig pengar. Få mer tid och pengar att spendera under din vistelse i Glemminge. Inte mindre än $603 finns att spara för resenärer som köper paketresor. Med cirka 400 flygbolag och 321,000 hotell världen över att välja mellan i vår stora databas blir upplevelsen du gått och tänkt på enkelt till verklighet.

Platser att besöka i Glemminge

Vi har all information du behöver för att förbereda sightseeingen inför din resa till Glemminge. Välj ut de sevärdheter som intresserar dig och börja planera din resa. Om du kan tänka dig en kort biltur är S:t Maria kyrka en bra sevärdhet att utforska, och många resenärer föreslår också Ale stenar och Charlotta Berlins Museum. Varför inte skriva in alla tre på din att göra-lista?

Närmaste flygplatsen till Glemminge

Sturup (MMX) ligger bara 40 kilometer från sevärdheterna i Glemminge. Hämta ditt bagage, få tag på en taxi och starta din semester.

Vanliga frågor och svar

Vilken tid på året passar bäst för att besöka Glemminge?
anses vara högsäsong i Glemminge, medan vanligtvis är lugnare. Om du letar efter ett bra erbjudande ska du planera in din resa i . är generellt den dyraste månaden att besöka Glemminge.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Glemminge?
Inte alla flygbolag anger sina biljettpriser tidigt, men oftast kan du jämföra biljettpriser på Expedia upp emot 12 månader innan avfärd. Det är då chansen är som störst att finna biljetter till fantastiska priser. Men även om du väntar till sista stund kan turen vara på din sida – ibland kan du hitta rabatter endast ett par veckor innan avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Glemminge?
Du kan spara mycket genom att kombinera boende, flyg och hyrbil, och när du har satt ihop ditt paket kan du även lägga till aktiviteter och rundturer. Nästa fantastiska äventyr är inte mer än några klick bort.