Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Antalya

Biluthyrning i Antalya

Antalya är den största turkiska staden vid medelhavets kust, och ett av de populäraste turistmålen i Turkiet med besökare från hela världen. Med en hyrbil i Antalya från Expedia kan du lätt utforska både staden och området omkring under din semester. När du inte ligger på stranden såklart. Du har väl packat badkläderna?

Plocka upp hyrbilen direkt på flygplatsen

Expedias mål är att se till att din semester går så smidigt som möjligt. Vi kan hjälpa dig att hyra bil som du kan plocka upp direkt när du landat med ditt flyg till Antalya. Det är bara att hämta bagaget och hoppa in i bilen! Du slipper allt stök med transport från flygplatsen och kan köra direkt dit du vill och börja din semester.

Antalya skyddas av Taurusbergen i norr och har ett varmt medelhavsklimat. Här skiner solen omkring 300 dagar om året, och det finns gott om stränder att njuta av solen på. Med en hyrbil är det enkelt att åka till de olika stränderna och välja din favorit.

Hyr bil i historiska Antalya

Är du sugen på historiska upplevelser under din resa till Antalya? Då ska du se till att köra till Antalyas gamla stadskärna Kaleiçi. Stadsdelen har renoverats för att behålla sitt historiska utseende och här finns mängder av barer, restauranger och hotell, plus en massa spännande shopping. Det kanske är här du ska leta efter några riktigt fina souvenirer att ta med hem? En riktigt god olivolja och mänger av lokalproducerad frukt borde också stå på din lista. På huvudtorget i gamla stan hittar du ofta utomhusutställningar och föreställningar. Bland arkitekturen finns det spår av många olika kulturer, såväl romersk som bysantinsk och hellenistisk. Vandra runt bland alla vackra byggnader och känn historien omkring dig! Och blir du trött i fötterna är det bara att gå tillbaka till din hyrbil och köra vidare.

Kör runt bland Antalyas festivaler

Staden har många årliga festivaler som du kan besöka under semestern. Skaffa en hyrbil i Antalya och börja utforska vilka festivaler du vill åka till i området! Det finns flera filmfestivaler, både nationella och internationella, och ett antal musikfestivaler. Och med en bil blir det lätt att åka till och från den festival du vill besöka.

Biluthyrning i Antalya – för både sol och skidåkning

På sommaren lockar Antalya med sol och bad, men även på vintern är det ett bra turistmål. Om du är sugen på skidsemester är detta rätt ställe! Expedia hjälper dig gärna att boka en billig hyrbil i Antalya så att du lätt kan åka till skidorten Saklıkent som bara ligger 45 kilometer bort. Och eftersom det är så nära behöver du inte välja mellan sol och bad eller skidåkning, du kan få båda! Du kan börja med ett morgondopp i Medelhavet i närheten av ditt hotell i Antalya, för att sedan packa hyrbilen och åka direkt till skidbacken. På kvällen kan du njuta av after ski i medelhavsklimat! Perfekt för dig som både vill äta kakan och ha den kvar. Börja planera din semester i Antalya redan idag.

Vanliga frågor om biluthyrning i Antalya

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Antalya?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Antalya .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Antalya?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Antalya .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Antalya?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Antalya?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Antalya

Utforska Antalya med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!