Hyrbil i Falun

Sök och jämför från bilföretag i Falun

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Falun

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Falun
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Falun per dag?
Det behöver inte kosta skjortan att ta dig fram i Falun. Den här veckan började priserna för en hyrbil på endast .
Kan man hyra bil på Borlänge (BLE-Dala)?
Hertz och Sixt ligger bara en liten bit utanför Borlänge (BLE-Dala), så efter att du har landat dröjer det inte länge innan du kan ge dig ut på vägarna bakom ratten till din hyrbil.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Falun?
Ta det lugnt. Du borde få en fullständig återbetalning om du hör av dig till oss senast sex timmar innan det är dags att hämta ut bilen. Du hittar mer information om detta i din resplan och i vår kundtjänstportal. Återbetalningsrätten gäller dock inte för samtliga bokningar, så du gör rätt i att kontrollera hyrbilspolicyn.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Falun?
De flesta semesterfirare i Falun väljer att hyra en ekonomibil. Många bilförare tycker om dem eftersom de är billiga och bränslesnåla, och den sparsamma storleken gör det lättare att röra sig i storstäder där parkeringsfickorna är trånga. Men du har förstås betydligt fler alternativ. Du kan exempelvis välja ut en stadsjeep eller en standardbil. Oavsett om du räknar med att hålla dig inom Falun eller ser fram emot längre utfärder har vi en hyrbil som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Falun?
Det råder ingen brist på saker att göra i Falun, men om du breddar blicken hittar du ännu fler sevärdheter. Med en egen hyrbil kan du utforska hela området i din egen takt. Här är ett par spännande tips att inkludera i ditt schema:

  • Stockholm ligger cirka 200 kilometer utanför Falun, och när du är i trakten borde lockande sevärdheter som Solvalla Loppis ligga högt upp på din lista över saker att se och göra.
  • Drottningholm, ungefär 190 kilometer från Falun, är också en populär destination. En stor anledning till att resenärer tar sig hit är för att uppleva Drottningholms slott, så missa inte denna sevärdhet när du är i området.
  • Bege dig ut i den vackra naturen och ta ett djupt andetag av den uppfriskande luften vid Skuleberget, som du hittar ungefär 310 kilometer utanför Falun.

Varför ska man hyra bil i Falun med Expedia?
Det finns många anledningar att boka en hyrbil med Expedia. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja mellan i Falun, och med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser får du så mycket som möjligt för pengarna. Vill du spara ännu mer? Då kan du kombinera din hyrbil med hotell, flyg och aktiviteter för att skapa ett semesterpaket till Falun. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer sparar du.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Falun med Expedia?
Läs recensioner och betyg, välj rätt biltyp och jämför erbjudanden från de främsta leverantörerna. Expedia gör det enkelt att hitta rätt semesterbil. Kombinera bokningen av hyrbil i Falun med din bokning av flyg och hotell så kan du köra iväg med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Falun?
I Falun måste du i normala fall vara minst 18 år. Merparten av alla hyrbilsbolag tar ut en tilläggsavgift om du är under en viss ålder, och reglerna varierar från leverantör till leverantör. Det kan dessutom finnas andra åldersgränser och andra krav för särskilda fordon, som lyxbilar eller stadsjeepar, så kom ihåg att gå igenom hyresavtalet ordentligt innan du bokar.
Vad behöver man för att hyra bil i Falun?
Att hyra en bil i Falun är ingen match. Oftast är det enda du behöver ett körkort och ett kreditkort. När du har hittat den perfekta bilen bör du dock läsa igenom avtalet noga för att kontrollera att det inte finns några andra krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Falun?
De två bästa hyrbilspriserna i Falun under veckan som gick var respektive . Det är vad vi kallar en riktigt fin affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Falun?
Du kan hyra bil i en månad eller längre i Falun, så tveka inte att lägga till några dagar på resan. Fyll bara i dina reseuppgifter på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning för att hitta det perfekta fordonet för dig.
Var kan jag hyra en bil i Falun om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan olika företag, så det är bra att göra lite efterforskning. Har du hittat en biluthyrare i Falun som hyr ut till personer under 25 år? Vad bra! Tänk då på att ytterligare avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta hittar du i företagets villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Falun?
Efter att du har valt ditt fordon bör du komma ihåg att läsa igenom hyrbilsföretagets avtal ordentligt för att hitta all viktig information.