Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Alanya

Biluthyrning i Alanya

Åk till semesterparadiset Alanya vid Turkiets södra kust och upplev en riktigt vacker medelhavspärla. Med en hyrbil från Expedia tar du dig lätt till och från hotellet och alla spännande utflyktsmål. Om du kommer med flyg till Alanya, så kan du enkelt boka en hyrbil att hämta direkt på flygplatsen. Skippa stressen och stöket med flygbussar och lokaltrafik och satsa på en hyrbil i Alanya.

Bilsemester med historiska undertoner

Expedia hjälper dig gärna att hyra bil i Alanya så att du lätt kan åka mellan strand och stad. Besök till exempel fästningen i Alanya, ett medeltida citadell från 1200-talet som idag är ett friluftsmuseum. Fästningen ligger högt belägen med en fantastisk utsikt över Medelhavet. Ett perfekt besöksmål när du vill ta en paus från stranden!

Kör mellan stränderna

Eftersom Alanya ligger på en halvö finns det mängder av stränder i och omkring staden. Skaffa en billig hyrbil i Alanya så kan du lätt köra till de olika stränderna och testa vilken du gillar bäst! Det är bara att packa solkrämen och badkläderna och börja utforska de bästa badplatserna i området.

Hyr bil och åk på festivaler och marknader

Alanya har många årliga festivaler som är värda ett besök, bland annat flera kultur- och jazzfestivaler. Åk direkt från ditt hotell i Alanya till festivalerna med din hyrbil och njut av fantastiska konserter och andra kulturupplevelser. Ett perfekt tillfälle att uppleva den spännande turkiska kulturen! Eller åk på utflykt och utforska de lokala marknaderna omkring Alanya, så får du uppleva den lika spännande turkiska matkulturen. Området är känt för sina många fruktgårdar, särskilt för sina citrusfrukter. Du hittar också tomater, avokado och mängder av andra lokalproducerade grödor här. Med en hyrbil i Alanya ligger hela den omkringliggande landsbygden öppen för dig, så åk på smakäventyr och testa alla lokala matskatter. Se till att bunkra upp inför bilresan tillbaka till Alanya så att du har något att knapra på under resan, och så att du kan ta dig en munsbit på hotellet senare.

Biluthyrning nära sol och bad

Om du är ute efter en riktig sol- och badsemester är Alanya rätt ställe för dig. Det är ett av Turkiets mest populära turistmål! Staden har en mängd olika hotell i olika prisklasser och för olika smaker, precis som den har många olika hyrbilar med olika bekvämligheter och tilläggsmöjligheter. Kanske ska du satsa på en all inclusive-resa till Alanya, så behöver du inte tänka på något annat än att slappna av. Expedia kan hjälpa dig med hela bokningen. Och med en hyrbil inplanerad i resan har du alla praktiska saker avklarade. Perfekt om du reser med familjen! Istället för att behöva lära dig den lokala kollektivtrafiken är det bara att packa in barnen i hyrbilen och köra till er favoritstrand i Alanya. Låt barnen leka i sanden medan du njuter i en solstol med en paraplydrink. När det är dags för middag är det bara att ta bilen tillbaka till hotellet och äta middag i lugn och ro, och sedan gå till rummet och bädda ner barnen, mätta och belåtna efter en dag i solen.

Vanliga frågor om biluthyrning i Alanya

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Alanya?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Alanya .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Alanya?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Alanya .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Alanya?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Alanya?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Alanya

Utforska Alanya med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!