Hyrbil i Avesta

Sök och jämför från bilföretag i Avesta

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Avesta

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Avesta
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Avesta per dag?
Hyrbilspriserna började på bara om dagen den här veckan. Med så fina priser är en hyrbil en billig lösning om du vill besöka attraktioner i Avesta.
Kan man hyra bil på Borlänge (BLE-Dala)?
När du väl har kommit fram till Borlänge (BLE-Dala) behöver du bara åka en kort bit till Hertz eller Sixt. Snart sitter du bakom ratten till din hyrbil och är på väg att utforska resmålet.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Avesta?
Ibland händer det att planerna måste ändras med kort varsel. Därför kan vi erbjuda en full återbetalning för många bokningar av hyrbil med förskottsbetalning, om avbokningen görs minst sex timmar före upphämtningstiden. Kom ihåg att läsa hyrbilsreglerna noga, för en del undantag finns. Om du inte hittar svaren där kan du gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Avesta?
Inte för stora och inte för små – kompakta fordon är det främsta valet för en stor mängd turister i Avesta. De här bilarna är väldigt bränsleeffektiva samt lätta att parkera och hantera, vilket gör dem utmärkta för att ta sig fram i staden. En kompakt bil erbjuder större utrymme än en ekonomibil, vilket gör det aningen bekvämare att utforska omgivningen. Vill du hellre ha något större? Då kan du gå igenom urvalet av större hyrbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Avesta?
Med en egen bil blir det enkelt att åka på upptäcktsfärder i området. Avesta är förstås en bra början, men du kan hitta så mycket mer att uppleva häromkring. Fyll bagageluckan med allt som behövs och ge dig av för att kolla in de här utflyktsmålen:

  • Du kommer att lägga märke till den speciella atmosfären så fort du kör in i Stockholm. Staden ligger ungefär 140 kilometer från Avesta och har massor av spännande attraktioner att besöka, till exempel Fotografiska museet.
  • Uppsala, ungefär 90 kilometer bort, kan också utlova många härliga stunder. Undrar du vad du ska se först? Museum Gustavianum är ett populärt alternativ.
  • Semestern är inte fullständig innan du har besökt DBW:s botaniska trädgård. Denna omtyckta naturplats ligger cirka 300 kilometer från Avesta, och här kan du verkligen njuta av den friska luften och den vackra omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Avesta med Expedia?
Du har hyrbilsleverantörer att välja mellan i Avesta, så att boka ett perfekt fordon blir inte svårt med Expedia. Skapar du ett semesterpaket genom att slå ihop din hyrbilsbokning med dina bokningar av hotell och flyg så kan du spara ännu mer på resan till Avesta. Oavsett om du letar efter en liten och ekonomisk bil eller ett rymligt lyxalternativ kan Expedia ge dig nyckeln till ditt nästa äventyr.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Avesta?
Förare över 18 år med ett giltigt körkort kan hyra bil i Avesta. Somliga hyrbilsföretag tar dock ut en tilläggsavgift om du är under en viss ålder, så du bör kolla upp vilka åldrar det här gäller för och hur hög avgiften är innan du genomför bokningen. Det kan även finnas begränsningar rörande vilka fordonsklasser som unga förare får hyra. En högre åldersgräns gäller normalt för till exempel premium- och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Avesta?
Du måste visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Vill du välja bort hyrbilsföretagets ordinarie försäkring? Då behöver du förmodligen också bevisa att du täcks av en egen försäkring. Villkoren skiljer sig från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa avtalet noga innan du reser.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Avesta?
Det har nog varit en mängd glada hyrbilsförare i Avesta på sista tiden. Under veckan som gick var de lägsta hyrbilspriserna respektive om dagen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Avesta?
Du kan hyra bil i en månad eller ännu längre i Avesta, så tveka inte att förlänga semestern. Fyll bara i dina resdatum på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning för att hitta din drömbil.
Var kan jag hyra en bil i Avesta om jag är under 25?
Några företag i Avesta hyr ut till förare under 25 och andra gör det inte. Ålderspolicyer kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att läsa på. Vissa uthyrare debiterar ytterligare avgifter för förare mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad du kan förvänta dig.