Hyrbil i Amman

Sök och jämför från bilföretag i Amman

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Amman

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Amman
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Amman per dag?
Du behöver inte tömma bankkontot för att ta dig fram i Amman. Den senaste veckan började priserna för en hyrbil på endast .
Kan man hyra bil på Amman (AMM-Queen Alia Intl.)?
När du väl har kommit fram till Amman (AMM-Queen Alia Intl.) behöver du bara ta dig ett par kilometer till Fox Rental Cars eller Avis. Innan du vet ordet av sitter du bakom ratten till din hyrbil och är på väg att upptäcka destinationen.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Amman?
Om du behöver ändra dina planer kan du få en fullständig återbetalning på de allra flesta förskottsbetalade hyrbilsbokningar, så länge avbokningen görs minst sex timmar före en överenskomna upphämtningstiden. Kontrollera hyrbilspolicyn för säkerhets skull, för det förekommer några undantag. Du hittar mer information i din resplan, och du kan även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Amman?
Liten i storlek men stora fördelar – bilar i ekonomiklass är det populäraste valet bland semesterfirare i Amman. De är lätta att styra och parkera, vilket passar perfekt om du ska köra i städer, och bränsleeffektiviteten gör det billigare för dig att ta dig fram i regionen. Skulle du föredra en större bil? Då kan du ta en titt på vårt sortiment med standardbilar och stora modeller.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Amman?
Med ett eget fordon blir det lättare att åka på upptäcktsfärder i området. Amman är förstås en bra början, men du kan finna så mycket mer att uppleva i trakten. Fyll din bagagelucka med allt du behöver och ge dig ut på vägarna för att kolla in de här besöksmålen:

  • Du kommer att lägga märke till den unika atmosfären så fort du är framme i Irbid. Staden ligger cirka 65 kilometer utanför Amman och har en mängd lockande sevärdheter att utforska, till exempel Arabella shoppingcenter.
  • Wadi Musa, omkring 190 kilometer bort, är en annan stad som du borde inkludera i resplanen. Glöm inte att stanna till vid Petra besökscenter när du är i närheten.
  • Om du vill komma ut ur staden en stund kan du besöka Khazalis kanjon, runt 280 kilometer från Amman. Här har du verkligen en chans att uppleva den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Amman med Expedia?
Du kan boka allt som behövs för semestern med Expedia, och det inkluderar hyrbilen. Vi kan se till att du får bästa möjliga pris från någon av våra olika leverantörer i Amman. Vare sig du letar efter flyg och hotell eller hyrbil och aktiviteter kan Expedia presentera exklusiva erbjudanden och fina medlemspriser. Så samman dina olika bokningar till ett semesterpaket till Amman, så sparar du ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Amman med Expedia?
Expedia hjälper dig att få ett så bra pris som möjligt. Det är bara att jämföra erbjudandena från de populäraste varumärkena och välja alternativet som passar bäst för dig. Vill du sätta dig bakom ratten med mer pengar kvar i plånboken? Då ska du slå ihop din bokning av hyrbil i Amman med dina övriga bokningar av exempelvis flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Amman?
Förare som är 25 år eller äldre får ge sig ut på vägarna i Amman med hyrbil. Om du är under en viss ålder tillkommer nog en extra avgift, och valet av fordonsklass är oftast begränsat till små eller medelstora bilar. Du kan även vara tvungen att köpa till en mer omfattande försäkring. Glöm inte att alltid fylla i förarens korrekta ålder när du bokar hyrbil för att kunna få reda på om några särskilda regler och villkor gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Amman?
Vanligtvis behöver du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn när du hämtar upp bilen. Om du väljer att inte använda hyrbilsbolagets vanliga försäkring kan du även behöva bevisa att du har en egen försäkring. Kraven skiljer sig mellan de olika leverantörerna, så det är alltid en god idé att undersöka vad som gäller innan du åker.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Amman?
Baserat på priser från de senaste sju dagarna kostar den billigaste hyrbilen i Amman per dag. Det näst bästa priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Amman?
Ja, så du behöver inte boka om din hyrbil mitt i semestern. Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina reseuppgifter och reservera en bil som är din under hela semestern.
Var kan jag hyra en bil i Amman om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrföretag i Amman som du är intresserad av. Om du är under 25 år debiterar några företag extra avgifter, och det är bäst att veta om detta i förväg så att du kan anpassa din budget. Varje hyrbilsföretag har sina egna regler för unga förare, så det lönar sig att läsa på.