Hyrbil i Ystad

Sök och jämför från bilföretag i Ystad

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Ystad

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Ystad
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Ystad per dag?
Priserna för en hyrbil i Ystad började på endast denna vecka, så alla lockande sevärdheter häromkring är snart inom räckhåll.
Kan man hyra bil på Malmö (MMX-Sturup)?
Budget och Avis ligger endast en kort bit från Malmö (MMX-Sturup), så när du väl har landat dröjer det inte länge innan du kan ge dig ut på vägarna bakom ratten till din hyrbil.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Ystad?
Du hittar mer information om återbetalningar i vår kundtjänstportal. I de flesta fall har du rätt till en fullständig återbetalning om du utför avbokningen minst sex timmar innan du skulle ha hämtat ut bilen. Det är dock alltid en god idé att kontrollera hyrbilsreglerna för att se om du omfattas av något undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Ystad?
Kompakta bilar är billiga, lätta att manövrera och bränslesnåla, så det är inte så konstigt att de är den mest bokade biltypen i Ystad. När du bokar ett sådant fordon kan du lätt ta dig runt på gatorna i staden och få plats med bilen i små parkeringsfickor. Kompakta bilar är perfekta för en weekend i storstaden eller korta bilutflykter, men du har också många andra alternativ. Du väljer själv om du vill ha en bil i ekonomiklass, som är ännu mindre, eller en större och lyxigare bil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Ystad?
Boka en egen hyrbil, hämta upp nycklarna och gör dig redo att upptäcka allt vad Ystad har att erbjuda. Men missa inte att även utforska resten av regionen, där du hittar inbjudande besöksmål som följande:

  • Malmö ligger ungefär 55 kilometer bort och erbjuder massor av sevärdheter. Börja med att stanna till vid Rådhuset, som många ser som en av stadens höjdpunkter.
  • Helsingborg, runt 100 kilometer bort, kan också utlova massor av roliga nöjen. Undrar du vad du ska se först? Kärnan är en av våra favoriter.
  • Om du känner att du behöver lämna staden en stund bör du åka till Botaniska trädgården, runt 280 kilometer från Ystad. Här har du verkligen en chans att andas ut och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Ystad med Expedia?
Det finns massor av anledningar att boka din nästa hyrbil med Expedia. Vi har hyrbilsleverantörer att välja och vraka bland i Ystad, och med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser får du så mycket som möjligt för pengarna. Har du inget emot att spara ännu mer? Då är det bara att slå ihop hyrbilen med flyg, boende och aktiviteter för att skapa en paketresa till Ystad. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer kan du spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Ystad med Expedia?
Det är enkelt att hitta kanonbra erbjudanden med Expedia. Du behöver bara välja bil, datum som passar samt plats för upphämtning och avlämning – sen kan du jämföra priserna från de populäraste varumärkena. Du har möjlighet att spara ännu mer om du slår ihop bokningen av hyrbil i Ystad med din hotell- eller flygbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Ystad?
I Ystad behöver du vanligtvis vara minst 18 år gammal. Merparten av alla hyrbilsföretag debiterar en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna kan variera från plats till plats. Det kan också finnas en högre åldersgräns och ytterligare krav för särskilda biltyper, såsom stadsjeepar och lyxbilar, så glöm inte att läsa hyresavtalet noga innan du bokar.
Vad behöver man för att hyra bil i Ystad?
När du hämtar upp bilen ska du presentera ett körkort och ett kreditkort. Kolla upp om leverantören har några andra krav innan du bokar, till exempel ett intyg som visar att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Ystad?
Det bästa respektive näst bästa priset för en hyrbil i Ystad under den senaste veckan var och . Med så fina priser är det lätt att göra en bra affär.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Ystad?
Ja, så du behöver inte boka om din hyrbil mitt i semestern. Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina reseuppgifter och hitta en bil som är din under hela semestern.
Var kan jag hyra en bil i Ystad om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i Ystad eller inte beror ofta på vilken hyrfirma du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det kan vara bra att gå igenom hyrföretagets villkor för att slippa oförutsedda kostnader på hyrkontoret.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Ystad?
Hyrbilsförsäkringarna varierar beroende på ett flertal olika faktorer, som förarens ålder och vad det är för typ av fordon. Glöm inte att granska hyrbilsföretagets regler och villkor noggrant innan du bokar.