Biluthyrning i Jordanien

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Jordanien

Topperbjudanden på hyrbilar i Jordanien

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Jordanien
Se alla bilar

Planerar du en resa till Jordanien och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Jordanien så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Jordanien, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Jordanien kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Jordanien via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Jordanien via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Jordanien är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Jordanien?
Beroende på hyrbilskontraktet kan du få en fullständig återbetalning. Många bokningar som har betalats i förskott ger rätt till återbetalning om du avbokar sex timmar eller mer före upphämtningstiden. Om du har några frågor hittar du säkert svaren i bokningsbekräftelsen, och i annat fall kan du gå till vår kundtjänstportal dygnet runt.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Jordanien?
Mini, mellanstor eller stor – du avgör helt själv vad som passar bäst för dig. I Jordanien är ekonomibilar den populäraste modellen. De är små, bränsleeffektiva och lätta att manövrera, vilket gör dem till ett perfekt val för stadstrafik. Men bäst av allt är kanske det låga priset, som gör att du kan få mer över till att se dig omkring på destinationen.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Jordanien med Expedia?
Att hitta ett så bra erbjudande som möjligt på hyrbil i Jordanien är en enkel match med Expedias hjälp. Välj vilken typ av bil du vill ha, lägg till några detaljer och jämför priserna från ledande företag. Varför inte lägga till även boende och flyg i din bokning? Du kan få otroliga erbjudanden genom att bygga ihop ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Jordanien?
Du som är 21 år eller äldre får hyra bil i Jordanien. Observera att somliga leverantörer tar ut en extra avgift om du som förare är under en viss ålder för att täcka den höjda risken för skador. Unga förare brukar dessutom inte få lov att hyra särskilda typer av fordon, som premiumbilar och extra stora fordon. Läs hyrespolicyn i förväg för att undvika tråkiga överraskningar när du kommer fram.
Vad behöver man för att hyra bil i Jordanien?
Kraven kan skilja sig mellan leverantörer, men de viktigaste sakerna är ett körkort och ett kreditkort. Du behöver inte nödvändigtvis köpa till hyrbilsfirmans vanliga försäkring, men om du tänker välja bort den kan du behöva bevisa att du omfattas av en egen försäkring.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Jordanien?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och välj ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Jordanien eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Jordanien om jag är under 25?
Om du är en ung förare som vill hyra bil i Jordanien bör du gå igenom hyrbolagens policyer. Några hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det, och det kan dessutom tillkomma ytterligare avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att slippa oönskade avgifter vid upphämtning bör du vara säker på att du är påläst.